Çabuk gelir, merak etme
- - - Eklendi - - -
O değil de beta varken daha iyiydi, demin yine dota attım herkes noob arkadaş, önüne gelen indirmiş, ruslar adamı deli ediyor, adama yap diyorsun yapmıyor, laftan sözden anlamıyor, Tek suport ogre herif kurye de almadı wardda dikmedi, o kadar söyledim. Gittim ben aldım kuryeyi ta dakka 30da
- - - Eklendi - - -
Kaybettik tabi![]()
bence ogre support degil ayrica wardi ve kuryeyi sup olmayan da alabilir 
ogre support mu kibence ogre support degil ayrica wardi ve kuryeyi sup olmayan da alabilir
![]()

O kadar zaman geçti hala 1484

) Lina mesela hangi itemler çıkılmalı ?Bir şey soracağım, bu oyunda skill damage arttırmanın yolu yok mu ? Aghanim midir nedir o zıkım dışında ? Örnegin linanın tüm skilleri daha çok vursun falan gibi. Bir de eğer skillerin gücü artmıyorsa, büyücünün mantıgı ne ? Önemli olan skiller diye biliyorum. Büyüleri son level oldu mu olay tamam, tek mana sıkıntı oluyor galiba ( hard noobum, pardon) Lina mesela hangi itemler çıkılmalı ?
Bir şey soracağım, bu oyunda skill damage arttırmanın yolu yok mu ? Aghanim midir nedir o zıkım dışında ? Örnegin linanın tüm skilleri daha çok vursun falan gibi. Bir de eğer skillerin gücü artmıyorsa, büyücünün mantıgı ne ? Önemli olan skiller diye biliyorum. Büyüleri son level oldu mu olay tamam, tek mana sıkıntı oluyor galiba ( hard noobum, pardon) Lina mesela hangi itemler çıkılmalı ?
Oyunu baştan yüklesen daha karlı2 aydır oynamıyorum 800 mb lik güncelleme gelmiş

Oyunu baştan yüklesen daha karlı
oyun kaç gb'ki? İnşallah çok değildir .
aynenSkype verirsem anlatan olurmu
ben bekliyorum 984 kişi kaldı 
Benim bildiğim en son kurulmuş hali 6 indirilen 3 gb dı

3gb çok fazla ya çok geç iner
- - - Eklendi - - -
Bu tip oyun için 6gb fazla değil mi ?
Videolarda grafikler mt2 gibi bişey gibiydi :/
tf2 nin grafikleri daha kötü 
6 gb ı öpde başına koy team fortress 2 12 gbtf2 nin grafikleri daha kötü
![]()

AKK var 3mbps hız şuan saniyede en fazla 384kb/sGayet iyi oyun ve fazla değil, neden dersek bir sürü hero bir sürü skill var bir sürü ayrıntı oluyor doğal olarak...
- - - Eklendi - - -
İnternetin çok dandik değilse (normal 8mbite kadar ise) steamin sunucusunda 700-1000 arası görürsün. Hemen iner.