Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
İyi ozaman bende bir ara wifi çalışmamıştı bide bu kitkatı çok temiz kurdum twrp den sistemi falan fu ll sildim şimdi çok hızlı geldi kitkat bana bide güncellemesi var onu yapayım olay biter
Guncelleme yapma bence. Daha kotu oluyor. Bide cm 12 kernelo bunlar mi ? Hangisini indireyim. Bi de sarja etkisi felan olurmu

baskahmet

baskahmet

Üye
Bende twrp flasladim. Daha kullanisli. Bi cm 12 flaslicam temiz olarak. O yuzden kitkata dondum. Bi bakayim :)

baskahmet

baskahmet

Üye
@reflex twrp den full wipe yaptim. Systemi Formatlayip cm 12 kurdum bi daha format attim. İyi oldu amacima ulastim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: reflex
djraghav

djraghav

Üye
Guncelleme ile bisey degismis mi

ErSin9006

Üye
arkadaşlar şu s4 mini içinde şebeke sorunu çekeniniz yok mu :)

baskahmet

baskahmet

Üye
arkadaşlar şu s4 mini içinde şebeke sorunu çekeniniz yok mu :)
Valla rom, bazi sorunlarin disinda sorunsuz isliyor. Bugun kitkat yukledim , twrp den ne var ne yok systemi vs sildim. Cm 12 flasladim. Ve hicbir sorun yok. Ozellikle de hiz ve performans. Yaptigimi deneyin. Temiz kurulumda birsey olmaz gibime geliyor

ErSin9006

Üye
şöyle ki 3g modda şebeke gittiği zaman tekrar şebeke gelmiyor bazen birde mobil veriyi acınca bağlanmama sorunu gibi?

nanotex

nanotex

Üye
şöyle ki 3g modda şebeke gittiği zaman tekrar şebeke gelmiyor bazen birde mobil veriyi acınca bağlanmama sorunu gibi?
Aynen bugün ben de böyle bir sorun yaşadım
ve de rehberin gitmesi olayını çözdüm. Mağazadan bir uygulama indirince (sanırsam kişi listesine erişimi olan uygulamalarda oluyor bu) rehber siliniyor. Cihazdaki kayıtlı olan numaralar yani.

baskahmet

baskahmet

Üye
arkadaşlar. Ben de sorun yaşıyordum. İlk önce çok temiz kitkat kurdum odinden. Sonra twrp den systemı sd cartı ne var ne yok formatladım. Cm 12 kurdum. Çok hızlı ve performanslı çalışıyor. Sizdede sorun varsa bu dediğimi yapın. Sorun kökten temizlenir. Bi de bende kişilere erişimi olan 1-2 tane uygulama vardı heralde. Hiç kişilerim silinmedi. Çünkü google hesabıma kayıtlıydı. Google hesabına kayıt edin. Ve dediğimi yapın :maxicep:

kaptan23

kaptan23

Üye
arkadaşlar. Ben de sorun yaşıyordum. İlk önce çok temiz kitkat kurdum odinden. Sonra twrp den systemı sd cartı ne var ne yok formatladım. Cm 12 kurdum. Çok hızlı ve performanslı çalışıyor. Sizdede sorun varsa bu dediğimi yapın. Sorun kökten temizlenir. Bi de bende kişilere erişimi olan 1-2 tane uygulama vardı heralde. Hiç kişilerim silinmedi. Çünkü google hesabıma kayıtlıydı. Google hesabına kayıt edin. Ve dediğimi yapın :maxicep:
Twrp recoverinin linkini atarmısın hocam

baskahmet

baskahmet

Üye
Twrp recoverinin linkini atarmısın hocam
buyur hocam
Arkadaşlar gapps linkleri ölü. Sizin için zippyshare upload ettim buyrun

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
kaptan23

kaptan23

Üye
buyur hocam
Arkadaşlar gapps linkleri ölü. Sizin için zippyshare upload ettim buyrun
hocam tşkler

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Gaps linki güncellendi arkadaşlar.
Tum gaps linkleri konuya eklendi isteyen full pakette yukleyebilir.

baskahmet

baskahmet

Üye
bütün uygulamalar eksiksiz oluyor.

Resimde ne var ne yok yaziyor.

o zaman telefon samsung olur yine kasar :D katkısız android en iyisi gappsda bi play store olsun yeter. Yoksa bunlar da olursa kitkattan farkı kalmaz ısınır ram kullanır şarj biter :DD

Üst Alt