Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Ses açma tuşuna bas ve öncelik belirle sendede cikar.
Bu arada wifi içindeki ok duzelmis :)
heh tmmdır evet :D ok düzelmiş gözüm hep ona kaçıyordu. Arkadşlar yüklemeyen kalmasın :D bide cm 12 resmi olsa uygulamaların desteği gelse tadından yenmez. 4.4.2 Bin basıyor BENİM CİHAZA GÖRE.

KırcalıHolding

Üye
gapps dosya linkleri kırık yenilermisiiz

baskahmet

baskahmet

Üye
Nasil :) Stokta bu sure smdi 2 saatti en fazla :) neden cm bu kaddr sarji iyi ki nazar degmesin :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Resim konussun :) ilk defa boyle bir sure aldim. Bi de antutu caktim. Gereksiz ama merak edenler vardir

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve reflex

KırcalıHolding

Üye
Klavye tahmin özelliği yok

baskahmet

baskahmet

Üye
Beyler bi dosyayi odinden flaslanabilir .md5 uzantili nasi yapariz bilen varmi

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Öncelikle şunu belirteyim konuyu yada romu paylaşan arkadaşa tşk ederim emeğine sağlık ama zevk meselesi ben beğenmedim ayrıca eksilerinide yazmam lazım.
1. %75 i Türkçe
2. Emniyet yardımcısı yok
3. Güç tasarruf modu yok
4.Engelleme modu yok
5.Ses Kontrolu Yok
6.Kamera çok Pasif (Rus romundaki modlar yok)
Daha sayamacağım bir çok özellik yok
Dediğim gibi kesinlikle kötülemek için yazmadım bazıları sarı sever bazıları kırmızı. Romu paylaşan arkadaşım kusura bakmasın. Tşklr

Dip Not: Rus romu 4.4.2 odinle kurduktan sonra rootlamadan önce güncelleme yapınız 128 mb güncelleme söz konusu ondan sonra rootlayın rootlayacaksanız..

baskahmet

baskahmet

Üye
Öncelikle şunu belirteyim konuyu yada romu paylaşan arkadaşa tşk ederim emeğine sağlık ama zevk meselesi ben beğenmedim ayrıca eksilerinide yazmam lazım.
1. %75 i Türkçe
3. Güç tasarruf modu yok
4.Engelleme modu yok
5.Ses Kontrolu Yok
Dediğim gibi kesinlikle kötülemek için yazmadım bazıları sarı sever bazıları kırmızı. Romu paylaşan arkadaşım kusura bakmasın. Tşklr

Dip Not: Rus romu 4.4.2 odinle kurduktan sonra rootlamadan önce güncelleme yapınız 128 mb güncelleme söz konusu ondan sonra rootlayın rootlayacaksanız..
Guc tasarruf modu var. Pil gir seceneklere bak. Romun kullanimi onemli. Ayrica rus surumunden bin kat daha iyi

reflex

reflex

Üye
1. %75 i Türkçe
3. Güç tasarruf modu yok
4.Engelleme modu yok
5.Ses Kontrolu Yok

Aosp romla tamamen samsung tarafından kişileştirilmiş bir romu karşılaştıramazsın performans olarak tabiki lollipop ama yolu var.

baskahmet

baskahmet

Üye
Beyler ben gece saat 11 de biraktim teli 90 olarak. Ama gece tam yuzde 20 sarj gitmis. Cok gitmis ya cozumu varmi. Bide telefonu felan yeniden baslattigimda wifi agini unutuyor. Bu 2 soruna cozum varmi. Ozrllikle 1.

Son düzenleme:
kaptan23

kaptan23

Üye
Beyler ben gece saat 11 de biraktim teli 90 olarak. Ama gece tam yuzde 20 sarj gitmis. Cok gitmis ya cozumu varmi. Bide telefonu felan yeniden baslattigimda wifi agini unutuyor. Bu 2 soruna cozum varmi. Ozrllikle 1.
Hocam bence kalibrasyon işlemi yap çünkü bende wife sürekli açık geceden bu yana yüzde 4 gitmis

reflex

reflex

Üye
Deep sleep moduna almamış kendisini istersen f4k kernel kullan bu arada 4.4.2 kitkata geçtim cm 12 nin daha yolu var ona göre

• Beğen
Tepkiler: baskahmet ve kaptan23
baskahmet

baskahmet

Üye
Deep sleep moduna almamış kendisini istersen f4k kernel kullan bu arada 4.4.2 kitkata geçtim cm 12 nin daha yolu var ona göre
evet bende kitkatın ilk sürümüne geçiyorum odinden atıyor. Denemek için atıyorum. Beğenmediğimden değil ama bi bakalım ne verecek

Son düzenleme:
baskahmet

baskahmet

Üye
@reflex dostum f4k kernele baktim da cm11 ve cm 10.2 vardi xda sitesinde. Bu kernel ne ise yariyo ve cm 12 yukle dedin. Nasil olucak bunlara vermis link

reflex

reflex

Üye
@reflex dostum f4k kernele baktim da cm11 ve cm 10.2 vardi xda sitesinde. Bu kernel ne ise yariyo ve cm 12 yukle dedin. Nasil olucak bunlara vermis link
Şöyle cm12 indirdiğin sitede lollipop için kernelide var biraz araştır görürsün recoveryden normal flashlıyon voltaj ayarı yap işlemciyi 2 ghz bile yaparsın bu kernelle kernelde yeni governorler var yani normalde cm de interactive var sen onu ondeamond veya ondeamondplus vs yapabilirsin yazma okumayı row kontrol eder sen onu zen sio sioplus yapabilirsin tabikide performansı etkiler onun dışında gördüğün gibi xda da ne özellik varsa hepsi çalışıyo hızlı şarz xeon vs işte
evet bende kitkatın ilk sürümüne geçiyorum odinden atıyor. Denemek için atıyorum. Beğenmediğimden değil ama bi bakalım ne verecek
Attınmı wifi çalışıyo dimi?

baskahmet

baskahmet

Üye
Şöyle cm12 indirdiğin sitede lollipop için kernelide var biraz araştır görürsün recoveryden normal flashlıyon voltaj ayarı yap işlemciyi 2 ghz bile yaparsın bu kernelle kernelde yeni governorler var yani normalde cm de interactive var sen onu ondeamond veya ondeamondplus vs yapabilirsin yazma okumayı row kontrol eder sen onu zen sio sioplus yapabilirsin tabikide performansı etkiler onun dışında gördüğün gibi xda da ne özellik varsa hepsi çalışıyo hızlı şarz xeon vs işte

Attınmı wifi çalışıyo dimi?
Evet cok oldu. Wifi niye calismasin. 4.2.2 donmeye calisirken tel hard brick oldu sadece titriyo biseye girmiyodu. Pilo buzdolabina koydum download girdi ve kitkat ilk surum yukledim. Allah kordu :)

• Beğen
Tepkiler: reflex
reflex

reflex

Üye
Evet cok oldu. Wifi niye calismasin. 4.2.2 donmeye calisirken tel hard brick oldu sadece titriyo biseye girmiyodu. Pilo buzdolabina koydum download girdi ve kitkat ilk surum yukledim. Allah kordu :)
İyi ozaman bende bir ara wifi çalışmamıştı bide bu kitkatı çok temiz kurdum twrp den sistemi falan full sildim şimdi çok hızlı geldi kitkat bana bide güncellemesi var onu yapayım olay biter

Üst Alt