Elinizdeki Cihazların ve Yazılımın Kıymetini Bilin

Sponsorlu Bağlantılar

furkan5800

furkan5800

Üye
adam ağır haklı

keys1903

keys1903

Üye
verecen parayı alacan 4s i basından kalkamazsın sybıan bada garıban işi

• Beğen
Tepkiler: Zafer Arslan
MAFİA.

MAFİA.

Üye
gps hızlandırma varmış hatta bada bölümün de yazıyor. Kendim de wave serisi kullandım ama 2 ay dayanabildim. Bada bölümünde de diyorum başka platformlara geçin kurtulun ama duyan bile yok ki. Gps hızı bana göre en verimli olan symbian^3 serileri hem çabuk buluyor hem de ücretsiz harita güncelliyor. Şahsen iphone da haritayı açarsam internet bağlantısı istiyor. Android'te de zaten aynı durum internet bağlantısı olmadan yer bulması azap. Wave'in tek iyi yanı tipiydi ayrıca bada bölümündekiler yazdığını görürse,ortalık karışabilir.

atakan25

atakan25

Üye
yer banı oturur bişi olmaz :D

cardanadam

cardanadam

Üye
beterin beteri var diye boşuna dememişler

• Beğen
Tepkiler: Zafer Arslan
Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
gps hızlandırma varmış hatta bada bölümün de yazıyor. Kendim de wave serisi kullandım ama 2 ay dayanabildim. Bada bölümünde de diyorum başka platformlara geçin kurtulun ama duyan bile yok ki. Gps hızı bana göre en verimli olan symbian^3 serileri hem çabuk buluyor hem de ücretsiz harita güncelliyor. Şahsen iphone da haritayı açarsam internet bağlantısı istiyor. Android'te de zaten aynı durum internet bağlantısı olmadan yer bulması azap. Wave'in tek iyi yanı tipiydi ayrıca bada bölümündekiler yazdığını görürse,ortalık karışabilir.

ben sadece fikrimi söyledim bada forumuna hakaret etmedim ki

----------Eklendi @ 12:28:44 ---------- Yazıldı @ 12:28:25 ----------

yer banı oturur bişi olmaz :D

bir şey olmaz yazımda kötü bir şey yok

sonerrap

sonerrap

Üye
lumiaları bende sabırsızlıkla bekliyorum türkiyeye geldiginde ilk ucuz olan lumia 610u alıp kullanmayı düşünüyorum begenirsem lumia 900ün prewiewli versiyonunu alıcam begenmezsem iosa gecme vakti gelmişdir derim

SilentOne

SilentOne

Üye
lumia ya hiç de sıcak bakmıyorum ya işin içine microsoft giriyorsa 5 kere düşünüyorum yani

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia ya hiç de sıcak bakmıyorum ya işin içine microsoft giriyorsa 5 kere düşünüyorum yani

yanlız simdi durum farklı wm zamanında piyasada fazla oyuncu yoktu şimdi ortam karışık ve çok büyük bir pasta var

Bellatricc

Bellatricc

Üye
Ya arkadaslar Telefon Degistirme Hastalıgı varmı acaba :D bende var sanki öyle bi hastalık :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Özgürlük symbianda değil androidde. Tabi her çeşit uygulama da :oke:

• Beğen
Tepkiler: n000k
uruno

uruno

Üye
C6-01+ belle mutluyum 2.el 808'e kadar yola devam .:oke:

FlaxLy

FlaxLy

Üye
iphonum var. Başından kalkamıyorum :ehe Özellikle mağazaya bi giriyorum. Giriş o giriş. :D n8i alıyorum elime. Mağazaya girmesi bi dert. Oyun açması bi dert. Valla verdiğim 5 kuruşa yanıyorum. Cidden devir ios devri :eller:

• Beğen
Tepkiler: sonerrap
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
iphonum var. Başından kalkamıyorum :ehe Özellikle mağazaya bi giriyorum. Giriş o giriş. :D n8i alıyorum elime. Mağazaya girmesi bi dert. Oyun açması bi dert. Valla verdiğim 5 kuruşa yanıyorum. Cidden devir ios devri :eller:
Sana zorla N8 al diyen olmadı ki .

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum hatayı bada alarak yapmssn sen bada alınırmı hiç :) android al bi tane sat onu üstüne 200-300 koy orta halli bi android alırsın

rizaaktepe

Üye
merhaba arkaşlar bende sohbetinize katılayım dedim ; 3 gün sonra (pazartesi günü) bir cep telefonu almayı düşünüyorum ; nokia 5800 im var ve ; bir tane belle cfv ile hack li ; orjinal yazılımını yükleyip satmayı düşünüyorum ; alacağım telefon olarak ise nokia c6-01 kafaya koydum ; eskiden galaxy ace düşünüyordum arkadaşlar ; beni biraz 256 mb ram olması korkutuyor ; asphalt 6 (256mb) kasma olur mu ; ne dersiniz 5800 in üzerine 400 tl daha koyup c6-01 alayım mı :)

----------Eklendi @ 15:58:23 ---------- Yazıldı @ 15:55:54 ----------

bir de nokia c6-01 kendi interneti üzerinden belle ye güncelleniyor mu ; hack yapmak istemiyorum ; bilgisayarın da interneti yok :'(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
merhaba arkaşlar bende sohbetinize katılayım dedim ; 3 gün sonra (pazartesi günü) bir cep telefonu almayı düşünüyorum ; nokia 5800 im var ve ; bir tane belle cfv ile hack li ; orjinal yazılımını yükleyip satmayı düşünüyorum ; alacağım telefon olarak ise nokia c6-01 kafaya koydum ; eskiden galaxy ace düşünüyordum arkadaşlar ; beni biraz 256 mb ram olması korkutuyor ; asphalt 6 (256mb) kasma olur mu ; ne dersiniz 5800 in üzerine 400 tl daha koyup c6-01 alayım mı :)

----------Eklendi @ 15:58:23 ---------- Yazıldı @ 15:55:54 ----------

bir de nokia c6-01 kendi interneti üzerinden belle ye güncelleniyor mu ; hack yapmak istemiyorum ; bilgisayarın da interneti yok :'(

belle güncellemesini sadece suitele yapabilirsin ama o kadar parayı c6-01e vermek yanlış bence

Üst Alt