gps hızlandırma varmış hatta bada bölümün de yazıyor. Kendim de wave serisi kullandım ama 2 ay dayanabildim. Bada bölümünde de diyorum başka platformlara geçin kurtulun ama duyan bile yok ki. Gps hızı bana göre en verimli olan symbian^3 serileri hem çabuk buluyor hem de ücretsiz harita güncelliyor. Şahsen iphone da haritayı açarsam internet bağlantısı istiyor. Android'te de zaten aynı durum internet bağlantısı olmadan yer bulması azap. Wave'in tek iyi yanı tipiydi ayrıca bada bölümündekiler yazdığını görürse,ortalık karışabilir.
yer banı oturur bişi olmaz![]()
lumia ya hiç de sıcak bakmıyorum ya işin içine microsoft giriyorsa 5 kere düşünüyorum yani
Sana zorla N8 al diyen olmadı ki .iphonum var. Başından kalkamıyorumÖzellikle mağazaya bi giriyorum. Giriş o giriş.
n8i alıyorum elime. Mağazaya girmesi bi dert. Oyun açması bi dert. Valla verdiğim 5 kuruşa yanıyorum. Cidden devir ios devri
![]()
Sana zorla N8 al diyen olmadı ki .

Boşa gitti para desene
Evet olmadı ne bileyim ben![]()

Boşa gitti para desene![]()

merhaba arkaşlar bende sohbetinize katılayım dedim ; 3 gün sonra (pazartesi günü) bir cep telefonu almayı düşünüyorum ; nokia 5800 im var ve ; bir tane belle cfv ile hack li ; orjinal yazılımını yükleyip satmayı düşünüyorum ; alacağım telefon olarak ise nokia c6-01 kafaya koydum ; eskiden galaxy ace düşünüyordum arkadaşlar ; beni biraz 256 mb ram olması korkutuyor ; asphalt 6 (256mb) kasma olur mu ; ne dersiniz 5800 in üzerine 400 tl daha koyup c6-01 alayım mı
----------Eklendi @ 15:58:23 ---------- Yazıldı @ 15:55:54 ----------
bir de nokia c6-01 kendi interneti üzerinden belle ye güncelleniyor mu ; hack yapmak istemiyorum ; bilgisayarın da interneti yok![]()