Windows 8 Logo Tasarım Yarışması - OYLAMA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joker.

Joker.

Üye
Oylama konusundayız katılıp bitti !!!!

bill_

bill_

Üye
Oyum veyseloglu na :)

Fantastik20

Fantastik20

Üye
Oyum Veyseloglu'ya

Joker.

Joker.

Üye
up

BİRAZ BANADA OY VERİN :)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
oylama devam ediyorsa oyum Joker. e :)

lolaman

lolaman

Üye
Bitmedimi hala ben tasarladığım logoyu hatta katıldığımı unuttum şu an kim kazanıyo :D

gndz13

Üye
Evet arkadaşlar oylama devam ediyorsa joker seninkide güzel ama oyum lolomana :D gerçekten hoş Yapmış ama :D

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
Joker.

Joker.

Üye
Evet arkadaşlar oylama devam ediyorsa joker seninkide güzel ama oyum lolomana :D gerçekten hoş Yapmış ama :D

:hmmm

Ben yarışmayı başkalarınadan gösterdim.Kendim fotomu söylemeden.
1-Bendim
2-Veysel oğlu
3-Fotosu benim üstümde olan arkadaş

gndz13

Üye
:D doğrudur senin ki güzel değil demiyorum ama bu oylamada nedense onu oylamak istedim:D demek ki tevazu göstermek de oyu etkiliyor.

- - - Eklendi - - -

en basitinden fotosu benim üstümde olan arkadaş demek yerine ismini söyleyebilirdin yani :-) ve her oylama yapan kişiyi eleştirmek pek doğru değil yani :-) sen fotonu koy o etkilesin oy veren kişiyi sen değil .

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
Tabikide lolaman diyorum. Farkını ortaya koymuş. Herkes güzel logo yapar. Ama cok az kisi bukadar açık fikirli , özgür yapabilir. :oke: :kop:

16Fan1963

16Fan1963

Üye

Bu iyiymiş :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Sonuç ortada

Symbianize

Symbianize

Üye

:s Açıklayıcı konuşur musunuz ?

Banada fotograflar edit gibi geldi ama lolamaninki oyle degil adam paint bile olsa emek vermis ha sizde vermissiniz ama sifirdan biseyler koymus ortaya biraz komik ama gercekten etkileyici :oke:

Joker.

Joker.

Üye

Banada fotograflar edit gibi geldi ama lolamaninki oyle degil adam paint bile olsa emek vermis ha sizde vermissiniz ama sifirdan biseyler koymus ortaya biraz komik ama gercekten etkileyici :oke:

Elini vicdanına koy ve söyle Microsoft hangisini kullanır.
Kardeş photoshop ile yoktan var edemezsin edersinde basit şeyler genellikle editlemeye dayanır fakay edit yaparaken fotografo orjinelinden tamamamen farklı bir şey ortaya çıkara bilirsin.
:oke:

gevhern

gevhern

Üye
Bu yarışma zaten sıfırdan yapmak için değilmi ? Edit bence düpedüz emek hırsızlığı...

- - - Eklendi - - -

up

BİRAZ BANADA OY VERİN :)

Lolamana diskalifiye olursun diyordun? Sen doğru söyle yaş kaç ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...