Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok güzel bi roma benziyor ama bilen bir arkadaş tan merak ediyorum s4 mini ye color os rom yüklenebilirmi diyeceksisnz kitkat varken jb kim bakar ama görsellik ve özellik olarak çok iyi yardımcı olursanız sevinirim...

Gorselinde ne var?
Tema ve duvar kağıdı kullanarak kendi zevkine göre görseli duzenleyebilirsin.

baskahmet

baskahmet

Üye
bu arada ben telefonda sürkli bişey indridim uğraştım falan ondanda inmiş olabilir bataryayı ne yaptın anlamadım.
Kalibre ettim yani bataryayi roma alistirdim. Nası anlatayım bilmiyorum. Romda daha iyi sarj icn kalibre edilir.

kaptan23

kaptan23

Üye
Gorselinde ne var?
Tema ve duvar kağıdı kullanarak kendi zevkine göre görseli duzenleyebilirsin.
evet haklısın ama discoveriden kalma bi r takıntı çok hoşuma giderdi bu linkte s4 de uyarlanmış videosu var bakarsanız sevinirim
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
evet haklısın ama discoveriden kalma bi r takıntı çok hoşuma giderdi bu linkte s4 de uyarlanmış videosu var bakarsanız sevinirim
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Görseli beğenmedim :)
Yani kendin launcher, tema ve widget kullanarak cihazını daha güzel bir hale getirebilirsin.

kaptan23

kaptan23

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
baskahmet

baskahmet

Üye
djraghav

djraghav

Üye
Abi nasil kalibre edicem bataryayi ?

kaptan23

kaptan23

Üye
Bataryayı ful doldur kalibre et. Yararına olacaktır. 12 sarjim kaldi paylasicam ekran suremi 4 olsun :)
yükledikten sonra çokmu şarj yiyior bende şimdilik aynı biraz uygulama yükleyem bellli olur :)

djraghav

djraghav

Üye
Tesekkurler :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Rica ederim

Pariel

Üye
Arkadaşlar müzik playerde problem var bunu nasıl çözeriz

baskahmet

baskahmet

Üye
5 saat olurdu

djraghav

djraghav

Üye
Yuklendi uygulama simdi sadece 100 olmasinimi beklicem ayarlarindan bisey degistirmedim
Arkadaşlar müzik playerde problem var bunu nasıl çözeriz
problem ne yani şikayetin ?

Pariel

Üye
İlk kendi kendine durdu hatası verdi biraz müzik dinledim ama daha sonrada hiç çalışmadı şuan hiç çalışmıyor

djraghav

djraghav

Üye
Basima gelmedigi icin bilemedim telefonu ac kapa duzelmediyse kisa sureligine google music den dinle cozum bulana kadar

Pariel

Üye
Peki kardeşim lakin bu yeni playeri hiç beğenmedim olmazsa 11'e dönüş yapıcam çok hataları var 12 nin
Bu arada teşekkürler cvp için

djraghav

djraghav

Üye
Bence donme surekli guncelleme geliyor duzeltirler elbet birde ben suana kadar bir hata gormedim burde telefonun orjinal romundan daha hizli bence takilmalar yasiyordum artik yasamiyorum 5 e gectikten beri

Üst Alt