TEKRAR - En Güzel Masaüstü Yarışması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
kardeş tam anlayamadım nasıl katılacaz buna ben meydan okuyorum :) kesinlikle katılmak istiyorum sadece bu konu altınamı ekleyecez resmimizi başka bişey yepmak gerekiyomu. bide illa bi resim upload sitesinemi ekleyecez yoks direkt siteye upload edebilirmiyiz bi bilgi wersen.

bu konu altına tinypic veya hızlı resim gibi upload sitelerine yüklediğin bir resmi paylaşman yeterlidir :oke:

- - - Eklendi - - -

e bunun bi süresi varmı? biz şimdiden ekledikte dedikleri gibi millet ona göre davranır :) aslında şöle olmalıydı bi tarih belirlenmeliydi o tarihte kimler katılacaksa hep birlikte upload etmeliydi böylece hiçbir haksızlık gibi bişey olmazdı forum üyelerimi oylama yapacak ve ne zaman belli olacak sonuç bi tarih varmı ? ben yine çok soru sormaya başladım susayım artık:)

- - - Eklendi - - -

bide aslında masaüstüyle sınırlamayalım isterseniz pc nin bütün klasörler dosyalar heryerinden önizlemeler koyalım ben asıl o zaman şov yapıwereyim sizlere :)

şov verebilirsin fakat bu yarışmanın adı üstünde masaüstü yarışması; sen şimdi gerçek masaüstüne çeker de katılıverirsin die korkuyorum :) neyse; yarışmanın süresi yok tam 10 kişi katıldıktan sonra oylama yapılacak ;)

• Beğen
Tepkiler: najanaja

bill_

bill_

Üye
sade bi masaüstüde benden :)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Katılsammı....? Katılmasammı....? :hmmm

gevhern

gevhern

Üye
resimi özelden attım burayamı koycaz

- - - Eklendi - - -

Buda Benim Özelden atmıştım bide burdan atıyim :)

najanaja

najanaja

Üye
bu konu altına tinypic veya hızlı resim gibi upload sitelerine yüklediğin bir resmi paylaşman yeterlidir :oke:

- - - Eklendi - - -

şov verebilirsin fakat bu yarışmanın adı üstünde masaüstü yarışması; sen şimdi gerçek masaüstüne çeker de katılıverirsin die korkuyorum :) neyse; yarışmanın süresi yok tam 10 kişi katıldıktan sonra oylama yapılacak ;)

yok gerçek masaüstü çekmem merak etme :) tamam bilgi için saol e 5 kişi olmuş 5 kişi daha lazım yani :) önce siteye upload etmiştim baktım sen ve senden sonraki arkadaş oraya upload etmiş heralde sağlam yer dedim bende oraya upload ettim o altta yazan konu deiştirilmiştir o yüzden yani :)

Joker.

Joker.

Üye

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
Bende katılıyorum bu da benimki :

majorty

Üye
son 3

cukuleaks

Üye
Ekran parlakligi ne alaka? O parlaklik sadece disari verilen isigi ayarliyor....

najanaja

najanaja

Üye
Ekran parlakligi ne alaka? O parlaklik sadece disari verilen isigi ayarliyor....

arkadaş zaten oy verecek olanlar için diyo ekran parlaklığını arttırın ki önizlemeleri daha net ve anlaşılır şekilde görün diye :) yani benim anladığım bu en azından :)

• Beğen
Tepkiler: abandonware
.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Kazanmak önemli değil :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bi ara koyayım diyecem de pek mümkün değil bu aralar

majorty

Üye
2 kişi daha kaldı

tempestshine

tempestshine

Üye

bende katılıyorum.kazanmak önemli değil maksat eğlenmek :D

najanaja

najanaja

Üye
2 kişi daha kaldı

1 kişi kaldı :) bakıyorum dewamlı geri sayım yapıyosun :) ben görselliği deiştirdim bu daha güzel oldu yaa keşke biraz bekleseydim :) eğer sorun olmıcaksa sadece göstermek için bunu da eklemek istiyorum aslında, tabi bu sayılmayacak ilki geçerli :) kabul ederse arkadaşlar.

majorty

Üye

1 kişi kaldı :) bakıyorum dewamlı geri sayım yapıyosun :) ben görselliği deiştirdim bu daha güzel oldu yaa keşke biraz bekleseydim :) eğer sorun olmıcaksa sadece göstermek için bunu da eklemek istiyorum aslında, tabi bu sayılmayacak ilki geçerli :) kabul ederse arkadaşlar.
evet :D .
Benim için eklemen sorun olmaz ama resmin altına not düşersen karışıklık önlenmiş olur

Joker.

Joker.

Üye

Ekleme ortalık karışır

najanaja

najanaja

Üye
aynen karışıklık olmasın yarışma sonuçlansın en son eklerim :) zaten 1 kişi kaldı

viktoreznov

viktoreznov

Üye
ben de katılıyorum:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt