muz57-10 ThE_GoDFaTHer*-8 jejep-6
minoo Üye ! AhmeT !' Alıntı: minoo 8 Herkese başarılar. Genişletmek için tıkla ... 3 oy vermek zorundasın arkadaşım. 10 puan bir yarışmacıya 8 puan başka yarışmacıya 6 puan başka yarışmacıya şeklinde
! AhmeT !' Alıntı: minoo 8 Herkese başarılar. Genişletmek için tıkla ... 3 oy vermek zorundasın arkadaşım. 10 puan bir yarışmacıya 8 puan başka yarışmacıya 6 puan başka yarışmacıya şeklinde
jejep Üye ! AhmeT !' Alıntı: minoo 8 Herkese başarılar. Genişletmek için tıkla ... 3 kişiye puan vermen gerekiyor mesala A 10 B 8 C 6
! AhmeT !' Alıntı: minoo 8 Herkese başarılar. Genişletmek için tıkla ... 3 kişiye puan vermen gerekiyor mesala A 10 B 8 C 6
Dafny Üye Konu Sahibi ! AhmeT !' Alıntı: saçma kurallar.... Genişletmek için tıkla ... Saçma buluyorsan oy vermezsin.
Anıl Umut Emekli Yönetici Minoo : 10 Heilmaster: 8 (Benim masaüstümün aynısı ) İntifada: 6 Hak edenin kazanması dileği ile..Kazananı şimdiden tebrik ediyorum
Minoo : 10 Heilmaster: 8 (Benim masaüstümün aynısı ) İntifada: 6 Hak edenin kazanması dileği ile..Kazananı şimdiden tebrik ediyorum
Flo Rida Üye HeiLmasTer® = 10 puan + 5 * (çok güzel masaüstü iyi düşünmüş, geniş bir hayal gücü) Burak = 8 minoo = 6
HeiLmasTer® = 10 puan + 5 * (çok güzel masaüstü iyi düşünmüş, geniş bir hayal gücü) Burak = 8 minoo = 6