Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

SheFy

SheFy

Üye

Niye la, çok güzel anlattım :D bir dahaki sefer domi kasacaksın oyun sonu satanic'e çevireceksin. Battlefury ve black king barda ana itemlerindendir.

- - - Eklendi - - -

Afyon'a mı?

Tam adıyla yaz hacı :D

Invoke

Invoke

Üye

Tam adıyla yaz hacı :D

Helm of Dominator, kasacaksın oyun başı+ battlefury ve power treads sonrasında black king bar sonrasında 2 battlefury gidebilirsin iyice kasınca dominatoru satanice çevireceksin, canın çok azaldığında basacaksın satanice (aktif özelliği %çok lifesteal) o sırada kritik denk gelince canın birden dolacak sonra da RAMPAGE :D

ilcarnefice

Üye

Niye la, çok güzel anlattım :D bir dahaki sefer domi kasacaksın oyun sonu satanic'e çevireceksin. Battlefury ve black king barda ana itemlerindendir.

- - - Eklendi - - -

Afyon'a mı?

Hayır yarın 3 senedir beklediğim oyun çıkacak satın aldım ona başlayacam onu hiç bırakmam zaten..

SheFy

SheFy

Üye

Helm of Dominator, kasacaksın oyun başı+ battlefury ve power treads sonrasında black king bar sonrasında 2 battlefury gidebilirsin iyice kasınca dominatoru satanice çevireceksin, canın çok azaldığında basacaksın satanice (aktif özelliği %çok lifesteal) o sırada kritik denk gelince canın birden dolacak sonra da RAMPAGE :D

Yoksa sen Game of Thrones misin ? :D

- - - Eklendi - - -

Hayır yarın 3 senedir beklediğim oyun çıkacak satın aldım ona başlayacam onu hiç bırakmam zaten..

ismi ne ?

ilcarnefice

Üye

Game of thrones misin ne demek lan :D

- - - Eklendi - - -

Splinter cell'lerde oyun çok yavaş ilerliyor beni bayıyor :D

Game of thrones benim arkadaşım onun adı bakırozorus

Mert sen conviction da coop oynadınmı hiç?
Kimse yanlış anlamasın ama onun tadına bakmayan benim gözümde oyun oynamış sayılmaz :)

Invoke

Invoke

Üye
hee sen game of thrones musun diyince anlamadım tabi :D

hacı ben çok oyun oynarım da splinter cell'ler genel olarak beni sarmıyor. Zevkler ve renkler :D

ilcarnefice

Üye
hee sen game of thrones musun diyince anlamadım tabi :D

hacı ben çok oyun oynarım da splinter cell'ler genel olarak beni sarmıyor. Zevkler ve renkler :D

Benim için
1 splinter cell
2 assassins creed
3 dota

Ama assassins creed in yeni çıkanını oynayamıycam herhalde sistem gereksinimlerinden dolayı :)

Invoke

Invoke

Üye
Ben de ac3'e gıcık olduğundan dolayı :D

ilcarnefice

Üye
Ben de ac3'e gıcık olduğundan dolayı :D

Biraz haklısın 3 ün ac serisiyle hiç alakası yoktu ayrı bi oyub gibiydi eğer black flag i alırsam sadece online oynamak için alırım çünkü brotherhood dan itibaren multiplayer düzeni nerdeyse hiç bozulmadı

Invoke

Invoke

Üye
Biraz haklısın 3 ün ac serisiyle hiç alakası yoktu ayrı bi oyub gibiydi eğer black flag i alırsam sadece online oynamak için alırım çünkü brotherhood dan itibaren multiplayer düzeni nerdeyse hiç bozulmadı

:)
Ben çok sıkıldım ac3de hiç beklediğim gibi olmadı.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi dota :oke:

Invoke

Invoke

Üye
Şimdilik ben oyunu indirene kadar öyle :)

Senle girmedim sonra girdim nasıl rezil bir oyundu biliyor musun :D

- - - Eklendi - - -

Son 3-4 gündür acaip feedliyom :D

- - - Eklendi - - -

Yine kasmıştım ama son oyunda yine yenildik 1saatten fazla sürdü iki oyunda, çok uğraştık yenildik :D

Üst Alt