ilcarnefice
Üye
Mantığını öğrenirsin 2 günde =)
- - - Eklendi - - -
Demek içinde oyunculuk varmış. =)
- - - Eklendi - - -
Hüseyin, yeni nickim bu işte"qarapapaq" Mert ben =) Uzun zamandır yoksun?
Kolay öğrenilir zor prolaşılır tarzı işte. Bu kolay zor kısmını da böyleyece kapayımHerolara baktım gece. Benim en rahat oynayacağım herhalde sniper. Rahat bir ulti, bol pasif, + slow var. Merminin önüne atlanıyor mu onu soracağım, lolde ( evet çünkü lol bildigimden onu örnek veriyorum) aynı şekilde bir ulti var, odaklanıp çok uzağa ateş ediyor. Başka bir hero geçerse öne mermi ona çarpıp hasar veriyor. Bunda da var mı öyle bir şey ? Başka da zeus, huskar(str olan tek ranged bence, bir tane daha var da o o kadar değil), drow ranger. Oynamak istediğim de bounty hunter ( bu kolay olabilir), night stalker ( bu zor olabilir ). Sonuç olarak benim herolar drow ranger, sniper, zeus, huskar, bounty hunter, night stalker. En kolaylar sniper ve zeus bana göre. Bu arada guidelere baktım, oyun başı hiç benim gibi ağaç yeme zıkmı ve ayakkabı başlayan yok. 2 tane +3 veren ( karaktere göre ) 2 tane her özellige +1 veren, 1-2 de pot alıp başlıyor rehberler.
dota yazıyla anlatılacak bir şey değil sadece itemleri anlatırsın .oyunda hızlı düşünmen gerekiyor ve zekanı kullanacaksın her olay farklı şeyleri doğuruyor . ezbere oynanmıyor bu oyun
Onun da katkısı oldu tabizaten ben oyunu öğretiyim derken bütün heroları 2 günde öğretmem imkansız birkaç heroyu tam anlamıyla 2 günde öğretirim yeterki karşımdaki adam mantıklı düşünsün
Aha paradox geldi nerelerdesin sen
Benim eski nickim execut3man işte eğer dota 2 ye gelirsen mert e ulaş benim nickim buraya yazmak için uygun değil dimi mert
evet dostlar geldimama cok bakamam galiba foruma.tolga ve mert tmamdir nicklerinizi aldim bi sey sorcam balanarin feari silence atiyor mu?ben slarka atiyorum ama adam karsimda shadow dance basiyor ya.sov sov bi hal oldum.nasil oyle yapiyor bi turlu anlayamadim.
Dediğin gibi balanar ın fear ında silence var slark ın dark pact skili gecikmeli olduğundan farketmiyosunduradam atlar atlamaz dark pact e basar sen skill patlamadan silemce attıysan dark pact skili patlayınca silence ı kaldırır adam ultiyi basar sonra..
Çünkü snip ile 3 kule yıkacaktım.2 tane yıkabildim Düşman kule 30 can kaldı. 3. skill nerdeyse niyeyse geri döndüm ( 3. skil range veriyor). Sonra senin düşmanın kulesi deny landı dedi yani duydum. Para geldi mi bilmiyorum çünkü benim adam da mide gitti korkudan ta kule altına kadar döndüm ben+100 falan çıkmadı.
Bu arada sanırım agi-str-int 2şer özellik veriyor. Agi hatırlayamadım da, str can yenilenmesi-can, int mana yenilenmesi-mana. Agi heroları agiden, int heroları intden, str heroları strden +1 damage alıyor. Yanlış mıyım ?
Ekleme:Gizli dükyanda bazı eşyalar yok mu? 6 item vardı üstümde 4 item birleşip 1 item olacak. 3 ü var, 4. yü aldım zulaya attı. Gizli dükkanda yok galiba o eşya. Ondan mı oldu? Oto birleşiyordu yoksa. Bu arada huskar sevdim, adam bana saldırıyor ölmeye yaklastıkca adama saniyede 2şer 3er atmaya başlıyorum mızrakları git gide hızlanıyorAyrıca hasar verip saniyede can sömüren item + 2. skilli kullanarak canımızı azaltabiliriz, böylece hızlı creep kesip pushlayabiliriz. Ben icat ettim Sonra 1 ile can dolduruyorum sakim sakin Yöntem güzel ama pudge gibi biri aniden saldırınca kötü oluyor. Can da yok. Tam batıyor Ama ormandaki yaratıklarda, creeplerde falan iyi oluyor.
Çünkü snip ile 3 kule yıkacaktım.2 tane yıkabildim Düşman kule 30 can kaldı. 3. skill nerdeyse niyeyse geri döndüm ( 3. skil range veriyor). Sonra senin düşmanın kulesi deny landı dedi yani duydum. Para geldi mi bilmiyorum çünkü benim adam da mide gitti korkudan ta kule altına kadar döndüm ben+100 falan çıkmadı.
Bu arada sanırım agi-str-int 2şer özellik veriyor. Agi hatırlayamadım da, str can yenilenmesi-can, int mana yenilenmesi-mana. Agi heroları agiden, int heroları intden, str heroları strden +1 damage alıyor. Yanlış mıyım ?
Ekleme:Gizli dükyanda bazı eşyalar yok mu? 6 item vardı üstümde 4 item birleşip 1 item olacak. 3 ü var, 4. yü aldım zulaya attı. Gizli dükkanda yok galiba o eşya. Ondan mı oldu? Oto birleşiyordu yoksa. Bu arada huskar sevdim, adam bana saldırıyor ölmeye yaklastıkca adama saniyede 2şer 3er atmaya başlıyorum mızrakları git gide hızlanıyorAyrıca hasar verip saniyede can sömüren item + 2. skilli kullanarak canımızı azaltabiliriz, böylece hızlı creep kesip pushlayabiliriz. Ben icat ettim Sonra 1 ile can dolduruyorum sakim sakin Yöntem güzel ama pudge gibi biri aniden saldırınca kötü oluyor. Can da yok. Tam batıyor Ama ormandaki yaratıklarda, creeplerde falan iyi oluyor.
Abi bu nasıl bir hevestir ya
Bi yazıyon tam yazıyon
dostum kusura bakma da o yontemi sen icat etmedino yontem online modda klasiktir zaten huskara illa dominator cikilir
Heves işte, araştırıp öğreniyoruz
Dominator çıkmak değil, benim gibi hızlı creep kesmek için kendi canını sömürmek ve ilk skille geri canını yükseltmek. Hoş bunu da bulmuşlardırAçıkcası eğlenceli, adam sana tek başına dalarsa kesmesi zor. Git gide güçleniyorsun. Aşırı güçleniyorsun, dövüş sırasında ilk skill can yeniliyor mu denedim. Onu da deneriz. Olursa tam ayar eder Huskar ve sniper hem kolay hem güçlü.Zeus biraz kırılgan geldi bana, ama ulti acaip. Daha o kadar hero denemedim ama, denedikçe öğrenecez. Riki denicem bi ara, sanırım adı rikiydi. Ultisi onu saldırana veya silence yiyene kadar görünmez yapıyor.
Dominator çıkmak değil, benim gibi hızlı creep kesmek için kendi canını sömürmek ve ilk skille geri canını yükseltmek. Hoş bunu da bulmuşlardırAçıkcası eğlenceli, adam sana tek başına dalarsa kesmesi zor. Git gide güçleniyorsun. Aşırı güçleniyorsun, dövüş sırasında ilk skill can yeniliyor mu denedim. Onu da deneriz. Olursa tam ayar eder Huskar ve sniper hem kolay hem güçlü.Zeus biraz kırılgan geldi bana, ama ulti acaip. Daha o kadar hero denemedim ama, denedikçe öğrenecez. Riki denicem bi ara, sanırım adı rikiydi. Ultisi onu saldırana veya silence yiyene kadar görünmez yapıyor.
huskar oyle dengesiz bi sey iste,sagolsunlar pasifi degistirip damage yerine magic resistans yaptilar biraz dengelendi son haritada.sniper da cok kirilgandir ve kacis mekanizmasi yoktur.o yuzden lothar kasmak iyi olur.sniperin ilk skilli(alan) kuleye de isliyor,aklinda olsun.
Aga sen hala dota 1 de misin yoksa dota 2 ye terfi ettinmi
Dominator çıkmak değil, benim gibi hızlı creep kesmek için kendi canını sömürmek ve ilk skille geri canını yükseltmek. Hoş bunu da bulmuşlardırAçıkcası eğlenceli, adam sana tek başına dalarsa kesmesi zor. Git gide güçleniyorsun. Aşırı güçleniyorsun, dövüş sırasında ilk skill can yeniliyor mu denedim. Onu da deneriz. Olursa tam ayar eder
Aga sen hala dota 1 de misin yoksa dota 2 ye terfi ettinmi
Damage yerine magic resist. diyor? Ne zaman oldu o öyle?Demek ki dota1
- - - Eklendi - - -
Tabi ki zaten az canla gezersin, hem karşıyı da sürekli vurur, kastırmazsın hızlısın ve damagein var, oyun bası adamlara "w" at. Rahatsız et, atabildiğince denie at. Zaten bunlar huskarın normal taktikleri
Combattada can dolmaya devam eder, birinci skill ile ama ben ona çok vermem. 2-3 giderim. Bir kere 1'e veririm. Duruma göer yan. ama asıl skill 3. Huskarda canın azken kaçma, adama sağ tıkla, kesme ihtimalin vardır, ve büyük iht kesersin. Yeni başlayanlar hep öleceğimiz zaman kaçarız, halbuki dönüp vurmak bazen daha mantıklıdır, zaten öleceğiz kaçarken ölüyorsun bari adama vur =P Ki huskarda vurunca killi alırsın. 3.skill ile. Domi 2. skill ile birlikte çalışmaz. Oyun sonu 2.skill anlamını yitirir ve lifesteal gerekir, Oyun sonu kasarsın, domi, satanic.
Ben huskar da 3 2 giderim ilk skile 1 kere versem yeter baktın can yetmiyo nasılsa ben urn of shadows kascam onla canı doldurrum
Ben 1 ve 2 ye yogunlasmadım. Sırayla 3 2 1 geldikce 4. Bir de sanırım statlara point verebiliyoruz. Yani verdim. Nasıl oluyor o tam açıklasanıza. Skill point verecek skill kalmadı kuvvete verdim galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?