Bu saatten sonra ne n8 ne c7 ne c6 hiçbir işe yaramaz. Şunlara bak derim : 500-603-700![]()
500 yerine 701 demek mantıklı olur .Bu saatten sonra ne n8 ne c7 ne c6 hiçbir işe yaramaz. Şunlara bak derim : 500-603-700![]()
701???Doğru aslında 500 berbat..
603-700
Konuyu açan arkadaşı tebrik açıyorum, millet böyle böyle bilinçlensin. Wave 2'ymiş Wave 3'müş pöff! S60v3'lerimiz bile Bada'dan daha iyidir; ki N96 bence çok hoş bir cihaz 
kötüleme değil doğrular bunlar bende c7 ve wave 1 var sırf interneti için c7 alınır sen hiç s3 tarayıcısı ile surf yapmadıysan hiç konuşma eğer fw atmada tecrübesizsen androidi kurmaya kalkışma daha kararlı bir sürüm yok ortada yok yere brick edrsin teliniTarayicida badaya laf soyletmem.Tarayici dolphin temelli ve symbiandan cok daha iyi bir tarayicisi var.Wave modellerine Androidde kurulabiliyor ben kurmadim ama anlatimlari var ve cok stabil.Uygulamalarin cogu calisiuor neyse uzun lafin kisasi badayi kotulemeyin.
Altına imzamı atarımYa, ben demiyor muyumKonuyu açan arkadaşı tebrik açıyorum, millet böyle böyle bilinçlensin. Wave 2'ymiş Wave 3'müş pöff! S60v3'lerimiz bile Bada'dan daha iyidir; ki N96 bence çok hoş bir cihaz
Android mi, kalsın; ben istemiyorum. ICS arayüzü goşuma gitmiyor değil, ancak o sistem adamı verem ediyor. Uygulamaları çok mu fazla? 3/2'si bir işinize yaramıyor. Örneğin Launcher'lar. S60v5 bölümündekiler ne kadar zor beğendiğimi bilirler. Symbian'da birkaç tema beğenebiliyorken (Symbian'da Launcher olmadığı için söylüyorum), Android'de beğendiğim tek bir Launcher var; o da GoLauncher EX ICS. Bir oyun indiriyorsunuz, o da ne? Ya GPU'nuza uymuyor, ya da firma oynamanızı istemiyor. Samurai 2: Venengance gibi oyunlar Tegra 2 dışındaki cihazlarda kullanılmıyorlar. Chainfire gibi yazılımları da dewnedim, ancak PoverVR altında o oyunu henüz çalıştırabilmiş değilim.
iOS mi? Hoşuma gidiyor. iPad'iniz olursa tabii. Bir iPad'iniz bir de Nokia 808'iniz olsun. Nokia 808 ile bir fotoğraf çekip, iPad'inizdeki uygulamalar ile mükemmel hale getirin. Fotoğrafçılık gibi hobileriniz varsa iOS mükemmel. Bir geliştiriciyseniz sakın bulaşmayın.
Windows Phone 7 senkronize ve ofis için harika. E-Postalarımı sık sık kontrol edip, günümün neredeyse hepsini internete bağülı geçiriyorum. Mail'imin, sekmelerimin, takvimimin ve belgelerimin senkronize olacağı en iyi cihaz Lumia serisi.
MeeGo aldıysanız hem arayüzü güzel, normal bir iOS cihaz kadar stabil ve şık; aynı zamanda da Android'den daha fazla geliştiricilere özel. Bu nedenle de uygulama sayısı çoğalsa N9 alırım kesinlikle.
Symbian. Onun yeri bende ayrıdır. Dünya'nın en iyi işletim sistemidir. Başka laf yoktur, noktadır, bitmiştir.
Teşekkürler kardeşpuhahaha n96 daha mı iyi şuan wave i cihazımda android 2.2 üzerinde gta iii ü hiç donmadan oynatıyor tegralı oyunları hiç saymadım bile badanın symbiandan eksikleri çok ama fena değil ben ikisinide kullanıyorum iki cihazda güzel lütfen kullanmadan badayı kötülemeyin iphone 4ü wave i e reddeden çok arkadaşım var badadaki stabilite symbianda yok ama internet cihazı isteyen varsa uzak dursun tarayıcısı iğrenç
İnşallah yazın lumia 900 e geçicem ve s2 de dahil telefonu olanları ezecem gelip gelip sende varmı? sende şu varmı diyolar yav
Tani bende bazı şeylerde alıyorum mesela tam kontrol var bende ama onlarda yok
WP ye geçip ezicem androidi o nasıl tel arkadaş lumia 900 n9 ve lumia 800 manyak karizma yav 
NOkia'nın tarayıcısını herkes biliyor.İşine gelmeyince kapanan bir tarayıcı.Bana öğretme bunları.Anlatımları düzgün uygularsan brick olmaz.BadaTürkiye'ye bir bak istersenkötüleme değil doğrular bunlar bende c7 ve wave 1 var sırf interneti için c7 alınır sen hiç s3 tarayıcısı ile surf yapmadıysan hiç konuşma eğer fw atmada tecrübesizsen androidi kurmaya kalkışma daha kararlı bir sürüm yok ortada yok yere brick edrsin telini
Eğer bunu kastediyorsan güldürme beni:Elbette! Wave serisinin yapıp N96'nın yapamadığı 10 şey söyle de göreyim. Dur ben şöyle başlayayım: "Dokunmatik ekranı yok", "GPU CPU düşük" vs. vs. Bana neler yapabildiğinden bahset Wave 2'nin.
Artık N95'e Android de kurulabiliyor, bunu da belirteyim.
Elbette! Wave serisinin yapıp N96'nın yapamadığı 10 şey söyle de göreyim. Dur ben şöyle başlayayım: "Dokunmatik ekranı yok", "GPU CPU düşük" vs. vs. Bana neler yapabildiğinden bahset Wave 2'nin.
Artık N95'e Android de kurulabiliyor, bunu da belirteyim.