HeavyXS
Üye
loldeki tanklarla, dotadaki tanklar pek aynı değiller... Neyse altta saydıkların lol herosu herhalde, tanımıyorum
- - - Eklendi - - -
Başlangıç için yeter dedim, yoksa nasıl yetsin 1kill... Zamanla olur...
Esas olay son vuruşu yapabilmek, bunu becerdin mi akarsın
Sana basit bir iki hero daha söyleyim: Barath, Night Stalker, Bloodseeker... Deneyebilirsin... Youtube gameplay dolu, izleyebilirsin...
Dragon Knight bu da basittir, Skeleton King ya da ultisi ile en azından bir şansın daha olur
Juggernaut deneyseim geliyor, pro herosu mu ? Ayrıca son vuruş yapmak loldekinden zor. Onda bile beceremiyorum ben dogru dürüst. Onda sağ tuşu yaparsın vuruşu atar. Bunda sağ tuşu basıyorsun böyle süzüle süzüle gidiyorHoN başladım, 1/11/3 yaptım. En güzel grafik onda ama, en kazıgı da o be Şimdilik arada bir hon, arada bir dota2, genelde lol atacam. Bilgisayarı da azaltmaya başladım zaten yetsin bana
Ekleyin eurobattle dan [DFS]Team
Kuvvet, çeviklik, zeka, hasar . Bunları biri bana anlatabilir mi ? Ben bunları anlamadım, hangisi neye yarar . Büyücüye zeka alacaz falan ben böyle oynarsam 1 kill bile zor alırım
eurobattle ? Tam bir mh yuvası
Ne yapalim dota 2 yi indiremedim
Senin nickin ne hocam steam de
HeavyXs koydum tanınsın diyeDeğiştirecem bir ara söyleriz değiştirince şimdilik dursun
eurobattle ? Tam bir mh yuvası
Ekledim seni erken... diye bi kullanıcı adım var
Kuvvet, çeviklik, zeka, hasar . Bunları biri bana anlatabilir mi ? Ben bunları anlamadım, hangisi neye yarar . Büyücüye zeka alacaz falan ben böyle oynarsam 1 kill bile zor alırım
weplayı duymuşsundur bir yerlerden . iyi bir sistemi var mh açan kısa bir süre sonra banlanıyor
Aman diyim mert benim nickin devamını getirme direk ban yersin
Bence değiştir sen o nicki hiç güzel değil =P
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
oha dotacı gardaşlarım benim cennete düştüm ben galiba steamden ekleyin atarız yine steam id: Comandate
O.o dur o zaman 2 yılını kutlayam
- - - Eklendi - - -
ahhauaha, bu daha iyi, Tolga.
Kendime dogum günü hediyem işte nick değiştirdim :P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?