Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben yarışmayı başkalarınadan gösterdim.Kendim fotomu söylemeden.
1-Bendim
2-Veysel oğlu
3-Fotosu benim üstümde olan arkadaş
gndz13
Üye
doğrudur senin ki güzel değil demiyorum ama bu oylamada nedense onu oylamak istedim demek ki tevazu göstermek de oyu etkiliyor.
- - - Eklendi - - -
en basitinden fotosu benim üstümde olan arkadaş demek yerine ismini söyleyebilirdin yani :-) ve her oylama yapan kişiyi eleştirmek pek doğru değil yani :-) sen fotonu koy o etkilesin oy veren kişiyi sen değil .
cukuleaks
Üye
Tabikide lolaman diyorum. Farkını ortaya koymuş. Herkes güzel logo yapar. Ama cok az kisi bukadar açık fikirli , özgür yapabilir.
Banada fotograflar edit gibi geldi ama lolamaninki oyle degil adam paint bile olsa emek vermis ha sizde vermissiniz ama sifirdan biseyler koymus ortaya biraz komik ama gercekten etkileyici
Banada fotograflar edit gibi geldi ama lolamaninki oyle degil adam paint bile olsa emek vermis ha sizde vermissiniz ama sifirdan biseyler koymus ortaya biraz komik ama gercekten etkileyici
Elini vicdanına koy ve söyle Microsoft hangisini kullanır.
Kardeş photoshop ile yoktan var edemezsin edersinde basit şeyler genellikle editlemeye dayanır fakay edit yaparaken fotografo orjinelinden tamamamen farklı bir şey ortaya çıkara bilirsin.
gevhern
Üye
Bu yarışma zaten sıfırdan yapmak için değilmi ? Edit bence düpedüz emek hırsızlığı...