Tekrar indir doaya hatalı olabilir yada düzgün kurulum yapmamışsındır.arkadaşlar güncellemeri yükleyince hata alıyom sürekli kapanıp açılıyor
Evet iyi sıkıntı yok müziktede sıkıntı yokRefleks lollipop ciktigindan beri kullanion bu surum guzelmi
dostum advanced bölümünden systemı formatla. wipe data yap. Sonra kur romu. Sorun olmaz.Ama ilk önce güncellemeyi sd carta at sonra yap dediklerimiarkadaşlar güncellemeleri yaparken tel kendini sürekli resetliyor ... tekrar indirdim baştan kurdum ama gene yüklenmiyor... resetleniyor
ohoo bu harika rom olmuşEvet iyi sıkıntı yok müziktede sıkıntı yok
Daha bunun üstüne bir sürü şey eklenir, düzeltmeler temalar işte material düzenlemesi performams düzenlemesi yolu var ama cm 11 kitkat gibi değil ilk cm11 çıktığında zor kullanılıyodu bunda öyle bir sorun yok
dün 4 saat 40 dakıka ekran suresı aldım dahada yüzde 11 vardı 5 saat olurdu.Şarj felan herşey mükemmelRusyada almanız iyi. Neden bu konuya yazdiniz [emoji19]Suan sarjim % 13 ve 4saat 42 dakika ekran suresi 19 saat bekleme süresi ile. fu ll 3G kullandim. Birsuru uygulama devre dışı bıraktım. Cok memnunum suan Rusya Kitkat yuklu (cng1)
Sarj cok iyi 1 buck saat ekran sure aldim 25 gitti sarj gercekten kitkata bin basarşarj harika gidiyor nerdeyse tüm uygulamaları ve ekran parlaklığını sonuna kadar açtım şarjım bitmedi 2.5 saate yakın sonra %20 kaldı amacım %5 e indirmekti inmedi kaldı öyle sinir oldum şarja taktım![]()
Evet. Wifi de çubuk var gicik oldum. Cok saglam rombencede sadece birazdaha geliştirlmesi lazım tam türkçe değil bide bazı simgeler falan kayık ya onun haricinde süperrr

Benimki gibi yapalım istersen begendiysengüzel launcher örenebilcekmisiniz yada go launcher için iphopne yakın theme ? paralı olabilir sorun yok
Benden bu kadargüzel gibi ama birazdaha modern bişey arıyorum eğer bulamazsam uygun![]()
)