Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

djraghav

djraghav

Üye
Dogru soyluyosun ama ugrasamam sinavlarim bitsin bos kaliyim oyle yaparim belki stock roma gecip sadece bildirim cubugunu falan degistiten seyler falan varya onlari denerim

32hakan

32hakan

Üye
kusura bakma

kaptan23

kaptan23

Üye
arkadaşlar herşeyi denedim tekrar indirdim tekrar kurdum sistem wipe bile yaptım ama iş güncellemeleri yüklemeye gelince hata veriyor kendini resetliyor

32hakan

32hakan

Üye
Lollipop un klavyesi hos degil bana go keyboard veya swift ti galiba onufa denedim ios gibi bildiginiz varmi

Kusura bakma derken banami dedin ?
@baskahmet nickli arkadaşa. Niye buraya attın demiş te :)

djraghav

djraghav

Üye
peki :)

nanotex

nanotex

Üye
Her 3 günde bir yeni sürüm yayınlıyorlar anlaşılan. Bugünkini bekliyorum çıksa da yüklesek :D

baskahmet

baskahmet

Üye
Her 3 günde bir yeni sürüm yayınlıyorlar anlaşılan. Bugünkini bekliyorum çıksa da yüklesek :D
Evet 3 gunde bir. Bu gece veya yarin gece yayinlarlar. Uyumsuzluklardan dolayi stock gectim. Yeni surum gelsin bakariz

nanotex

nanotex

Üye
Evet 3 gunde bir. Bu gece veya yarin gece yayinlarlar. Uyumsuzluklardan dolayi stock gectim. Yeni surum gelsin bakariz
Aynen bazı sıkıntılar var.. müzik çalarda filan. ve de farkettiğim kadarıyla şarj fazla gidiyor diğerine göre. Official sürüm çıksa süper olacak da..

baskahmet

baskahmet

Üye
Aynen bazı sıkıntılar var.. müzik çalarda filan. ve de farkettiğim kadarıyla şarj fazla gidiyor diğerine göre. Official sürüm çıksa süper olacak da..
Evet. Sendeki butun sorunlarin hepsi bendede var. Bazi programlar rootu algilamiyo. Durduruldu hatasi cok cikiyo vs vs. Ama iyi rom. Bu sikintilar olmasa hic ayrilmam. Benim istedigim programlar da uyumsuz. Retrica pro. Freedom, Xmodgames, Lucky patcher felan. Hepsi de calismiyor. Sikintilar giderilse ondayim zaten ama yiklemek isteyen arkadaslarin boyle prigramlara ihtiyaclari yoksa gonul rahatligiyka yukleye bilirler

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Evet. Sendeki butun sorunlarin hepsi bendede var. Bazi programlar rootu algilamiyo. Durduruldu hatasi cok cikiyo vs vs. Ama iyi rom. Bu sikintilar olmasa hic ayrilmam. Benim istedigim programlar da uyumsuz. Retrica pro. Freedom, Xmodgames, Lucky patcher felan. Hepsi de calismiyor. Sikintilar giderilse ondayim zaten ama yiklemek isteyen arkadaslarin boyle prigramlara ihtiyaclari yoksa gonul rahatligiyka yukleye bilirler

Uygulamalar çalışıyor niye çalışmasın?
Ayrıca fredom ve Xmodgames Lollipop desteği varmı?

Uygulamalarada Root izni verebilmeniz için supersu yükleyin cihaza göre değişiklik göstermiyor heralde root izinleri.

Muzikçalar ve kamera bende sorunlu bende alternatif sevdiğim uygulamaları kurup romdakileri sildim.
Zaten normaldede yaptığınız birşeyi anormal birşey gibi niye yazıyorsunuz?
Sorunlu uygulamayı kaldırın sağlam pro yükleyin olsun bitsin.

djraghav

djraghav

Üye
bahadir abi ben şimdi stock roma dönsem sonra telefon hala rootlu olcak ya şimdi ben diyorumki sadece bildirim çubuğunu falan değiştiren şeyler varmış galiba onları denesem olurmu ki ne dersin ?

baskahmet

baskahmet

Üye
Uygulamalar çalışıyor niye çalışmasın?
Ayrıca fredom ve Xmodgames Lollipop desteği varmı?

Uygulamalarada Root izni verebilmeniz için supersu yükleyin cihaza göre değişiklik göstermiyor heralde root izinleri.

Muzikçalar ve kamera bende sorunlu bende alternatif sevdiğim uygulamaları kurup romdakileri sildim.
Zaten normaldede yaptığınız birşeyi anormal birşey gibi niye yazıyorsunuz?
Sorunlu uygulamayı kaldırın sağlam pro yükleyin olsun bitsin.
Tamam abi. Bu gece veya yarin gece yeni surum cikar flaslarim

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
bahadir abi ben şimdi stock roma dönsem sonra telefon hala rootlu olcak ya şimdi ben diyorumki sadece bildirim çubuğunu falan değiştiren şeyler varmış galiba onları denesem olurmu ki ne dersin ?

Stock yüklersen tekrar root yapman.gerekir.
Bildirim barı hakkında pek bilgim yok fazla uğraşmadım genelde sistemui durduruldu gibi hatalar verebiliyor ve yeni iconlardan sıkılıp eskisini yüklemeye uğraşçaksın iki gün sonra o yüzden bildirim barını fazla kurcalama uğraştığına değmez.
Tamam abi. Bu gece veya yarin gece yeni surum cikar flaslarim

Freedom yerine lukypatcher ile satınalma yamasıda yapabilirsin çoğu uygulamada işe yarıyor.

djraghav

djraghav

Üye
Bahadir abi bitane rom gibi bisey gordum xda forumda ana ekran icin ayri s voice icin ayri fotograf duzenleme , s note , voice record Hepsi icin farkli link vermis onun icin dedim onu nasil yuklerim

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Bahadir abi bitane rom gibi bisey gordum xda forumda ana ekran icin ayri s voice icin ayri fotograf duzenleme , s note , voice record Hepsi icin farkli link vermis onun icin dedim onu nasil yuklerim

Bisey anladım link ekle bakayım neymis

baskahmet

baskahmet

Üye
Bahadir abi pc siz cwm kurabilirmiyiz :D hic pc yi acamam acacak halimde yok

baskahmet

baskahmet

Üye
Bide luck patchrr belirrttim de 5.0 da calismadi

Üst Alt