çok yardımcı oldunnnn Allah razı olsun usta...
oda neden dersen telefonun sahibide bana baskı yapıyordu anlaşılan seni üzmüşüm hakkını helal et genede söylüyorum paylaşımlarının devamını diliyor çoooook teşekkür ediyorum

bir bakıma haklısın abim öncelikle eline emeğine sağlık hemen indirip yükleyecem bir beladan kurtulacam sayende insallah zira fevri demişsin hiç alekasi yok sadece biraz baskı yaptımoda neden dersen telefonun sahibide bana baskı yapıyordu anlaşılan seni üzmüşüm hakkını helal et genede söylüyorum paylaşımlarının devamını diliyor çoooook teşekkür ediyorum
----------Eklendi @ 13:48:20 ---------- Yazıldı @ 13:36:31 ----------
abi bişey daha linke tıklayınca eski mega up a gidiyor ama koyala yapıştır yapınca yenisine gidiyor sağolya şu anda iniyor![]()
abi be bi ufak sorum olacak bu verdiğini indirdim kurdum lakin arada bir kapanma hatası alıyorum neden olabilir acaba
Kardeş her ne kadar E6'ım olmasada hakkatten epey bir emek verip adam etmişsin, YAW şu forumda 3-5 kişi oturup kafa koysa yeni bir yazılım ortaya çıkaracaklar, ve ne android ne de ios karşılarında durabilecek haaa ...
bizler daha iyisini hakediyoruz
yazılımı şimdi indiriyorum kurduktan sonra yorumumu yapacağım tam olarak 
Abicim bu Widgetlar biraz aşağıda gözüküyordu SAAT'in yazıları falan onları düzelttin mi ?yazılımı şimdi indiriyorum kurduktan sonra yorumumu yapacağım tam olarak
Hatayı tam olarak çözdüm abim bir kaç gün kullanımdan sonra FONT bozuluyor. Font bozulunca Widgetlarda kayma oluyor ve mesajlar düzgün okunuyor ancak yazarken üst kısımları gözükmüyor halflerin fonta bir çözüm buldunmu yeni yazılımda ?
abim senin telefonda kapanıyormu günde dört beş kez![]()
orjina e6 belle bu urun kodlarına olan yazılımları dene
0588108 euro_black
059G4W1 euro_black_2010
059G0W4 turkey_silver
059G0X0 turkey_white
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
orjina e6 belle bu urun kodlarına olan yazılımları dene
0588108 euro_black
059G4W1 euro_black_2010
059G0W4 turkey_silver
059G0X0 turkey_white
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
abimbe gözünün yağını yiyim bir çözüm bul artı belconun sayfasını pek takip edemiyorum en çok sana güveniyorum
belco2 nin konusunda yeterlice anlattığımı okudun demi abim. tüm soruna açıklama yaptım.
teli çok kurcalarsam internet yahut çok sık görüşme yaparsm tel kapanmıyor,ekran kapanıyor,çevremdede bu böyle.buda ekran çözünürlüğü uyumsuzluğu.yazılımın içindeki o dosyalarıda bulmak 3 ay boyunca pcnin başından kalkmamak demek
ufak düzenlemeler nelerdir sınırsız ev ekranı için okadar şey indirip flashlamak istemiyorum
----------Eklendi @ 07:43:35 ---------- Yazıldı @ 07:35:50 ----------
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...isteyenler-e6-e7-c7-hadi-tiklayin-586501.html