Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

djraghav

djraghav

Üye
ben hiçbi ayar gitsin istemedimde ondan tema değiştirince olmuyor neyse carbon açıldı merak ediyorum sonra yazarım buraya görüşlerimi belki cm12 ye dönerim
(CARBON ROM)sevmedim geri döndüyorum cm12 ye .Hiçbişey yapamdım wifi açtım wifileri bulmuyo grafikler bulanık anında döndüm
wipe data yapmam gerekiyomu restore ederken yapmadım da ?

baskahmet

baskahmet

Üye
ben hiçbi ayar gitsin istemedimde ondan tema değiştirince olmuyor neyse carbon açıldı merak ediyorum sonra yazarım buraya görüşlerimi belki cm12 ye dönerim
(CARBON ROM)sevmedim geri döndüyorum cm12 ye .Hiçbişey yapamdım wifi açtım wifileri bulmuyo grafikler bulanık anında döndüm
wipe data yapmam gerekiyomu restore ederken yapmadım da ?
Her romda wipe data yap ki sorunsuz kurulsun

djraghav

djraghav

Üye
restore yaparken wipe data yapmadım inşallah brick olamaz :( telefon hazır recovery modda bidaha kuruyummu ? bu sefer wipe data yapıp ?
reboot system dedim s4 mini kısmını geçti sorun yok

baskahmet

baskahmet

Üye
restore yaparken wipe data yapmadım inşallah brick olamaz :( telefon hazır recovery modda bidaha kuruyummu ? bu sefer wipe data yapıp ?
reboot system dedim s4 mini kısmını geçti sorun yok
Asil ondan sonra sorun olur olursa. Cyanogenmod yazisinda kalir. Ama dusuk bi ihtimal. Bu arada aceleci davranip yanlis yapma ihtimalin de var. Bahadir abinin banada dedigi gibi. Her romu yukleme yoksa kendini yazilim destek bolumunde konu acarken buluverirsin :) Bahadir abinin sozu bu :D ama senin icn de gecerli. Rom yuklemyi ogrendin her romu yukkuyeceksin. Ama yapma...

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
djraghav

djraghav

Üye
tamam abi :) büyük sözü dinlemezsem telefonum brick olabilir :D

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Valla nolursa olsun denicem ben

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Telefon kapaliykenmi buzlukta dursun

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Hayırdır beyler? :D
Bu arada site hala kapalı.. Bir de chrome betada sekmeleri nasıl açıyoruz?

Bilmiyorum telefon kokmasın diye buzluğa atıyorlar heralde :ehe

Ayarlara gir / sekmeleri ve uygulamaları birleştir tıkla / kapalı konuma getir.

nanotex

nanotex

Üye
Kokmasın diye mi? Ahaha
Kalibrasyon için filan mı :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Aynen batarya kalibrasyonu

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Telefonu koymucazmi eminmisin

baskahmet

baskahmet

Üye
yok telefon değil sadece batarya :D yalnız poşete sarıp koy bu arada yeni sürüm çıkmış iniyor
bu arada ne sonuç verdi bende smdı denıycem heralde :D
bende denıycem smdı 1 poset buldum ıcıne bataryayı atıp 30 dk buzdolabına :) ahanda koydum bir poşetin içine koyup verdim buzdolabının buzluguna :D. Bu arada yaklaşık 35dk geçti buzluktan çıkardım. Bataryaya birşey olmamış buz vs. Sadece biraz ıslak. Onuda peçeteyle sildim. Ortamın ısısına uyum sağlasın. Takacagım
tamam abi :) büyük sözü dinlemezsem telefonum brick olabilir :D
benim tam 5 kere telefonum brick oldu. Normal brick de değil soft-brick veya semi-brick denilen olay

Son düzenleme:
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Valla benim buzluk taktigi ise yaradi tavsiye ederim :)

baskahmet

baskahmet

Üye
arkadaşlar son cm 12 son sürüm flasladım ama telefon kafayı yedi. Telefon cebimdeyken kendi kendine kapanıyor. Anlamıyorum. Hiçbirşeyde sorun yoktu bu gune kadar. Bi baktım telefon cebimde birşey olmus telefon kendini yeniden baslatıyor. Sorun nedir ya bilen varmı veya yardımcı olacak

nanotex

nanotex

Üye
Yeni versiyondali farkları farkedebilen var mı?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar son cm 12 son sürüm flasladım ama telefon kafayı yedi. Telefon cebimdeyken kendi kendine kapanıyor. Anlamıyorum. Hiçbirşeyde sorun yoktu bu gune kadar. Bi baktım telefon cebimde birşey olmus telefon kendini yeniden baslatıyor. Sorun nedir ya bilen varmı veya yardımcı olacak

Bataryayı buzluga koymayaydın iyiydi :)

djraghav

djraghav

Üye
ben size demiştim güncellemede sorun yok galiba :) indiriyorum hemen :D

Üst Alt