abandonware
Üye
kardeş tam anlayamadım nasıl katılacaz buna ben meydan okuyorumkesinlikle katılmak istiyorum sadece bu konu altınamı ekleyecez resmimizi başka bişey yepmak gerekiyomu. bide illa bi resim upload sitesinemi ekleyecez yoks direkt siteye upload edebilirmiyiz bi bilgi wersen.
bu konu altına tinypic veya hızlı resim gibi upload sitelerine yüklediğin bir resmi paylaşman yeterlidir

- - - Eklendi - - -
e bunun bi süresi varmı? biz şimdiden ekledikte dedikleri gibi millet ona göre davranıraslında şöle olmalıydı bi tarih belirlenmeliydi o tarihte kimler katılacaksa hep birlikte upload etmeliydi böylece hiçbir haksızlık gibi bişey olmazdı forum üyelerimi oylama yapacak ve ne zaman belli olacak sonuç bi tarih varmı ? ben yine çok soru sormaya başladım susayım artık
- - - Eklendi - - -
bide aslında masaüstüyle sınırlamayalım isterseniz pc nin bütün klasörler dosyalar heryerinden önizlemeler koyalım ben asıl o zaman şov yapıwereyim sizlere![]()
şov verebilirsin fakat bu yarışmanın adı üstünde masaüstü yarışması; sen şimdi gerçek masaüstüne çeker de katılıverirsin die korkuyorum
neyse; yarışmanın süresi yok tam 10 kişi katıldıktan sonra oylama yapılacak