Tamam her zaman burdayimbişeyler buldum eğer beğenmezsem seninki olucak galiba
güzel launcher örenebilcekmisiniz yada go launcher için iphopne yakın theme ? paralı olabilir sorun yok
Heralde evet diye biliyorum. Bahadır abi o işleri daha iyi bilirbaskahmet go launcherde tema yaptık ya uygulama ikonunu değiştirebiliyomuyuz ?
S5 walpaper indir uzerinede galaxy launcher cakya bazı ikonalr hoşuma gitmedi bahadır abi attığın temada mesajlar güzel değil falan bana samsung yada ios gibi tema olabilir
samsung dediğim s5 veya note4 gibi

Galaxy launcher diyorum. Retrica pro bendede duruyo.s5 walpaper var ama launcher s launcher prime indiriyorum durduruyo retrica da indirdim ama apk durduryo?
Direk apkindirgalaxy launcher güzel değil nikao nun sanırım s launcher daha iyi onda açılmazsa galaxy launcher denerim foroğraf atarım
s launcher galerinin simgesini falan değiştirmiyor gıcık oldum onun için galaxy launcher deniyeceğim onun prime sürümü falan varmı yoksa direk apk olmadan indirsem play store dan ?
Prize tak yüzde 10o olsun uygulamayı ac calibreye bas. Telefonu prizden çek. Bu kadarbattery calibraton bana işlem gerçekleştirilemedi root lu olması gerekiyomu ne dedi anlamadım bende
battery calibraton bana işlem gerçekleştirilemedi root lu olması gerekiyomu ne dedi anlamadım bende
ya bazı ikonalr hoşuma gitmedi bahadır abi attığın temada mesajlar güzel değil falan bana samsung yada ios gibi tema olabilir
samsung dediğim s5 veya note4 gibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızresim nasil atilir bilmiyorum yelefondan giriyorum zaten bu galeri ne yuklersem yukleyeyim degismiyor .