Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

HeavyXS

Üye

Juggernaut deneyseim geliyor, pro herosu mu ? Ayrıca son vuruş yapmak loldekinden zor. Onda bile beceremiyorum ben dogru dürüst. Onda sağ tuşu yaparsın vuruşu atar. Bunda sağ tuşu basıyorsun böyle süzüle süzüle gidiyor HoN başladım, 1/11/3 yaptım. En güzel grafik onda ama, en kazıgı da o be Şimdilik arada bir hon, arada bir dota2, genelde lol atacam. Bilgisayarı da azaltmaya başladım zaten yetsin bana

Invoke

Üye

O nasıl azaltmak la öyle

Hon, dota1'in grafiği düzgün haliydi de dota2 hondan iyi bence.
Juggernaut, çok zor değil...

HeavyXS

Üye
Kuvvet, çeviklik, zeka, hasar . Bunları biri bana anlatabilir mi ? Ben bunları anlamadım, hangisi neye yarar . Büyücüye zeka alacaz falan ben böyle oynarsam 1 kill bile zor alırım

Invoke

Üye
eurobattle ? Tam bir mh yuvası

Aynen.

- - - Eklendi - - -

Ekledim seni erken... diye bi kullanıcı adım var

ahauaha

- - - Eklendi - - -

Kuvvet, çeviklik, zeka, hasar . Bunları biri bana anlatabilir mi ? Ben bunları anlamadım, hangisi neye yarar . Büyücüye zeka alacaz falan ben böyle oynarsam 1 kill bile zor alırım

zeka alacaz ney la, zaten önerilen itemler var Ordan esinlen... Rakiplerinin hareketlerini de izle... Sizin takımında tabi... Bir şeyler kaparsın =)

- - - Eklendi - - -

weplayı duymuşsundur bir yerlerden . iyi bir sistemi var mh açan kısa bir süre sonra banlanıyor

Aynen,2.

Aman diyim mert benim nickin devamını getirme direk ban yersin

lolaman

Üye
oha dotacı gardaşlarım benim cennete düştüm ben galiba steamden ekleyin atarız yine steam id: Comandate

HeavyXS

Üye
Yok örnegin honda ( dota çakması oldugundan diyorum ) zeka + saldırı hızı itemi falan var. Şimdi ben büyücü bir heroya, zeka itemi alırsam düz vuruş artar mı ? Sadece skiller mi artar ? Tam olarak etkileri ne ?