Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Arkadaslar resimdeki gibi ust bari kisisellestirebiiliyorsunuz. Ayarlar status bar kismindan. Bu arada licky patcher de calisiyor.

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Bataryayi % 100 yapip dondurucu ya attım 40 dk sonra cikardim. uygulamaları devre disi biraktim. Bugun 5 saat 19 dakika ekran surssi. fu ll 3G ile. 23 saat de bekleme suresi ile. Fotograf atmayi denedim atamiyorum siteye. Baska bir forum sitesine attım. Şuan cok memnunum :) o buzluga atmayi denediginizde sorun çıkarsa mesuliyet kabul etmiyorum :)
Oo cok iyi dondurucuda bisey olmaz demi bide uykudayken geceden sabaha %kac sarj gidiyo
Bide hangi uygulamaları devre dışı bıraktın @32hakan

djraghav

djraghav

Üye
Stock roma donsemmi donmesemmi bilemedim guncelleme sizce ne zaman gelir bekliyimmi bide bahadir abi sana attigim seye baktinmi eger olursa onu yapcam

baskahmet

baskahmet

Üye
Stock roma donsemmi donmesemmi bilemedim guncelleme sizce ne zaman gelir bekliyimmi bide bahadir abi sana attigim seye baktinmi eger olursa onu yapcam
dönmeni gerektiren bi durum ne varki. Oyunlarda hile için lucky patcher kullan. Her uygulama çalışıyo. Bende stok döndüm 2 gün önce. Döndüğüme bin pişman oldum bundakı sarj+hız+performansı stok asla veremiyor. Ama sadece stok stabil. Bu daha beta. Ayrıca yeni surum bu aksam cıkacak.
bahadır abi link bu birde lucy patcher mı go pro mu ne varmış retricadaki efektlerin kilitlerini açmak istiyorum google play storedan yükleyince oluyor açılıyor ama apk ile yükleyince açılmıyor efektleri nasıl açıcam go pro ilemi ne açılıyomus 2 sorumada yanıt veririsen çok sevinirim
dostum lucky patcher indir. Retrica gel ve yama menüsünü aç google reklamlarını kaldırın altında bir seçenek var oraya tıkla ve başlat yanı tamam de. Butun kilitler açılı olarak gelmez. Sadece kilitlerin parası 0.0 olur. Yanı problem cıkmaz

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
djraghav

djraghav

Üye
bence buzluğa atmaya değmez sonra birde bozulurzsa yeni batarya almak zorunda kalırsınız orjinali gibi olmaz eski note3 ümün bataryası bozulmuştu değiştirdim ama daha kötüysdü

32hakan

32hakan

Üye
Oo cok iyi dondurucuda bisey olmaz demi bide uykudayken geceden sabaha %kac sarj gidiyo
Bide hangi uygulamaları devre dışı bıraktın @32hakan
Ilk defa 5 saat ekran surssi aldım 3G ile. Cm 12 den sarji suan kat kat iyi. Samsung uygulamalarinin tumunu devre disi biraktim. 3g ile 5 saat cok iyi. Millet bu ekran suresini wifi ile alıyor. Wifi yle 6 saat ekran suresi gordum. Stock un neyini begenmediginizi anlamıyorum. Geceden sabah 9 saate % 2 düşüyor

baskahmet

baskahmet

Üye
bence buzluğa atmaya değmez sonra birde bozulurzsa yeni batarya almak zorunda kalırsınız orjinali gibi olmaz eski note3 ümün bataryası bozulmuştu değiştirdim ama daha kötüysdü
Yapanlarin cogu yararli diyor. Kararsiz kaldim

djraghav

djraghav

Üye
kendi tercihiniz

baskahmet

baskahmet

Üye
Iyimi cm 12 :) ben bazi kisisel sorunlardan dolayi miu romdayim. Guzel gibi. Tabi cm 12 yerini tutmuyor :) bu gece yeni surum cikacak flaslarim. Bakariz ne degismis :D bahadir abi sende hangi surum yuklu

djraghav

djraghav

Üye
cm 11 denemeye karar verdim güzel olmazsa geri dönücem sizce denemeye gerek varmı boşuna indirmeyeyim kalsınmı cm12 ?
iyi gibi kendince problemler var çoğu uygulama durduruluyor onun dışında bazı yerler ingilizce bazı uygulamalrı desteklermiyor küçük grafik hatalrı var onun dışında tek kelime ile "mükemmel" :) !

baskahmet

baskahmet

Üye
cm 11 denemeye karar verdim güzel olmazsa geri dönücem sizce denemeye gerek varmı boşuna indirmeyeyim kalsınmı cm12 ?
iyi gibi kendince problemler var çoğu uygulama durduruluyor onun dışında bazı yerler ingilizce bazı uygulamalrı desteklermiyor küçük grafik hatalrı var onun dışında tek kelime ile "mükemmel" :) !
Kardes masallah butun hatalari saydin cm 11 de mukemmel diyon bide. Daha ne kaldi [emoji39]

baskahmet

baskahmet

Üye
Bahafir abi cm 12 de hangi surumdeydin

djraghav

djraghav

Üye
hayır yanlış anladın baskahmet "iyi gibi kendince problemler var çoğu uygulama durduruluyor onun dışında bazı yerler ingilizce bazı uygulamalrı desteklermiyor küçük grafik hatalrı var onun dışında tek kelime ile "mükemmel" :) !" i cm12 için söyledim sadece cm11 denemedim duyduğum kadarıyla güzelmiş yanlış anlamayın
cm11 i daha hiç denemedim daha yeni deniyeceğim
sen mc 12 nasıl demiştin ya

baskahmet

baskahmet

Üye
hayır yanlış anladın baskahmet "iyi gibi kendince problemler var çoğu uygulama durduruluyor onun dışında bazı yerler ingilizce bazı uygulamalrı desteklermiyor küçük grafik hatalrı var onun dışında tek kelime ile "mükemmel" :) !" i cm12 için söyledim sadece cm11 denemedim duyduğum kadarıyla güzelmiş yanlış anlamayın
cm11 i daha hiç denemedim daha yeni deniyeceğim
sen mc 12 nasıl demiştin ya
Anladim da gerek yok bence sizin cm 11 I denediginize. Cunku tekrar 12 doneceksiniz

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Bahafir abi cm 12 de hangi surumdeydin

17.12 sürümdeyim.

Yazdığınız yorumlara bakıyorumda sanki ben baska rom kullanıyorum.
Devamlı o sorunlu bu sorunlu, hersey durduruldu hatası veriyor gibi yorumlar yapıyorsunuz bi yazında neymiş bakalım şu uygulamalara.

Üst Alt