Windows 8 Logo Tasarım Yarışması - OYLAMA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

majorty

Üye
Bu yarışma zaten sıfırdan yapmak için değilmi ? Edit bence düpedüz emek hırsızlığı...

- - - Eklendi - - -

Lolamana diskalifiye olursun diyordun? Sen doğru söyle yaş kaç ?

sıfırdan yapmak için?
ben öyle bir kural görmedim

lolaman

lolaman

Üye
Valla ciddiyim yorumları okurken sanki roman okuyormuşum gibi oldu.Tartışmaya gerek yokki sonuçta yarışma bu.Hem neden benim kazanmam bu kadar etkiledi sonuçta forumda hergün bir yarışma var bırakın da bir yarışmayı bu gariban üyeniz kazansın yani belki başkaları joker sana vericek beni geçiceksin ama sen daha eskisin forumda muhtemelen kazanmışsındır bir yarışma bunuda ben kazanıyım ilk olsun benim için tartışmayın yani :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Profilindeki otomobili beğendim :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: lolaman
Joker.

Joker.

Üye
Bu yarışma zaten sıfırdan yapmak için değilmi ? Edit bence düpedüz emek hırsızlığı...

- - - Eklendi - - -

Lolamana diskalifiye olursun diyordun? Sen doğru söyle yaş kaç ?

Ee o olmadığına göre bir sorun yok helarde dedim ve 13 yaşındayım

Joker.

Joker.

Üye
Valla ciddiyim yorumları okurken sanki roman okuyormuşum gibi oldu.Tartışmaya gerek yokki sonuçta yarışma bu.Hem neden benim kazanmam bu kadar etkiledi sonuçta forumda hergün bir yarışma var bırakın da bir yarışmayı bu gariban üyeniz kazansın yani belki başkaları joker sana vericek beni geçiceksin ama sen daha eskisin forumda muhtemelen kazanmışsındır bir yarışma bunuda ben kazanıyım ilk olsun benim için tartışmayın yani :)

En fazla ilerleme rekorum 6.kardeş

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bitmedi mi hâlâ şu oylama

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
yahu iki gün şu konuya bakmadım herkes birbirine girmiş :s ah şu ttnet ahhhh. net ikide bir gitmese ayarlayacam birinciyi ama teraviden sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...