paradox07
Üye
-
Konu Sahibi
-
aslinda fazladan altin vermiyosen kendin pickleyince heroyu 250 altin karsiliginda satin aliyorsun
her heronun hemen hemen antisi mevcut rikinin en bilindikleri gondar ve slardar çünkü ultileri görünmezleri belli bir süre görünür yapabiliyor .
başlangıca gelirsek mesela ilerde hangi itemi yapacaksın bir düşün ona göre al urn yapcaksan 2 gauntletle başla gibi .. yada meka yapcaksan headress felan filan . az para kalıyosa zaten ironwood , yaparsanda magic wand yaparsın onla
magic wand hayat kurtarıyor baya önemli aslındabaşlangıç işi yani ne biliyim hangi heroyu alcaksın ona da bağlı genel bir şey yok . tango salve filan başlangıçta gerekli olanlardan denebilir bu arada sen dota 2 mi oynuyorsun ben muhabbete ortadan girdimde
magic wand hayat kurtarıyor baya önemli aslındabaşlangıç işi yani ne biliyim hangi heroyu alcaksın ona da bağlı genel bir şey yok . tango salve filan başlangıçta gerekli olanlardan denebilir bu arada sen dota 2 mi oynuyorsun ben muhabbete ortadan girdimde
dota 2 ısınamadım ısınmaya calısıyorum betadanda cıkmış galiba ama hero eksiği var . bu arada idleriniz ne ?
Aslında haklısın ama sadece dota 2 oynayan için bu durum hiç söz konusu değil çünkü dota 2 de böyle bişey yok
dota 2 ısınamadım ısınmaya calısıyorum betadanda cıkmış galiba ama hero eksiği var.
ilcarnefice yi ekle sen, o seni bana yönlendirsin. Ben takım feeder çıkmasa kaptım biraz işi ama, illa çıkıyor. + haritayı nasıl karalıyorlar lan. Sanırım işaret etmek için hani üst kuleyi falan çizmek için koymuşlar. Millet mini mapı karalıyor. Kendimizi zor buluyoruz. Hoş yöntemi buldum "o" basıyoruz sonra resmimize tıklıyoruz.
Bu arada sorum var 2 tane. Kendimize kitlenmek için tuş var mı ? Örnegin boşluk tuşuna basılı tutacagım, harita benden sapmayacak hep beni merkezde tutacak . Bırakınca gene normale dönecek. Çünkü haritada kendimi çok kaybediyorum. "o" basmak sonra resme tıklamak falan zor geliyor
2. soru, bende skiller 1234 de, eşyalar zxcvbn de.Bunu qwer ve 123456 yapmak istiyorum. Elle ayarlamadan ama, elle ayarıma güvenim yokOyuna başlarken sormuştu hangisini istersin diye. O ekran yeniden nasıl gelecek ?
Haritayı karalamak için ctrl tuşuna basıp fare sol tık karala
Oyun tuşlarını ayarlamak için ana menü de sol üstte dişli çarklar var ona tıkla kontrol sekmesine gel f1 i de zaten puck açıklamış
arkadaşlar dota 2 yi nasıl indirebilirim. Steam falan kurdumda indiremedim bi türlü
Ha yani demek istediğim öyle bişey var ama heroları 250 coin e alma gibi bişeyden bahsetmiyo sadwce random atarsan 250 altın fazladan başlarsın oyuna diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?