Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

djraghav

djraghav

Üye
bişeyler buldum eğer beğenmezsem seninki olucak galiba

djraghav

djraghav

Üye
beğenmedim seninki olsun galeriyi falan değiştirmiyor beğenmedim seninkini nerden indiricem ?

djraghav

djraghav

Üye
teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
baskahmet

baskahmet

Üye
Bahadır abi o iosu hemen deniyorum tesekkyrler

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
djraghav

djraghav

Üye
baskahmet go launcherde tema yaptık ya uygulama ikonunu değiştirebiliyomuyuz ?

djraghav

djraghav

Üye
ya bazı ikonalr hoşuma gitmedi bahadır abi attığın temada mesajlar güzel değil falan bana samsung yada ios gibi tema olabilir
samsung dediğim s5 veya note4 gibi

baskahmet

baskahmet

Üye
ya bazı ikonalr hoşuma gitmedi bahadır abi attığın temada mesajlar güzel değil falan bana samsung yada ios gibi tema olabilir
samsung dediğim s5 veya note4 gibi
S5 walpaper indir uzerinede galaxy launcher cak :)

djraghav

djraghav

Üye
s5 walpaper var ama launcher s launcher prime indiriyorum durduruyo retrica da indirdim ama apk durduryo :( ?

djraghav

djraghav

Üye
galaxy launcher güzel değil nikao nun sanırım s launcher daha iyi onda açılmazsa galaxy launcher denerim foroğraf atarım
s launcher galerinin simgesini falan değiştirmiyor gıcık oldum onun için galaxy launcher deniyeceğim onun prime sürümü falan varmı yoksa direk apk olmadan indirsem play store dan ?

baskahmet

baskahmet

Üye
galaxy launcher güzel değil nikao nun sanırım s launcher daha iyi onda açılmazsa galaxy launcher denerim foroğraf atarım
s launcher galerinin simgesini falan değiştirmiyor gıcık oldum onun için galaxy launcher deniyeceğim onun prime sürümü falan varmı yoksa direk apk olmadan indirsem play store dan ?
Direk apkindir

djraghav

djraghav

Üye
battery calibraton bana işlem gerçekleştirilemedi root lu olması gerekiyomu ne dedi anlamadım bende

baskahmet

baskahmet

Üye
battery calibraton bana işlem gerçekleştirilemedi root lu olması gerekiyomu ne dedi anlamadım bende
Prize tak yüzde 10o olsun uygulamayı ac calibreye bas. Telefonu prizden çek. Bu kadar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
djraghav

djraghav

Üye
bu galeri ne yuklersem yukleyeyim degismiyor aynısı dosya yöneticisi içinde geçerli

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
resim nasil atilir bilmiyorum yelefondan giriyorum zaten bu galeri ne yuklersem yukleyeyim degismiyor .

Yüklediğin temada galerinin kodu yoksa değişmez.

djraghav

djraghav

Üye
nasıl yani
şöyle bişey var değişiyor ama sadece ana ekranda uygulamalar ekranına girince eskisi gibi

Üst Alt