Hacı moba oyun bu, rpg değil. Yani 5vs5 kapışıyorsun düşman basei yıkan taraf kazanıyor.
- - - Eklendi - - -
Bu mantıkla düşünürsen sarmaz tabi![]()

Her heronun 4 skilli olur, sniperın 2skilli pasif diğer ikisi aktif. Biri minibash vuruyor biri rangeini genişletiyor bu ikisi pasif yani mana harcamıyorsun sürekli kullanılıyor otomatik olarak...Biri şarapnel yağdırıyor daha fazla damage vurmanı sağlıyor kuleye vsde atabiliyorsun diğeri de ultisi uzaktan headshot atıyor sağlam damagei ve rangei var canı az adam görünce basacaksın bir süre bekliyor sonra atıyor. Ful-l canlı adama atarsan ölmez, headshot dediği tek atmıyor yani
- - - Eklendi - - -
Kırılgan hero, canı az yani uzaktan uzaktan vuracaksın, shadow blade kasıp görünmez olacaksın. Last hit cok önemli creeplere son vurus yapmayı bilmek lazım, istersen önce botlu antremen yap beğenmediysen de sil gitsin :P
snipercı falan var. Oda 6 levelde kitlendiKızıl hero değil, kırılgan dedim yanında açıkladım yani canı az diye. Uzaktan vuracak geride takılacaksın dedim... Snipercı da enteresan bir kelime tabi, sniper zaten nişancı anlamındadır, sen nişancıcı diyorsun. 6dan sonra kasamamışsın demek ki, bence dotayı sil.
Kızıl hero değil, kırılgan dedim yanında açıkladım yani canı az diye. Uzaktan vuracak geride takılacaksın dedim... Snipercı da enteresan bir kelime tabi, sniper zaten nişancı anlamındadır, sen nişancıcı diyorsun. 6dan sonra kasamamışsın demek ki, bence dotayı sil.
x80070057 hatası geliyodu ama attımFormat nasıl atılmıyor ?![]()
Adam daha gorevde![]()

League of legends oynayın bence lol den daha iyii
Herhalde lol yerine dotadan yazıp 'dota dan daha iyi' demek istedin
Peki bunu neye dayanarak söylüyosun?
nevermore sovum guzel miydi
mertle mi yapmistim yoksa o maci ben ya 
lol genc isi be tolga,bizler yaslandik dota ekibi olarak.biz dotada fosillesmeye devamnevermore sovum guzel miydi
mertle mi yapmistim yoksa o maci ben ya
![]()
Hüseyin ben arkadaşın hatasını düzelttim yoksa lol fan oynamadım 1 saat izledim oyunu ve objektif açıdan kıyasladım her türlü dota 2 lolden daha iyi fakat lol de dota 1 den daha iyi bunu söyleyebilirim dota 2 olduğu sürece ben ne dota 1 e dönerin ne de lol e
ben sadece biraz ironi yapmak istedim 
Hüseyin ben arkadaşın hatasını düzelttim yoksa lol fan oynamadım 1 saat izledim oyunu ve objektif açıdan kıyasladım her türlü dota 2 lolden daha iyi fakat lol de dota 1 den daha iyi bunu söyleyebilirim dota 2 olduğu sürece ben ne dota 1 e dönerin ne de lol e
ben sadece biraz ironi yapmak istedim 
Hea bişi dememiş ki
- - - Eklendi - - -
Benle oynamadın nevermore.
lol biraz daha basit(mesela creep almak) ve biraz daha çizgifilmimsi grafiklere sahip.
- - - Eklendi - - -
Alternatif işte kimisi onu sever. Olabilir. Zevkler ve renkler.
bi ulti salladim never ile iki kisi yerdeydi
geri kalani da tolganin razorunun alani halletti