Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
17.12 sürümdeyim.

Yazdığınız yorumlara bakıyorumda sanki ben baska rom kullanıyorum.
Devamlı o sorunlu bu sorunlu, hersey durduruldu hatası veriyor gibi yorumlar yapıyorsunuz bi yazında neymiş bakalım şu uygulamalara.
Ben bilmiyorum :D bir tek retrica pro durduruyor o kadar

djraghav

djraghav

Üye
chrome bende sürekli hata veriyor sadece chrome bunun dşında birde retrica vardı onu hallettim ama chromu çözemiyorum tarayıcı ile de halledemiyorum işimi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Ben bilmiyorum :D bir tek retrica pro durduruyor o kadar

Uygulama sorunsuz calışıyor marketten yükleyin yada başka bir sürümünü kullanın.
Bende 2.3.2 sürüm yüklü.
chrome bende sürekli hata veriyor sadece chrome bunun dşında birde retrica vardı onu hallettim ama chromu çözemiyorum tarayıcı ile de halledemiyorum işimi

Chrome beta kullanın.

Uygulamalar sürekli durduruldu yazacağına isim belirtin sanki rom baştan aşağı sorunluymuş gibi yazılar yazıyorsunuz.

djraghav

djraghav

Üye
özür dilerim

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

Özür dileyin diye yazmiyorum yani baska biri konuya baksa romu sorunlu zannedecek yorumlarınız sayesinde,
Sorununuz neyse onu belirttin genelleme yaparak yazı yazmayın.

djraghav

djraghav

Üye
pekala bir daha o şekilde yazmam

baskahmet

baskahmet

Üye
Bahadir abi dedigine gore bir sorunum var. Chrome de chrome beta da 2 giristen 2 sinde durduruluyor. Sorun nedir acaba. Sorunu olanlar cm browser kullana bilirler. Bir sorun daha. Romlarin oldugu siteye girilmiyor. Coktumu

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Bahadir abi dedigine gore bir sorunum var. Chrome de chrome beta da 2 giristen 2 sinde durduruluyor. Sorun nedir acaba. Sorunu olanlar cm browser kullana bilirler. Bir sorun daha. Romlarin oldugu siteye girilmiyor. Coktumu

Chrome ile ilgili sıkıntı güncelleme ile duzelir ama kullanilamayacak kadar sıkıntı cıkarmıyor.

Rom sitesi Bi sure sonra duzelir.

djraghav

djraghav

Üye
bu cm12 cm11 s5 carbon haricinde önerdiğiniz rom varmı farklı deneyimler elde etmek istiyorumda

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
bu cm12 cm11 s5 carbon haricinde önerdiğiniz rom varmı farklı deneyimler elde etmek istiyorumda

Hepsi ayni beklentin ne?
Yapacagin sey belli facebook whatsap kullanmak birde tarayicidan maxicepe bakmak yani birini yukle kullan her gordugunuz romu yuklemek zorunda degilsiniz hepsinde hatalar mevcut.

djraghav

djraghav

Üye
hatalardan dolayı değil sadece değişiklik istiyorum çabuk sıkılıyorum o yüzden sadece sordum rom varmı diye yoksa sorunda yok pardon

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
hatalardan dolayı değil sadece değişiklik istiyorum çabuk sıkılıyorum o yüzden sadece sordum rom varmı diye yoksa sorunda yok pardon

S4 mini custom rom diye arat googleda secenekler cikacaktir onunuze

djraghav

djraghav

Üye
teşekkürler

baskahmet

baskahmet

Üye
Miui rom yukleyebilirsin. Bende kurulu. Custom 4.2.2 ama tek romda birakmak daha iyi olacaktir

djraghav

djraghav

Üye
tesekkürler birşey daha soracağım şimdi carbon indirdim onu deneyeceğim cm12 nin backup ını aldım diyelimki güncelleme geldi ben yedeği kullanmak istiyorum o zaman backup ı nasıl yükleyeceğim yeri burası değil biliyorum ama forumda başka nerde sorulabilir bilmiyorum

baskahmet

baskahmet

Üye
tesekkürler birşey daha soracağım şimdi carbon indirdim onu deneyeceğim cm12 nin backup ını aldım diyelimki güncelleme geldi ben yedeği kullanmak istiyorum o zaman backup ı nasıl yükleyeceğim yeri burası değil biliyorum ama forumda başka nerde sorulabilir bilmiyorum
Yedegini cwm den al. Sevmessen cwm den restore de restore from sd cart veya restore from sd cart 1 de sim veya hafiza hangisindeyse rom. Sonra yedege tikka kur de. Niye yedrk aliyosun ki cwm de stock yedegim var o kadar

djraghav

djraghav

Üye
ya titanla falan uğraşmak istemiyorum o yüzden yedek alıyorum

djraghav

djraghav

Üye
bir türlü yedekleyemedi titanı tam çözemedim yedeklemeyi yarıda kesip onu silip titanı kurup titanla yapsam olurmu ?
neyse yedekleme bitti :D

baskahmet

baskahmet

Üye
bir türlü yedekleyemedi titanı tam çözemedim yedeklemeyi yarıda kesip onu silip titanı kurup titanla yapsam olurmu ?
neyse yedekleme bitti :D
Kardes kolay isi zora sokuyon. Cm 12 de sikildiysan tema felan degistir. Rom ne alaka. Hem titaniumun neresi karisik. Titanium pro apk indir. Sol tusa bas. Toplu islemler de . Tum kullanici uygulamalarini yedekle de. Butun kulkandigin uygulamalar yedeklensin. Geri yuklemek icin romdan sonra ayni surumu ve proyu yukke. Toplu islemler de eksik uygulamalari yukke de bu kadar. Sen direk romu yedekliyosun

Üst Alt