Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Root yaparken o işide aradan çıkarsaydın keşke :D

çalışıyor konuyu okuyanları yanlış yönlendiriyorsun.
Off ya pc siz olmuyomu kim acicak da yapcak :D he tamam lucky calisiosa donerim ama cwm pc siz olmuyomu mitlaka vardir prog

djraghav

djraghav

Üye
bahadır abi link bu birde lucy patcher mı go pro mu ne varmış retricadaki efektlerin kilitlerini açmak istiyorum google play storedan yükleyince oluyor açılıyor ama apk ile yükleyince açılmıyor efektleri nasıl açıcam go pro ilemi ne açılıyomus 2 sorumada yanıt veririsen çok sevinirim

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Stock yüklersen tekrar root yapman.gerekir.
Bildirim barı hakkında pek bilgim yok fazla uğraşmadım genelde sistemui durduruldu gibi hatalar verebiliyor ve yeni iconlardan sıkılıp eskisini yüklemeye uğraşçaksın iki gün sonra o yüzden bildirim barını fazla kurcalama uğraştığına değmez.

Freedom yerine lukypatcher ile satınalma yamasıda yapabilirsin çoğu uygulamada işe yarıyor.

;xposed ile s5 yapılıor fakat lolipopa çıkmadı sanırsam xposed sırf o yüz den bu romdan 4 4 2 ye dondum ama oda seri bunda kamera da yawaş çekıor ya yoksa ustune yoktu

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bahadır abi link bu birde lucy patcher mı go pro mu ne varmış retricadaki efektlerin kilitlerini açmak istiyorum google play storedan yükleyince oluyor açılıyor ama apk ile yükleyince açılmıyor efektleri nasıl açıcam go pro ilemi ne açılıyomus 2 sorumada yanıt veririsen çok sevinirim

Retrikca çok basit freedom ile 5 snyede açılıyor

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ozaman lucyde yok sıkıntılı lolipop desene .d

djraghav

djraghav

Üye
lucky patcher da retricayı nasıl pro yapıcam ?
birde birşey daha eğer apk olarak yüklersem retrica açılmıyor 2.2.2 sürümü 2.2.3 sürümünü yükledim google play store dan
birde lucky ile istemeden google playi kaldırdım şimdi geri yüklenmiyor apk ile bile nasıl yapıcam ?

baskahmet

baskahmet

Üye
lucky patcher da retricayı nasıl pro yapıcam ?
birde birşey daha eğer apk olarak yüklersem retrica açılmıyor 2.2.2 sürümü 2.2.3 sürümünü yükledim google play store dan
birde lucky ile istemeden google playi kaldırdım şimdi geri yüklenmiyor apk ile bile nasıl yapıcam ?
Araclar gir play store bul ve yukle. Sildiysen bu olmazsa apk da olmaz. Rom kurmsn gerekir sanirsam

djraghav

djraghav

Üye
araçlara girip nerden bulcam ?

djraghav

djraghav

Üye
başardım sistem uygulaması olarak yükle dedim

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Modlu olanı yukle play in

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Suan sarjim % 13 ve 4saat 42 dakika ekran suresi 19 saat bekleme süresi ile. fu ll 3G kullandim. Birsuru uygulama devre dışı bıraktım. Cok memnunum suan Rusya Kitkat yuklu (cng1)
nasıl yaptın anlatırımısn kitkatta şarjı :)

32hakan

32hakan

Üye
nasıl yaptın anlatırımısn kitkatta şarjı :)
Bataryayi % 100 yapip dondurucu ya attım 40 dk sonra cikardim. uygulamaları devre disi biraktim. Bugun 5 saat 19 dakika ekran surssi. Full 3G ile. 23 saat de bekleme suresi ile. Fotograf atmayi denedim atamiyorum siteye. Baska bir forum sitesine attım. Şuan cok memnunum :) o buzluga atmayi denediginizde sorun çıkarsa mesuliyet kabul etmiyorum :)

baskahmet

baskahmet

Üye
yaa güncelleme gelmemiş :D neyse son sürüm flaslayam da :D

djraghav

djraghav

Üye
Bildigini guzel klavye varmi vu lolipop un kalvyesine alisamadim ios gibi klavye vatmi guzel bildiginiz ?

Üst Alt