lolaman
Üye
Dota2 ye gelecek olan sıradaki hero ne olacak sizce?İnşallah TerrorBlade olur
Dememişlermiydi ya tüm herolar gelince oyun betadan çıkacak diye fakat herolar gelmeden betadan çıktı ve oyuna çoluk çocuk doldu adam pa oynuyo mom kasıyor battle fury den önce adam feedledi hep 2-15 gitti ya resmen nooblar doldu oyuna
He ya güzel olur, daha 10-15 arası hero eksik olması lazım
Dota2 ye gelecek olan sıradaki hero ne olacak sizce?İnşallah TerrorBlade olur
Bekliyoruz gelmesini
terrorblade de mi yokdota2 hicmis ya
Dememişlermiydi ya tüm herolar gelince oyun betadan çıkacak diye fakat herolar gelmeden betadan çıktı ve oyuna çoluk çocuk doldu adam pa oynuyo mom kasıyor battle fury den önce adam feedledi hep 2-15 gitti ya resmen nooblar doldu oyuna
dünkü oyunumda adam traxa 6 tane pt kasmıştı intihar sebebi...
Abi ben o moda girmiyorum sonra adamlar öyle kötü oynuyor kiZate öyleleri hep senin benim takımımda çıkar
Ama dün az oynanan (last will modunda) ilk defa nyx assassin oynadım ben hayatımda bi heroyu o kadar güzel oynadığımı hatırlamıyorum
Cevap yazmıyor ki
Rustur kesin
Benim arkadaş bir arcane çıkmıştı bir de phase biriyle hızlanıp diğeriyle mana basıyom nolacak ki diyodu.
Biri de boots of elvesnkin almış, niye hızlanmıyom diyodu.
siz doubleHardNoob oyunlarina mi giriyonuz napiyonuzweplada oyle sorunlar olmuyor sukur
O nası bişeydir ya double hard noobya steam dengelemeye çalışıyo ama bazen de sapıtıyo
cok sacmaymis yaadamlar ilk defa dotayi online mi oynuyor ney bot of elvenskin aldim niye hizlanmiyo ha, oda guzel
siz doubleHardNoob oyunlarina mi giriyonuz napiyonuzweplada oyle sorunlar olmuyor sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?