Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
o zaman telefon samsung olur yine kasar :D katkısız android en iyisi gappsda bi play store olsun yeter. Yoksa bunlar da olursa kitkattan farkı kalmaz ısınır ram kullanır şarj biter :DD

Isteğe bağlı tabikide ama samsung uygulamaları yok sadece google uygulamaları var :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Isteğe bağlı tabikide ama samsung uygulamaları yok sadece google uygulamaları var :)
olsun yine kasar o kadar programı kim kaldırcak ya play store olsun yeter :D bide benm telefonu yenıden baslatınca abi sarj gitmiş oluyo yüzde 5 -7 civarlarında

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
olsun yine kasar o kadar programı kim kaldırcak ya play store olsun yeter :D bide benm telefonu yenıden baslatınca abi sarj gitmiş oluyo yüzde 5 -7 civarlarında

Genel bir sorun, yani yoldaysan yada şarj aletinden ve prizden uzaktaysan cihazı kapatma.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Genel bir sorun, yani yoldaysan yada şarj aletinden ve prizden uzaktaysan cihazı kapatma.
tamamdır. Böyle küçük sorunlarda vardır bilmediğimiz heralde. Onlarda düzelirse tadından yenmez rom

djraghav

djraghav

Üye

Bu guncellemeler nedem sitede gozukmuyor indirdim telefon mahvoldu

djraghav

djraghav

Üye
Peki neden burda boyle yaziyor ?

djraghav

djraghav

Üye
Cm11 degil ki bu !

djraghav

djraghav

Üye
Cm12 neden cm11 guncellemesi gelior ?

djraghav

djraghav

Üye
Sorunumu cozdum

nanotex

nanotex

Üye
Yeni sürüm nerde kaldı!!!!1

baskahmet

baskahmet

Üye
Nasi rom arkadaslar :) memnun musunuz. Canim skldi biraz konusma yapalim diye yaziyorum. Benim anlik sarj durumum bu bu arada bu gece romun yeni surumu cikacak

djraghav

djraghav

Üye
Rom super sadece kucuk hatalar var o kadar

Üst Alt