Bahadir_fb
Üye
nasıl yani
şöyle bişey var değişiyor ama sadece ana ekranda uygulamalar ekranına girince eskisi gibi
Hoşuna gitmeyenleri klasor içine al gormezsin ve rahatsız etmez seni.
nasıl yani
şöyle bişey var değişiyor ama sadece ana ekranda uygulamalar ekranına girince eskisi gibi
Kusura bakma derken banami dedin ?kusura bakma
@baskahmet nickli arkadaşa. Niye buraya attın demiş teLollipop un klavyesi hos degil bana go keyboard veya swift ti galiba onufa denedim ios gibi bildiginiz varmi
Kusura bakma derken banami dedin ?

önemli değil ama gereksizdi@baskahmet nickli arkadaşa. Niye buraya attın demiş te![]()
Evet 3 gunde bir. Bu gece veya yarin gece yayinlarlar. Uyumsuzluklardan dolayi stock gectim. Yeni surum gelsin bakarizHer 3 günde bir yeni sürüm yayınlıyorlar anlaşılan. Bugünkini bekliyorum çıksa da yüklesek![]()
Aynen bazı sıkıntılar var.. müzik çalarda filan. ve de farkettiğim kadarıyla şarj fazla gidiyor diğerine göre. Official sürüm çıksa süper olacak da..Evet 3 gunde bir. Bu gece veya yarin gece yayinlarlar. Uyumsuzluklardan dolayi stock gectim. Yeni surum gelsin bakariz
Evet. Sendeki butun sorunlarin hepsi bendede var. Bazi programlar rootu algilamiyo. Durduruldu hatasi cok cikiyo vs vs. Ama iyi rom. Bu sikintilar olmasa hic ayrilmam. Benim istedigim programlar da uyumsuz. Retrica pro. Freedom, Xmodgames, Lucky patcher felan. Hepsi de calismiyor. Sikintilar giderilse ondayim zaten ama yiklemek isteyen arkadaslarin boyle prigramlara ihtiyaclari yoksa gonul rahatligiyka yukleye bilirlerAynen bazı sıkıntılar var.. müzik çalarda filan. ve de farkettiğim kadarıyla şarj fazla gidiyor diğerine göre. Official sürüm çıksa süper olacak da..
Evet. Sendeki butun sorunlarin hepsi bendede var. Bazi programlar rootu algilamiyo. Durduruldu hatasi cok cikiyo vs vs. Ama iyi rom. Bu sikintilar olmasa hic ayrilmam. Benim istedigim programlar da uyumsuz. Retrica pro. Freedom, Xmodgames, Lucky patcher felan. Hepsi de calismiyor. Sikintilar giderilse ondayim zaten ama yiklemek isteyen arkadaslarin boyle prigramlara ihtiyaclari yoksa gonul rahatligiyka yukleye bilirler
Tamam abi. Bu gece veya yarin gece yeni surum cikar flaslarimUygulamalar çalışıyor niye çalışmasın?
Ayrıca fredom ve Xmodgames Lollipop desteği varmı?
Uygulamalarada Root izni verebilmeniz için supersu yükleyin cihaza göre değişiklik göstermiyor heralde root izinleri.
Muzikçalar ve kamera bende sorunlu bende alternatif sevdiğim uygulamaları kurup romdakileri sildim.
Zaten normaldede yaptığınız birşeyi anormal birşey gibi niye yazıyorsunuz?
Sorunlu uygulamayı kaldırın sağlam pro yükleyin olsun bitsin.
bahadir abi ben şimdi stock roma dönsem sonra telefon hala rootlu olcak ya şimdi ben diyorumki sadece bildirim çubuğunu falan değiştiren şeyler varmış galiba onları denesem olurmu ki ne dersin ?
Tamam abi. Bu gece veya yarin gece yeni surum cikar flaslarim
Bahadir abi bitane rom gibi bisey gordum xda forumda ana ekran icin ayri s voice icin ayri fotograf duzenleme , s note , voice record Hepsi icin farkli link vermis onun icin dedim onu nasil yuklerim