Bahadir_fb
Üye
Bahadir abi pc siz cwm kurabilirmiyizhic pc yi acamam acacak halimde yok
Root yaparken o işide aradan çıkarsaydın keşke

Bide luck patchrr belirrttim de 5.0 da calismadi
çalışıyor konuyu okuyanları yanlış yönlendiriyorsun.
Bahadir abi pc siz cwm kurabilirmiyizhic pc yi acamam acacak halimde yok

Bide luck patchrr belirrttim de 5.0 da calismadi
Off ya pc siz olmuyomu kim acicak da yapcakRoot yaparken o işide aradan çıkarsaydın keşke
çalışıyor konuyu okuyanları yanlış yönlendiriyorsun.
he tamam lucky calisiosa donerim ama cwm pc siz olmuyomu mitlaka vardir progStock yüklersen tekrar root yapman.gerekir.
Bildirim barı hakkında pek bilgim yok fazla uğraşmadım genelde sistemui durduruldu gibi hatalar verebiliyor ve yeni iconlardan sıkılıp eskisini yüklemeye uğraşçaksın iki gün sonra o yüzden bildirim barını fazla kurcalama uğraştığına değmez.
Freedom yerine lukypatcher ile satınalma yamasıda yapabilirsin çoğu uygulamada işe yarıyor.
bahadır abiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlink bu birde lucy patcher mı go pro mu ne varmış retricadaki efektlerin kilitlerini açmak istiyorum google play storedan yükleyince oluyor açılıyor ama apk ile yükleyince açılmıyor efektleri nasıl açıcam go pro ilemi ne açılıyomus 2 sorumada yanıt veririsen çok sevinirim
Freedom icn lolliop destek yok...Retrikca çok basit freedom ile 5 snyede açılıyor
Yoo luck patc calisiyiOzaman lucyde yok sıkıntılı lolipop desene .d
Araclar gir play store bul ve yukle. Sildiysen bu olmazsa apk da olmaz. Rom kurmsn gerekir sanirsamlucky patcher da retricayı nasıl pro yapıcam ?
birde birşey daha eğer apk olarak yüklersem retrica açılmıyor 2.2.2 sürümü 2.2.3 sürümünü yükledim google play store dan
birde lucky ile istemeden google playi kaldırdım şimdi geri yüklenmiyor apk ile bile nasıl yapıcam ?
Ya dostum luck de araclara gir asagi in var ordam bu arada bu gece yeni srum cikcak yarn bi flasliyimaraçlara girip nerden bulcam ?

araçlara girip nerden bulcam ?
Tamambaşardım sistem uygulaması olarak yükle dedim
nasıl yaptın anlatırımısn kitkatta şarjıSuan sarjim % 13 ve 4saat 42 dakika ekran suresi 19 saat bekleme süresi ile. fu ll 3G kullandim. Birsuru uygulama devre dışı bıraktım. Cok memnunum suan Rusya Kitkat yuklu (cng1)

Bataryayi % 100 yapip dondurucu ya attım 40 dk sonra cikardim. uygulamaları devre disi biraktim. Bugun 5 saat 19 dakika ekran surssi. Full 3G ile. 23 saat de bekleme suresi ile. Fotograf atmayi denedim atamiyorum siteye. Baska bir forum sitesine attım. Şuan cok memnunumnasıl yaptın anlatırımısn kitkatta şarjı![]()
o buzluga atmayi denediginizde sorun çıkarsa mesuliyet kabul etmiyorum