Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

Senle girmedim sonra girdim nasıl rezil bir oyundu biliyor musun :D

- - - Eklendi - - -

Son 3-4 gündür acaip feedliyom :D

- - - Eklendi - - -

Yine kasmıştım ama son oyunda yine yenildik 1saatten fazla sürdü iki oyunda, çok uğraştık yenildik :D

mert seninle oynadigimiz oyundan hic zevk alamadim aga ya.o normal oynayisim degildi :( normalde o kadar feedlemem ve daha iyi oynarim :) o treanti ben kesici bi sekilde kasacaktim varya offfff :)

Invoke

Invoke

Üye
oyun alt tarafı :D

SheFy

SheFy

Üye
yeni skor :)

Invoke

Invoke

Üye
Güzel :)

Eye of skadi de aklında olsun rikiye iyi gidiyor :)

SheFy

SheFy

Üye
Deneriz :)

Invoke

Invoke

Üye
her oyunda akıyon la, benim oyunlar daha kötü oluyo :ehe

Invoke

Invoke

Üye
Tamam, kabul et.

SheFy

SheFy

Üye
Teldeyim, gündüz hallederim :) Ben kaçtım, iyi geceler ;)

Invoke

Invoke

Üye
Çağırdım gelmedin, Tolga. Aktım ben, ezdik, adamlar alıyor gibiydi aslında kasamamıştım filan sonra iki combatta dağıttık GG dediler hemen, sonra zaten godlike dedi :D Sonra öldüm, parası neyse verdim gittim dağıttım :pro:

ilcarnefice

Üye
Çağırdım gelmedin, Tolga. Aktım ben, ezdik, adamlar alıyor gibiydi aslında kasamamıştım filan sonra iki combatta dağıttık GG dediler hemen, sonra zaten godlike dedi :D Sonra öldüm, parası neyse verdim gittim dağıttım :pro:

Usta ben kolay kolay gelmem artık blacklist kargoyla geldi oyun sürekli güncellenip yeni görevler gelecek 20 saattir oynuyom daha bitmedi :)
Oyunun içinde birkaç tane de istanbulda görev var :)

baran441907

Üye
ya beyler dota oyuncakları satan bir yer gördünüz mü? yurtiçi/dışı farketmez maket oyuncak olur t-shirt olur ne bileyim dota olsun da ne olursa olsun. ne zamandır arıyorum

ilcarnefice

Üye
ya beyler dota oyuncakları satan bir yer gördünüz mü? yurtiçi/dışı farketmez maket oyuncak olur t-shirt olur ne bileyim dota olsun da ne olursa olsun. ne zamandır arıyorum

Dota 2 mağazasında sağ altta mevcuttur ordan alabilirsiniz

scorpion11

scorpion11

Üye
dota2 beta dan çıkınca bizde bir girelim dedik.Phantom Assassin baya iyiymiş.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
gencler bizim konu nerelere gitmis ya :))
eklemek isteyenler bizleri eklesinler,beraber oynayalim.steam id im: paradox07_ biz denk geldikce forumdaki bazi arkadaslarla oynuyoruz

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Invoke

Invoke

Üye
74 sayfa iyiymiş aslında :D Ama ben oynamıyorum 3aydır falan :D

ilcarnefice

Üye
gencler bizim konu nerelere gitmis ya :))
eklemek isteyenler bizleri eklesinler,beraber oynayalim.steam id im: paradox07_ biz denk geldikce forumdaki bazi arkadaslarla oynuyoruz

Valla biz dün oynayacaktık ta yalan oldu neyse artık başka zamana..

• Beğen
Tepkiler: paradox07

Üst Alt