serdar431
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende onu diyecektim şuan ben indiremem adil kullanım hakkını doldurduğum için internet çok yavaşEvet var ama işyeri bilgisayarında şu anda cepten yazıyorum.. onun içinden radyosunu alıp bu romun içine port edersek olur mu acaba..
Port işinden pek anlamam demek istediğin radyo dosyasını alıp cwm üzerinden flashlamak oluyor galiba..bende onu diyecektim şuan ben indiremem adil kullanım hakkını doldurduğum için internet çok yavaşsen o bilgisayara geçince romu aç winrarla mta-inf system falan var system/app içinden radyoyu çıkar sonra telefonuna port et bakalım olacakmı tek çözüm bu olursa olur olmazsa yapacak birşey yok denemekte fayda var. yalnız s5 radyosunu port etmeden önce normal radyoyu yedekle.
cwm den flaslamaya gerek yok diger uygulamaları yaptığımız gibi system/app içine atıp permissions ları rw-r-r yapacaksınPort işinden pek anlamam demek istediğin radyo dosyasını alıp cwm üzerinden flashlamak oluyor galiba..
Ha gayret kardeşim..)) dediğini yarın yaparız artık sen anlatırsan yaparım..cwm den flaslamaya gerek yok diger uygulamaları yaptığımız gibi system/app içine atıp permissions ları rw-r-r yapacaksın
ben öğlene kadar olmam nette öğleden sonra yardımcı olabilirim ancakHa gayret kardeşim..)) dediğini yarın yaparız artık sen anlatırsan yaparım..
Bende aynı şekilde.. akşam 5 gibi işlerim bitmiş oluyor o zaman musait olurum.. seni de yordum kardeş kusura bakma allah razı olsun senden..ben öğlene kadar olmam nette öğleden sonra yardımcı olabilirim ancak
Önemli değil kardeşim önemli olan birbirimize yardımcı olabilmek. Amin Allah cümlemizden razı olsun.Bende aynı şekilde.. akşam 5 gibi işlerim bitmiş oluyor o zaman musait olurum.. seni de yordum kardeş kusura bakma allah razı olsun senden..
Slm serdar.. bu radyo eski versiyonu.. sana yeni versiyonun resmin attım ama görmedin.. dur bi daha atayım..against_34 şu radyo nasıl senin istediğine benziyor. yoksa orjinal radyosumu bu
hiç radyo kullanmadığım için bilmiyorum direk silerim bakmadan
gördüm dostum gördümde bunu buldum iste dediğini bulamadım ama bakmaya devam ediyorum bulursam haber ederimSlm serdar.. bu radyo eski versiyonu.. sana yeni versiyonun resmin attım ama görmedin.. dur bi daha atayım..
alttaki linke tıkla görürsün.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gördüm dostum gördümde bunu buldum iste dediğini bulamadım ama bakmaya devam ediyorum bulursam haber ederim
Duvarına yazdım dostum okursun..gördüm dostum gördümde bunu buldum iste dediğini bulamadım ama bakmaya devam ediyorum bulursam haber ederim
Tamam, şimdi buldum. Teşekkürler.var dostum kim dedi olmadığını. s5 havadurumu widgeti var
Valla kardeşim cayarsan sen kaybedersin 4.4.2 hatalı romlarla uğraşıp durursun touchwiz durduruldu anasayfa durduruldu kamera hatası şu bu hatası diye uğraşıp durursun. Tamamen tercih meselesi ama denesen seversin romu. o hataları yazan arkadas dikkat ettiysen çok büyük hatalar değil ufak tefek sorunlar stock romlarda bile oluyor o kadar sorunlar.Bi arkadas hatalari yazmis onlari okuduktan sonra caydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?