Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kardeş bu ses açarken yada kısarken yanda beliren çubuk çıkmıyor onu getirebilir miyiz hani zil sesini açarken yada kısarken yanda beliren ve medya sesini falan kısabildiğimiz simgekardeş bide stock kerneli yükledikten sonra boefle kernele giremiyorum.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu ses açarken yada kısarken yanda beliren çubuk çıkmıyor onu getirebilir miyiz hani zil sesini açarken yada kısarken yanda beliren ve medya sesini falan kısabildiğimiz simgekardeş bide stock kerneli yükledikten sonra boefle kernele giremiyorum.
dostum stock kernel yüklemişsin giremezsin tabi boeffla config e adı üstünde boeffla için o. stock kernelin ayarı yok. ve o dediğin ses açtığında çıkan simgeler bende çıkıyor öyle bir sorun yok romda

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar romun v3.0 versiyonu tamamlandı ve şuanda rom yapımcısı upload ediyor. upload bitince burada paylaşacağım.

EDIT: Arkadaşlar v3.0 ün changelog yayınlandı. Dediğine göre sfinder ve quick connect kaldırılmış gözünüz aydın :D

-Aroma installer.
-S5 full themed (Setup wizard, icons, etc).
-S5 fonts in the whole ROM.
-New lite version (Up to 400 mb free on System partition).
-Truly optimized RAM consumption (Latest zipaling).
-New deodexed (Lastest smali/backsmali).
-Removed S-Finder/Quick Connect.
-Updated Boeffla kernel to 5.3.
-Updated Boeffla Config app.
-Updated S-Voice.
-Updated SU to 2.01.
-Fixed keyboard + secondary symbols + emoji support in the whole ROM.
-Fixed FC to set lock screen wallpaper.
-Fixed "Reboot menu" language.
-Fixed loading in Popup Browser + now it's resizeable.
-Fixed shutter sound.
-Fixed My Magazine.
-Added stock browser.
-Added NFC toggle.
-OTA support.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: morki05

sivasli_581994

Üye
işte bu :) bekliyorum hocam . bi de yarım yamalak ingilizcemle anladığım lite versiyonu da var onu da size zahmet paylaşırsanız sevinirim ;)) ellerinize sağlık şimdiden

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
işte bu :) bekliyorum hocam . bi de yarım yamalak ingilizcemle anladığım lite versiyonu da var onu da size zahmet paylaşırsanız sevinirim ;)) ellerinize sağlık şimdiden
Valla hocam bekliyoruz upload edilince paylaşımı yapacağız ama güzel birşey olacak gibi. upload olsun bakalım bu lite version ne oluyor onuda göreceğiz.
Zaten benden önce DH de murat hocam duyuruyu yapacaktır ;) Senin oradan haberin olur burada ben gecikirsem.

Kontrol

Kontrol

Üye
hadi bakalım hayırlı olsun.
Test edip onaylayın, bizde duruma göre kurarız. Pc yok sürekli indirme yapamıyorum kota bitiyor :)
Haber bekliyoruz bakalım.

Aziz04

Aziz04

Üye
kurulumdan önce 3 kez mega wipe, kurulumdan sonrada normal wipe işlemlerini yapmama rağmen saçma sapan buglar ve donmalar var. rom biraz daha geliştirilmeli bence stabiliteside yok :bann::bottom:

• Beğen
Tepkiler: Turkcell21
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
kurulumdan önce 3 kez mega wipe, kurulumdan sonrada normal wipe işlemlerini yapmama rağmen saçma sapan buglar ve donmalar var. rom biraz daha geliştirilmeli bence stabiliteside yok :bann::bottom:
Sen doğru konuya yazdığına eminmisin arkadaşım? başka rom yükleyipte yanlışlıklamı buraya yazıyorsun? Bu rom ile alakasız konuşuyorsun.

Allah Allah ilginçliğe bir bak yüzlerce kişi hayran olurken sen gelmişsin ne diyorsun yüklemesini bilmiyorsan bizim yada romun hatası değil hata senindir.

Sen kafana göre yükleme yaparsan herşey olur. kim dedi sana 3 kere megawipe yap diye hangi akıla hizmet 3 kere megawipe yapıyorsun. veeeee kim dedi sana romu yükledikten sonra wipe yap diye??? romu yükledikten sonra wipe falan yapılmaz.öncesinde megawipe yapmışsın zaten sonra niye wipeleri yapıorsun ne alaka yani. bilip bilmeden kafanıza göre iş yapıyorsunuz sonra roma çamur atıyorsunuz.Kurulum ve yüklemeyi herşeyi detayı ve sırası ile konuya belirttim. pardon ama sen kafana göre yapıpta roma çamur atamazsın yüzlerce kişi kullanıyor 1 Allahın kulu bile donma ve sacmasapan bug var demedi. heleki donma hayatta yok 4.3 stock romlarda bile bu romdan daha cok hata vardır.

ofurkan

Üye
Sakin olun hocam yapmayı bilmiyor işte hiç uğraşma konuyu bile düzgün okumamış belli saçmalıyor:bangin:.
Bu arada yeni sürümü sabırsızlıkla bekliyoruz.İnşallah yeni versiyon romu bozmaz.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Sakin olun hocam yapmayı bilmiyor işte hiç uğraşma konuyu bile düzgün okumamış belli saçmalıyor:bangin:.
Bu arada yeni sürümü sabırsızlıkla bekliyoruz.İnşallah yeni versiyon romu bozmaz.
yok hocam yeni rom bir harika olacak dediklerine göre tüm sorunlar giderilmis şekilde bekliyoruz dün akşamdan beri upload ediyor ama bir türlü bitmedi

morki05

morki05

Üye
yok hocam yeni rom bir harika olacak dediklerine göre tüm sorunlar giderilmis şekilde bekliyoruz dün akşamdan beri upload ediyor ama bir türlü bitmedi

geri sayım başlasın hocam sabırla bekliyoruz.. katkılarınız için ellerinize sağlık

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
geri sayım başlasın hocam sabırla bekliyoruz.. katkılarınız için ellerinize sağlık
sağolun hocam ama bir türlü upload edemedi yapımcı. müjdeyi dün akşam bu saatlerde verdi upload ediyorum dedi hala gelen giden yok.

morki05

morki05

Üye
reytingleri yükseltmek istiyor herhalde :) edit; tüm arkadaş ve sevdiklerinizle paylaşın diye duyuru yapmış

ofurkan

Üye
Hocam bugün bir şey dikkatimi çekti.Bu romu atmadan önce rom toolbox proyu satın almıştım.Appsaver ile apksını alıp bu roma kurdum. İlk kuruşumda sıkıntı olmadı.Silip ikinci kez kurunca uygulama kurulmuyor.Yeterli hafıza yok diyor.Bendeki bir programdan dolayı mı acaba yazılımsal hata mı ?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bugün bir şey dikkatimi çekti.Bu romu atmadan önce rom toolbox proyu satın almıştım.Appsaver ile apksını alıp bu roma kurdum. İlk kuruşumda sıkıntı olmadı.Silip ikinci kez kurunca uygulama kurulmuyor.Yeterli hafıza yok diyor.Bendeki bir programdan dolayı mı acaba yazılımsal hata mı ?
programdan kaynaklı olabilir hocam. bende yedek alıyorum ama ben sadece apk olarak alıyorum ve program ile değil root explorer ile data/app içinden alıyorum sorun olmuyor
reytingleri yükseltmek istiyor herhalde :) edit; tüm arkadaş ve sevdiklerinizle paylaşın diye duyuru yapmış
Kendisi Romu paylaşsa bizde sevdiklerimizle arkadaşlarımızla paylaşacağız ama dün aksamdan beri maşallah bir türlü upload edemedi :D aynen dediğin gibi naz yapıyor kıymetlendiriyor iyice :D

• Beğen
Tepkiler: morki05
Kontrol

Kontrol

Üye
V3 versiyonu kurarken Wipe yapmasak sorun olur mu? Tüm ayarları bir daha yapmak uzun sürüyor :)
v2 üstüne v3 Wipe yapmadan kurmak sıkıntı yapar mı ?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
yapar hocam sıkıntı. bir yerlerde hata verir donma yapabilir reset yapabilir. o yüzden temiz kurulum öneriyorum. mümkün olduğunca megawipe yapın arkasından rom yükleyin.

ofurkan

Üye
ROM Toolbox tan kaynaklı lisans hatası veriyor sürekli.Güncelleme gelmiş galiba bir türlü yüklenmedi yazılımsal bir şey değilmiş :/

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
ROM Toolbox tan kaynaklı lisans hatası veriyor sürekli.Güncelleme gelmiş galiba bir türlü yüklenmedi yazılımsal bir şey değilmiş :/
doğrudur hocam çünkü romda öyle bir sorunla karşılaşmadım.

Kontrol

Kontrol

Üye
Dostum çok şey yükledim de neyse bakalım eğer daha stabil olduysa Wipe yaparız ;)