ilcarnefice
Üye
Yok örnegin honda ( dota çakması oldugundan diyorum ) zeka + saldırı hızı itemi falan var. Şimdi ben büyücü bir heroya, zeka itemi alırsam düz vuruş artar mı ? Sadece skiller mi artar ? Tam olarak etkileri ne ?
Yok örnegin honda ( dota çakması oldugundan diyorum ) zeka + saldırı hızı itemi falan var. Şimdi ben büyücü bir heroya, zeka itemi alırsam düz vuruş artar mı ? Sadece skiller mi artar ? Tam olarak etkileri ne ?
Honu yapan adam dotanın ilk yapımcılarından zaten sonrasında dotayı bırakıp hona yönelmiş dotayı başkaları geliştirmiş vs.
Büyücü heroya zeka itemi alırsan düz vuruşu artar. Skiller değişmez. Manası artar. Ama bu mantıkla int. hero oynanmaz. İnt. herolara düz vuruş kasmazsın. Skiller önemlidir ve itemlerinle destek sağlarsın...
Bak öğrendiğim iyi oldu. Lol'de tersi olan bir durum var yetenek gücü diye, genelde orda büyücü karakterler yetenek gücü oluyor. Yetenek gücü veren eşyalar alıyorsun, skill vuruşu artıyor. Düz vuruş iş yapmıyor yani. Peki ben drow ranger'a çeviklik eşyaları alırsam nolur? (adı çeviklikti diye hatırlıyorum)
Silencerın +2int. i çok seviyorum
Ama pek kill alamıyorum
Bir de hasar olayı var. Tüm özellikler olayı var. Onlar ne ? Örneğin drow ranger'da düz vuruşu yükseltmek için hem çeviklik hem hasar mı toplayacagım ? Tüm özellikler ne veriyor, +1 tüm özellikler mesela bu üçünü mü veriyor ?
+1tüm özellik dedigi +1int +1agi +1str çeviklik zeka kuvvet herhalde türkçesi
Drowda Agi kasacaksın çeviklik heroda zaten ne kadar çeviklik o kadar hasarında artar.
Drow için soruyorsun sana itemler: Power Treads, Shadow blade bu ikisi sart. Sonrasında Yasha olabilir(sonra manta yaparsın)(mantıklı), butterfly(6klık item cok kasarsan yaparsın) gidebilirsin, çok gg ise bir de heart of tarasq**(gereksiz) alabilirsin ya da karşıda miss vurduran hero varsa (phantom assasin gibi) monkey king bar kasarsın...
- - - Eklendi - - -
Geceden beri dota oynuyom, Tolga
dota oyle 1 yil oynamakla ogrenebilecek bir oyun degil.
Evet, ben heroumu buldum. Botlarda iyi oynayan hero diye sevmiştim zaten, zeus. 5/7/9 oynadım. Ben 3 ölümle gittim geldiğimde 6 ölümdü, oyunun ortasında afk olmam gerekti ( babam öğretmen, mebbis girmesi gerekti mecbur baseye gittim bıraktım ). Herhalde basede 3 kere kesmemişlerdir, benim kafam karışmıştırAma baya güzel, tf girseydik kaderini değiştirebilirdim ultiyle. Yerine canı azalınca birinin çaktım ultiyi Haritanın diğer ucuna double kill attım adamı kurtardım.
Ekleme: Deny, kendi birimini öldürme, olayı var mı dotada ? Varsa nasıl ve ne faydası ? Örneğin kendi creep'ini kesip düşmanın gold kasmasını engellemek vb.
Kolay öğrenilir zor prolaşılır tarzı işte. Bu kolay zor kısmını da böyleyece kapayımHerolara baktım gece. Benim en rahat oynayacağım herhalde sniper. Rahat bir ulti, bol pasif, + slow var. Merminin önüne atlanıyor mu onu soracağım, lolde ( evet çünkü lol bildigimden onu örnek veriyorum) aynı şekilde bir ulti var, odaklanıp çok uzağa ateş ediyor. Başka bir hero geçerse öne mermi ona çarpıp hasar veriyor. Bunda da var mı öyle bir şey ? Başka da zeus, huskar(str olan tek ranged bence, bir tane daha var da o o kadar değil), drow ranger. Oynamak istediğim de bounty hunter ( bu kolay olabilir), night stalker ( bu zor olabilir ). Sonuç olarak benim herolar drow ranger, sniper, zeus, huskar, bounty hunter, night stalker. En kolaylar sniper ve zeus bana göre. Bu arada guidelere baktım, oyun başı hiç benim gibi ağaç yeme zıkmı ve ayakkabı başlayan yok. 2 tane +3 veren ( karaktere göre ) 2 tane her özellige +1 veren, 1-2 de pot alıp başlıyor rehberler.
dalga gecme benleeger 2 gunde ogrenilebilcek bir oyun oldugunu dusunuyorsan sen bu oyunu hic bilmiyorsun. Single oyun degil bu . Oyle adam ates etmeye benzemez
Çok mantıklı düşün ben sana 2 günde öğretiyim
Senin dediğin oyunu ben 2 yıldır oynuyom burda benimle oynayan adamlarda var zaten nasıl oynadığımı onlar iyi bilirler
İlk başta dediğim olaya gelirsek bunu ben bilip bilmeden yazmadım hiç bilmeyen bir arkadaşım mantıklı düşündü ve 5 günde ilk önce rubick i sonra invoker ı öğrettim adam sadece mantığını kullanarak soğukkanlı davrandı benim yaptiğım birşey de yok aslında..
Ekleme: Deny, kendi birimini öldürme, olayı var mı dotada ? Varsa nasıl ve ne faydası ? Örneğin kendi creep'ini kesip düşmanın gold kasmasını engellemek vb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?