Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
O kadar zaman geçti hala 1484

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Çabuk gelir, merak etme :D

- - - Eklendi - - -

O değil de beta varken daha iyiydi, demin yine dota attım herkes noob arkadaş, önüne gelen indirmiş, ruslar adamı deli ediyor, adama yap diyorsun yapmıyor, laftan sözden anlamıyor, Tek suport ogre herif kurye de almadı wardda dikmedi, o kadar söyledim. Gittim ben aldım kuryeyi ta dakka 30da :D

- - - Eklendi - - -

Kaybettik tabi :D

ogre support mu ki :) bence ogre support degil ayrica wardi ve kuryeyi sup olmayan da alabilir :)

Invoke

Invoke

Üye

ogre support mu ki :) bence ogre support degil ayrica wardi ve kuryeyi sup olmayan da alabilir :)

Evet tabi ki ama bizim paraya daha çok ihtiyacımız oluyor, ayrıca ogre çok iyi support, bence. Ki o maçtaki en support olması gereken de oydu :D

- - - Eklendi - - -

O kadar zaman geçti hala 1484

Sürekli güncellemiyorlardır, uzun sürmez, bırak sen işine bak, yarın bakarsın gelir :D

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Bir şey soracağım, bu oyunda skill damage arttırmanın yolu yok mu ? Aghanim midir nedir o zıkım dışında ? Örnegin linanın tüm skilleri daha çok vursun falan gibi. Bir de eğer skillerin gücü artmıyorsa, büyücünün mantıgı ne ? Önemli olan skiller diye biliyorum. Büyüleri son level oldu mu olay tamam, tek mana sıkıntı oluyor galiba ( hard noobum, pardon :D ) Lina mesela hangi itemler çıkılmalı ?

ilcarnefice

Üye
Bir şey soracağım, bu oyunda skill damage arttırmanın yolu yok mu ? Aghanim midir nedir o zıkım dışında ? Örnegin linanın tüm skilleri daha çok vursun falan gibi. Bir de eğer skillerin gücü artmıyorsa, büyücünün mantıgı ne ? Önemli olan skiller diye biliyorum. Büyüleri son level oldu mu olay tamam, tek mana sıkıntı oluyor galiba ( hard noobum, pardon :D ) Lina mesela hangi itemler çıkılmalı ?

Sen kendi skillerini daha fazla vurmasını sağlayamazsım ama karşı tarafın büyü direncini azaltabilirsin böylece sadece sen değil takım arkadaşların da skillerinde daha fazla vurmuş olur bunun için veil of discord itemini kasıp alana atmalısın..

Invoke

Invoke

Üye

Anca skillere level vererek olur o kadar, büyücünün mantığı dediğin büyücüden büyücüye değişir, kimi supportlar takıma destek sağlar, kimi nukerdir damagei çoktur vs. Takım oyunu kısaca.

Uhops

Uhops

Üye
Yarın oyun iner gibi. İlk tavsiyelerini verin hangi karakteri falan seçeyim nerede kasılıyım. Nickleriniz neler :D

- - - Eklendi - - -

984. sıradayım :D

frk uzn

frk uzn

Üye
2 aydır oynamıyorum 800 mb lik güncelleme gelmiş

Invoke

Invoke

Üye
3-4 var herhalde, benim Cdeki Steam klasörü 6GB :D

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Skype verirsem anlatan olurmu

ilcarnefice

Üye
Benim bildiğim en son kurulmuş hali 6 indirilen 3 gb dı

Uhops

Uhops

Üye
Benim bildiğim en son kurulmuş hali 6 indirilen 3 gb dı

3gb çok fazla ya çok geç iner :(

- - - Eklendi - - -

Bu tip oyun için 6gb fazla değil mi ?
Videolarda grafikler mt2 gibi bişey gibiydi :/

ilcarnefice

Üye

3gb çok fazla ya çok geç iner :(

- - - Eklendi - - -

Bu tip oyun için 6gb fazla değil mi ?
Videolarda grafikler mt2 gibi bişey gibiydi :/

6 gb ı öpde başına koy team fortress 2 12 gb :) tf2 nin grafikleri daha kötü :)

Invoke

Invoke

Üye
Gayet iyi oyun ve fazla değil, neden dersek bir sürü hero bir sürü skill var bir sürü ayrıntı oluyor doğal olarak...

- - - Eklendi - - -

İnternetin çok dandik değilse (normal 8mbite kadar ise) steamin sunucusunda 700-1000 arası görürsün. Hemen iner.

Uhops

Uhops

Üye
6 gb ı öpde başına koy team fortress 2 12 gb :) tf2 nin grafikleri daha kötü :)

team fortress 2 bizde çakması var 1gb. Antin Quktin online ( online) :D

- - - Eklendi - - -

Gayet iyi oyun ve fazla değil, neden dersek bir sürü hero bir sürü skill var bir sürü ayrıntı oluyor doğal olarak...

- - - Eklendi - - -

İnternetin çok dandik değilse (normal 8mbite kadar ise) steamin sunucusunda 700-1000 arası görürsün. Hemen iner.
AKK var 3mbps hız şuan saniyede en fazla 384kb/s

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Lol nasıl arkaşlar bilen varmı

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
lol dota çakması bi oyun ama yine de güzel bi oyun.hiç oynamadım ama grafikleri güzel gibiydi :)

Üst Alt