Elinizdeki Cihazların ve Yazılımın Kıymetini Bilin

Sponsorlu Bağlantılar

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye

Symbianli telefonlara android kurulamaz diye biliyorum.kurulsa o zaman symbian^3 lu telefonlarada android yuklenirdi.
Üsteki paylaştığım resmi görmüştür bir yerde kuruluyor zannetmiştir.O resimdeki MMMOO'nun yaptığı android arayüzü programı.

Otuz

Üye
az kalsın bende wave lll alıyordum vay anasını n8 satıp s2 alacam bir süre sonra 808 alacam ne güzel değilmi

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce 808 çıksın 5 ay sonra onun donna versiyonlusu çıkar çift çekirdekli

rizaaktepe

Üye
bunla 3. parti bir uygulama dır kesin ; aynı SPB mobile shell gibi :D

idris-tolar

idris-tolar

Üye
herkese iyi geceler...
ve eski platformuma özlemle selamlar...
yaklaşık 6 ay önce kullandığım 5800 XM telefonumu satıp yeni bir cihaz almak istedim ve aldımda
günlerce tlf aradım ama ne hikmettir hayatta ummadığım bir şeyi yaptım kendime
tatmin edici bir sürü özellik olmasına rağmen içerisindeki platformu araştırmadan gidip Samsung Wave II aldım
tabi anladım ki "Babayı Almışım" :off:
peki neden

cihazı bilgisayara bağlayıp oyun uygulama indirmek için programı çalıştırdım ve ne göreyim
"BOŞ" evet yanlış değil ne ada gibi uygulama ne oyun var var olan tek şey sayısız ve bir o kadar iğrenç tema
neyse dedim ilk dakikaların şoku üzerimde iken forum sitelerine daldım oyun uygulama indirmek için peki ne mi oldu
bir şey olmadığından kala kaldım
çünki Bada platformuna öyle symbian daki gibi paketlenmiş bir .sis uzantılı dosyayı haricen yükleyemiyormuşuz :off:
çünki bu platformda uzantı yok tek uzantı var oda tema uzantısı .smt
neyse dedim madem ucuz etin yahnisi yenmiyor bizde para ile alırız dedim hay demez olaydım
6 ay içerisinde para verip alınacak ve verdiğine değecek sadece 2 uygulama bulabildim
peki bu tlf ne işe yarıyor deli gibi saatlerce müzik dinliyorum sesi harika birde bulduğum hd videoları yani divx formatları sorunsuz izliyorum
kullanıcı arayüzü beş para etmez
internet tarayıcısı insanı kanser etmesede verem kesin eder
navigasyon muş hikaye zaten....
valla şimdilik aklıma gelenler bunlar tlf satacağım 5800 XM alacam sıfırını bulursam hiç acımayacağım
olmadı en kötü ihtimal paraya kıyar Android sisteme geçerim
Amaaaaaaa nerde o symbian lı günler yemin ederim çok özlüyorum tüm kontrol sende olunca bir başka oluyor
dediğim gibi elinizdeki cihazların ve yazılımın değerini bilin
sonra burnunuz benden daha beter sürter

bence senin telefondan felan anladığın yok ..
samsung un sadece galaxy serisi alınır, geri kalanlarını topla koy poşete at gitsin...

symbian=bada...:hmmm

Del Rey

Del Rey

Üye

Üsteki paylaştığım resmi görmüştür bir yerde kuruluyor zannetmiştir.O resimdeki MMMOO'nun yaptığı android arayüzü programı.

Symbian bilgim seninkini 3'e katlar derim. Android arayüz yazılımalrından olmadığını biliyorum. Hazır burdayken videoyu da vereyim tam olsun:

----------Eklendi @ 19:49:54 ---------- Yazıldı @ 19:15:57 ----------

Bir de şunu eklemeden edemeyeceğim. En iyi Bada cihaz hangisi? Sanırım Wave 3.

Özelliklere bakalım:
5 MP Kamera + LED flash (:D)
1.4 GHz işlemci
Samsung Bada (:D)
TouchWiz (:d:)
1500 mAh batarya
AMOLED ekran
Dahili Hafıza: 3 GB :kop:

En iyi Symbian cihaza gelelim:

Özelliklere bakalım:
41 MP kamera + CZ Lens + PureView teknolojisi + Dolby Digital Plus teknolojisi + Xenon Flash + Led Flash :ohannes:
1.3 GHz İşlemci
Nokia Belle Feature Pack 1 (Nokia Carla güncellemesi de gelecek) :ohannes:
Belle UI
1400 MHz Batarya
Gorilla Glass kaplamalı ClearBlack AMOLED ekran
Dahili hafıza: 16 GB

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Cihanî Sultan
MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
bence senin telefondan felan anladığın yok ..
samsung un sadece galaxy serisi alınır, geri kalanlarını topla koy poşete at gitsin...

symbian=bada...:hmmm

ilk dediğine katılıyorum ama symbian badadan daha iyi bence

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Symbian bilgim seninkini 3'e katlar derim. Android arayüz yazılımalrından olmadığını biliyorum. Hazır burdayken videoyu da vereyim tam olsun:

Özelliklere bakalım:
1.4 GHz işlemci
1500 mAh batarya
AMOLED ekran

Özelliklere bakalım:
41 MP kamera + CZ Lens + PureView teknolojisi + Dolby Digital Plus teknolojisi + Xenon Flash + Led Flash :ohannes:
1.3 GHz İşlemci
Belle UI
1400 MHz Batarya
Nokia isteyince yapıyor ; yeter ki istesin ;)

-starkiller-

-starkiller-

Üye
nokianın belle önyüklü cihazları harika hele çok fazla şey istemiyorsanız 603 süper :) sadece 603 için cfw çıksa almayı düşünürüm sadece sis yollayabiliyim, kapatma menüsünde "yeniden başlat" olsun ve unsigned dosya yükleyebileyim bana yeter(ha ekstra şeyler olursa da iyi olur :) ) ama s60v5 ve belle farklı şeyler olunca hiç anlamıyorum

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
nokianın belle önyüklü cihazları harika hele çok fazla şey istemiyorsanız 603 süper :) sadece 603 için cfw çıksa almayı düşünürüm sadece sis yollayabiliyim, kapatma menüsünde "yeniden başlat" olsun ve unsigned dosya yükleyebileyim bana yeter(ha ekstra şeyler olursa da iyi olur :) ) ama s60v5 ve belle farklı şeyler olunca hiç anlamıyorum
Görünüm dışında pek farkı yok rahat alışırsınız Belle telefonunuza ve 603 cidden güzel telefon . :oke:

-starkiller-

-starkiller-

Üye
arkadaşta n8 var onda fw modifiye denerim zorlamazsa 603 veya geldiğinde 801 düşünürüm ancak nokia'nın symbian'a desteği kesmesi aklımı kurcalıyor ve istemeden android'e gidiyor aklım

-starkiller-

-starkiller-

Üye
avcitalip

avcitalip

Üye
C6-01'i önerebilirim !

aynı durum benimde başıma geldi yıllarca 7610 kullandım birgün samsung monte alma kararı verdim cihaz çok stabildi fakat hiçbirşey yükleyemiyordun sırf buyüzden 5800 ile takas ettim üzerine 70 tl verdim ama 5800 da çok ağır kalıyordu ve çareyi dün c6-01 almakta buldum...

pRime.

pRime.

Üye
Ya, ben demiyor muyum :D Konuyu açan arkadaşı tebrik açıyorum, millet böyle böyle bilinçlensin. Wave 2'ymiş Wave 3'müş pöff! S60v3'lerimiz bile Bada'dan daha iyidir; ki N96 bence çok hoş bir cihaz :)

Erdem kusura bakma ama N96 bence s60v3'lerin yüz karası. N85, N79, E52, N82, E75 çok daha iyi cihazlar s60v3 olarak.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye

Özelliklere bakalım:
1.4 GHz işlemci
1500 mAh batarya
AMOLED ekran

Özelliklere bakalım:
1.3 GHz İşlemci
Belle UI
1400 MHz Batarya
TouchWiz'in ne olduğunu bilmideğinden dolayı galiba yanına gülücük koydun.Biraz araştır öyle gel.Ekranlara gel.Wave'in 480x800 ve Nokia'nın 4 Yıldır aynı ekranı kullandığı 360x640.Super Amoled and Amoled.1.4 Ghz and 1.3 Ghz.Gorilla GLass diye yazmışsın Bada'da var.Ve aradaki fiyat farkının bana ne olduğunu söyle 850 TL and 1300 Tl.Ve badaya oyun sözüde verildi.Symbian bilgin 3'e katlar belki ama genel telefon bilgin sıfır.

pRime.

pRime.

Üye
Bence de 808 karşılaştırılmamalı. 701 de daha iyi bir cihaz wave'den. Wave fiyatları da geçen sene 1000 - 1100tl civarlarında geziyordu, ne oldu? Yazılım tutmayınca dibe vurdu wave serisinin fiyatları. Peki rağbet görüyor mu? Hayır. Bada 2.0? 1.5 senedir bada 2 güncellemesi gelecek. N8, C7, C6'lar yeni çıkmıştı ve ortalıkta bir sürü gözü dönmüş badacı vardı "bada 2.0 gelmek üzere sene sonunda göstericez size" diyen ama hala yok. Symbiana ömür biçildi ama hala bada'dan daha hayatta ve daha iyi bir sistem. Üzgünüm ama
"your argument is invalid."

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

Üst Alt