Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

djraghav

djraghav

Üye
iniyo hemen üstüne kurucam :)

kaptan23

kaptan23

Üye
arkadaşlar bir telefonuzda stok türkiye yüklü değilmi bende stok rusyada buna geçtim güncellemelerde hata veriyor ve bazen telefonla arama yaparken ses kitleniyor yardımcı olursanız sevinirim...

reflex

reflex

Üye
Son sürüm iyi gittikçe hızlanıyo 5.1 çıksın, bağımsız uygulamalara lollipop desteği gelsin olay biter.

baskahmet

baskahmet

Üye
Son sürüm iyi gittikçe hızlanıyo 5.1 çıksın, bağımsız uygulamalara lollipop desteği gelsin olay biter.
Aynen kardes. Bende bir hizlanma fark ettim. Hizlanma az degil. Fark ediliyor. Ayarlara girerken veya bi uygulama acarken oralarda bi hizlanma fark ediyorum. Ozellikle de ayarlara girerken..

Edit: Arkadaslar bi sknti daha fark ettim. Kucuk bir hata. Muziklerde muzik calar bazen sapitiyor. Ve bende muzikleri cizirtili cikariyordu. PlayerPro yukleyebilirsiniz. Cok iyi muzik calar. Bir sorun daha cozulmus oldu :)

Son düzenleme:
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Aynen kardes. Bende bir hizlanma fark ettim. Hizlanma az degil. Fark ediliyor. Ayarlara girerken veya bi uygulama acarken oralarda bi hizlanma fark ediyorum. Ozellikle de ayarlara girerken..

Edit: Arkadaslar bi sknti daha fark ettim. Kucuk bir hata. Muziklerde muzik calar bazen sapitiyor. Ve bende muzikleri cizirtili cikariyordu. PlayerPro yukleyebilirsiniz. Cok iyi muzik calar. Bir sorun daha cozulmus oldu :)

Ttpod turkce kullanın daha kaliteli ve efekleri çok iyi

reflex

reflex

Üye

Müzikteki sorun yakında geçer zaman herşeyin ilacı

kaptan23

kaptan23

Üye
arkadaşlar ben çok telefonla konuşurum iki sefer arama yaparken ses dondu karşıya gitmedi resetledim düzel di bu sorunla karşılaşan yada çöüzümü bulan varmı birde telefonum rus stoktan buna geçtim etkisi olmuşmudur

baskahmet

baskahmet

Üye
arkadaşlar ben çok telefonla konuşurum iki sefer arama yaparken ses dondu karşıya gitmedi resetledim düzel di bu sorunla karşılaşan yada çöüzümü bulan varmı birde telefonum rus stoktan buna geçtim etkisi olmuşmudur
Ben hic bu sorunla karsilasmadim. Bende kitkatin ustune bunu kurdum. Bir sorun yok , eksigi yok fazlasi var. Sorun devam ederse, romu tekrar flaslamayi veya cwm den wipe data ve wipe cache yapmanizi oneririm. Kolay gelsin

kaptan23

kaptan23

Üye
Ben hic bu sorunla karsilasmadim. Bende kitkatin ustune bunu kurdum. Bir sorun yok , eksigi yok fazlasi var. Sorun devam ederse, romu tekrar flaslamayi veya cwm den wipe data ve wipe cache yapmanizi oneririm. Kolay gelsin
çok sağol deneyecem güncellemeleri yükleyebldin mi birde rus kitkatın üstüne kurdun

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Abi ben boyle muzik calar gormedim. Af edersinde masallah ses hayvan gibi :) cok iyi cikiyor. Cizirti gecti. Bide bu nefir ya sarki sozunu soyluyor :)

Yazının üzerine tıkla seçenekler çıkar kapat. Yada ayarlardan şarkı sözlerini kapat.

baskahmet

baskahmet

Üye
Efektlere baktın mı?
Kulaklıkla on numara oluyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Baktim da hangisini sececem kararsiz kaldim. Genellikle odamda dinliyorum. Yatak odasi biraz az geldi

Üst Alt