Invoke
Üye
bi ulti salladim never ile iki kisi yerdeydi
geri kalani da tolganin razorunun alani halletti
![]()

![]()

![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hüseyin 45.sn den sonra izle aynı senin gibi anlatıyo
ama ikimizin taktiği işlerini bitirdi
bugün yarın gene sf razor yapalım![]()
iyi oynuyom mu sf yi ve genel olarak?
tamam yapariz insaalllahiyi oynuyom mu sf yi ve genel olarak?
- - - Eklendi - - -
bi daha nevermore oynarsam discord kasacam sana hic adam birakmicam![]()

Bencil diye reportlarım :P![]()

yihahahaha![]()

Bloodseeker alırım sen discord a bastıktan sonra sana silence atarım alayını keserim yihahahaha![]()
![]()
ayrica benim duz vuruslarim bile senden kat kat cok olur ve sen skillerimi kapatarak benim duz vuruslarimi en az %30 artirisin
yine ben karli cikarim yihahahahaha 
alayi ikimizi kesmezse tabiayrica benim duz vuruslarim bile senden kat kat cok olur ve sen skillerimi kapatarak benim duz vuruslarimi en az %30 artirisin
yine ben karli cikarim yihahahahaha
![]()

En azından ulti atamazsın buda bana yeter
Bu arada dünkü dazzle ile oynadığın oyunda güzeldi![]()
bir ya da iki oyun oncesinde yine dazzle oynamistim ama sizden onceki oynayisimda daha iyi oynamistim, deso falan cikmistim
sizinle oynarken biraz pasif kaldim bi de niyedir bilmiyom da tuslari karistirdim heyecandan 
oha la bizim konu nerelere düsmüs
zaten düsük öncelik havuzundayım ttnet yüzünden aktığım oyunda internet gitti.
mert hic bizimle oynamiyon ha 
noldu nerelere dusmusmert hic bizimle oynamiyon ha
![]()

Phantomla ikinci oynayışım !! Sıradaki gelsin !34 kill 14 asist 7 ölüm
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Usta iyi hoş kasmışsın ama tek bi itemi yanlış kasmışsın vlad yerine domi yapacaktın öyle değilmi hüseyin
Bu arada bu dotadaki son zamanlarım da olabilir haberiniz olsun![]()
Usta iyi hoş kasmışsın ama tek bi itemi yanlış kasmışsın vlad yerine domi yapacaktın öyle değilmi hüseyin
Bu arada bu dotadaki son zamanlarım da olabilir haberiniz olsun![]()

Dominin mantığını açıklayım istersen oyun sonu kastıysan 2kya kadar kritik vurursun bkb bastın 5kişinin ortasına blink strikeı çaktın, battlefury var tabi damage alayına gidiyor ve çok sağlam kritiğin var canın çok azaldı oyun sonu domiyi satanice çevirmişsin, satanice basıyorsun bir kritik geliyor can doluyor. RAMPAGE
- - - Eklendi - - -
Ayrıca Eaglesongda çok saçma, onunla ne gidecektin butterfly mı? Butterfly çıkmakda mantıksızdır çünkü zaten blur skilli miss veriyor, ikisi birlikte gereksiz olur, 6kya çıkılacak daha güzel itemler var, satanic gibi, ikinci battlefury gibi bkb gibi. Black king bar şarttır zaten, kırılgan herodur, tiny olsa kaldırıp atsa bir de taş yağdırsa gg. Herkes sana odaklanır zaten eğer kastıysan çünkü tek başına dağıtabilirsin ama bir stun bir hex gg. Onun için skilleri yememek için bkb çıkılır. O öneri buildini kim hazırlamışsa çok yanlış hazırlamış![]()

Ben amatörüm dostum![]()

Ben amatörüm dostum![]()
Onun için anlatıyorum zaten![]()