cardanadam
Üye
nasıl android işletim sistemine geçerken beklediysem wp işletim sistemine geçecek olursam tabi önce nokianın başından o elop mudur nedir o kişinin gitmesi lazım gitmiyeceğine göre beddua edelim gebersin gitsin p... nokia yı ne hale düşürdü ne güzel güncellemede çıkıyordu uygulamada bir geldi neyse daha fazla yamıyayım aklıma kötü şeyler geliyor durduk yere ban yemiyeyim
Wp ye güveniyordum hâlâ da güveniyorum ama bu güvenim gittikçe azalıyor nedense
Bugün N9 u aldıktan sonra anladım ki en büyük hala Nokia işteyim ilk izlenimleri yarın paylaşırım..
nasıl android işletim sistemine geçerken beklediysem wp işletim sistemine geçecek olursam tabi önce nokianın başından o elop mudur nedir o kişinin gitmesi lazım gitmiyeceğine göre beddua edelim gebersin gitsin p... nokia yı ne hale düşürdü ne güzel güncellemede çıkıyordu uygulamada bir geldi neyse daha fazla yamıyayım aklıma kötü şeyler geliyor durduk yere ban yemiyeyim
bu konu daha geçen gün 4 sayfaydı ne çabuk büyüdü
hormonlu galiba
suikast mı düzenlesek ?bütün maxicep adama dalsın linç girişiminde bulunalım : şaka bir yana üniversitede inşallah nokia alacağım baktım ki nokia düzelmemiş sırf beats audio'su yüzünden hTC alacağım...
Çok çabuk bıkıyorsun telefonlardan ben de üniversitede en yeni iPhone hangisi ise onu alacağım o zamana kadar iOS müthiş olur herhaldesuikast mı düzenlesek ?bütün maxicep adama dalsın linç girişiminde bulunalım : şaka bir yana üniversitede inşallah nokia alacağım baktım ki nokia düzelmemiş sırf beats audio'su yüzünden hTC alacağım...
Haklısın
Video izlenir de Flash sitelerden video izlenmez.Açsın bir haxball bakalım giriyor mu ?Flash Player ile Flash Lite'ı karıştırmamak gerekiyor
Çok çabuk bıkıyorsun telefonlardan ben de üniversitede en yeni iPhone hangisi ise onu alacağım o zamana kadar iOS müthiş olur herhalde
Senin galaxyde ne kadar kaldığın belli 10 dk
Abim N9 nasıl iyi mi selamlarımı ilet
Abim N9 nasıl iyi mi selamlarımı ilet
Ahaha 5 mp he
Canavar gibi canavar ya bu kadar mı rahat kullanılır bir telefonOnunla uğraşıyorum şimdi terminal falan kurcalıyorum çok iyi ya Avatarda ki benim cihazım işte 808 le çekti eleman Nokia shopda 5 mp modunda çekti ama çok büyük olmasın diye
Ahaha 5 mp heMultitasking i yeter o telefonun yahu harika bir multitaskingi var geçişler aşırı kolay hele ki uygulama ekranına pusulayı attığında ekrana gelince pusula çalıştı ya bittim
Söyleme içim gittiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
geçişlerin hastasıyım mesela oyun falan açıyorum ya da nete giriyorum mesaj geliyo ya da yeni birşey açmak istiyorum tek bi parmak hareketi yetiyor yahu
necati kardeşim hayırlı uğurlu olsun. n9 iyi bir seçim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?