baskahmet
Üye
En son surum indir. Cwm den full wipe yap. Romu kur. Sonra tekrar wipe data yap bu sefer. Hic sorun cikmazçok sağol denemelere başlıyom çok hoşuma gitti vaz geçmek istemiyom![]()

En son surum indir. Cwm den full wipe yap. Romu kur. Sonra tekrar wipe data yap bu sefer. Hic sorun cikmazçok sağol denemelere başlıyom çok hoşuma gitti vaz geçmek istemiyom![]()

Gecende rom linkleri oluydu. Ama duzeldi 1 gunden az surede.gaps linkleri ölmüş neden :S
Bende oyle bisey yok. Bende mobildeyim. Ama atiyorum. Tapatalk indir ordan kullan forumu resim ata bilirsinBildirim çubuğunda sag tarafta sarjin oldugu tarafta yani bi tane yıldız geldi o ne bilen varmi mobildeyim resim atamiyorum
Bende oyle bisey yok. Bende mobildeyim. Ama atiyorum. Tapatalk indir ordan kullan forumu resim ata bilirsin
Hayır ses ayarlama şeysinden oluyorPil tasarruf uygulamasının simgesi değil mi o?
Hayır ses ayarlama şeysinden oluyor
Evet. Uygulama sesleri filan ayarlıyorduk ya o değişik lolipopta dene bakYıldızdan bahsetmiyormusun?
Hayır ses ayarlama şeysinden oluyor

Slm. Arkadaslar ben Cm 12 kurma konusunda gidip gelmekteyim simdilik orijinal rus romu 4.4.2 deyim gayet akici vs. Cm 12 gorsellerini cok merak ediyorum kullanan arkadaslardan rica etsem ekleyebilirler mi ? Telefonun her bolumunden resim cekenseniz daha mutlu olurum. Tsklr
Gordum onlari fakat kararsiz yada olumsuz dusunceler oldugundan belki daha cok resimleri gorursek fikrimiz degisir mi diye dusunmustum.Ilk sayfada gorseller mevcut her uygulama icin görsel eklemeye gerek varmi?
Onemli olan arayüz ve arayüz goruntuleri konuda mevcut.
Gordum onlari fakat kararsiz yada olumsuz dusunceler oldugundan belki daha cok resimleri gorursek fikrimiz degisir mi diye dusunmustum.
Galeri resmi, arama resmi.rehber.vs Tsklr
Arama olabilir ama diğerleri bildigin gibi ustbar rengi ile birleşen renk uyumu var uygulamalarda.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
seri stabil akıcı mı bunu tek siz söylüyorsunuz farkındamısınzBurada yillarca cm 11 kullandim Cm 12 de kararsiz olmam yeni olmasi dogal olarak hatalarin cok olmasi ama gorsele onem veriyorum kurmadan once detayli gorsel cogu insanin benim gibi dusunen insanlara fikir verecektir..
Tsklr ediyorum. Sanirim biraz daha bekleyecem 4.4.2 seri stabil akici gorselide fena degil ama sonunda gececz tabi cm 12 ye

dostum o yıldız felan bende yok anlamadım ya nası olcak bende de son sürüm yüklü ama yıldız yok
Burada yillarca cm 11 kullandim Cm 12 de kararsiz olmam yeni olmasi dogal olarak hatalarin cok olmasi ama gorsele onem veriyorum kurmadan once detayli gorsel cogu insanin benim gibi dusunen insanlara fikir verecektir..
Tsklr ediyorum. Sanirim biraz daha bekleyecem 4.4.2 seri stabil akici gorselide fena degil ama sonunda gececz tabi cm 12 ye
abi o son sürümde çıkan yıldız bende yokCm 12 ile cm11 apayrı bir rom içeriği tamamen farklı karşılaştırma yapmak yanlış olur.
Bu arada akıcılıkta sorun yok neden romun akıcı olmadığını dusundun?
o nedir acaba çıkmıyor bende sen o sürümü mü kullanıyosunabi o son sürümde çıkan yıldız bende yoko nedir acaba çıkmıyor bende sen o sürümü mü kullanıyosun