Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

SheFy

Üye
pm bakar mısın

Invoke

Üye

cok sacmaymis ya adamlar ilk defa dotayi online mi oynuyor ney bot of elvenskin aldim niye hizlanmiyo ha, oda guzel

O steamde değil ya, benim arkadaş yapmıştı, dota1de lan üzerinden atıyorduk kendi aramızda

- - - Eklendi - - -

Ya indiremedim. İnglizce birşeyler diyor. İndirmeyi e mail yoluyla bilgilendireceğiz vs bişeyler diyor

Sıraya aldınız demiş olabilir, sıran geldiğinde mail atacaklarmış sana. Arkadaş denemişti indirmeyi öyle olmuştu. Şu aralar çok indiren var herhalde direk indirmiyor. Ama uzun sürmüyor 1gün içinde gelmişti sırası. Ya da ingilizce ne dediyse yaz buraya da bakalım

SheFy

Üye

evet evet öyle 75bin küsür Sıradayım

Konu Sahibi

dogru soyluyon wepla tam bir kufur yuvasi ya.adami deli ediyorlar,alti ustu bi oyun ya.gece 2 3 gibi girmiyorum hic ya yurtta oldugumdan mh cok az rastladim ben.benm rat 1500 kusurlarda bi yukseliyom bi dusuyom

- - - Eklendi - - -

Hastasıyız nyx assassinin

nerub asassin guzel hero

- - - Eklendi - - -

bana acilen dota 2 davetiye yollar mısınız?id : paradox07_

Invoke

Üye
Key mi istiyon? Artık yok öyle olaylar direk indireceksin

- - - Eklendi - - -

Beta bitti bitti. Beleş oldu.

Konu Sahibi
tamam gerek kalmamış indirme butonunu görmemşim

Ya beyler bişey diyecem bu konuyu görenler bi ara beraber 1 2 oyun atalım aramızda bi tarih saat belirleyelim o zaman 1 2 el atalım ne dersiniz?

tolga o ne biçim id öyle ilk gördüğümde bayağı bi güldüm güzelmiş ama davetye iç,n teşekkür ettim sadece merak ettim dota2 yi hoşuma giderse denerim bi

Yaa işte işsizlik başa bela napcan öyle nickler yazdırıyo denerim i falan yok artık sende dota 2 nin bir ferdisin

Invoke

Üye
Bir iki denersin beğenmez, alışamaz sonra bir iki daha denersin dota1den daha iyi olduğunu görürsün, çok hoşuna gider sonra oynamaya başlarsın. Sonra eski dotayı beğenmezsin

Konu Sahibi
bakacagiz artik begenirsek oynarim bi alismam lazim

Puck

Üye
çağıran yok ki atalım pub gamelerde takılıyoz

Invoke

Üye
He ya önceden warkey açardık... Noob Game..