hasaneness
Üye
Şarjım gayet iyi greenify kullanmama rahmen deepsleep gayet iyi ayrica ben 1.5 islemci ile kullaniyorum isinma ve performans sikintimda yokCm11 okadar övdünüz 3 haftadır Son sürümdeyim ve hic beklediğim performansı vermedı cıhaz hep alev gibi ısındı şarz desen hemen bitiyo inşallah final bole olmaz
Aynı olayı bende yaptım ama Aynı 4.3.1de bole bi sorun,yokŞarjım gayet iyi greenify kullanmama rahmen deepsleep gayet iyi ayrica ben 1.5 islemci ile kullaniyorum isinma ve performans sikintimda yok
Şarjım gayet iyi greenify kullanmama rahmen deepsleep gayet iyi ayrica ben 1.5 islemci ile kullaniyorum isinma ve performans sikintimda yok
Şarjım gayet iyi greenify kullanmama rahmen deepsleep gayet iyi ayrica ben 1.5 islemci ile kullaniyorum isinma ve performans sikintimda yok
Zaten oyle kullanıyordum öncekı sürümlerde boyle. Bi sorun yok tu+1 bendede herhangi bir sıkıntı yok 5/28 tarihli cm11+trim kernel+kitkat adreno sürücüleri=telefon yağ gibi akıyor
hayırlı günler
Suan cm10.2 build 7 kullanıyorum cm11den şarz ve performans. Olarak daha iyi gibiSorun senin tlfnda olabilir gayet iyi cm11
Cm11 in adreno suruculeri daha guncel soncikan kernel kullaniliyor daha stabil kullanmadigim rom neredeyse yok cm11 her yonuyle daha iyi
Ttpod indir benim favori music playerımdır kendisiPoweramp benimde favorim ancak henüz satin alamadim. Paypal karti edinemedim henüz... Ücretsiz çözümlere bakiyorum su an.
sanırım bendede aynısı var yedek bataryamı taktım kişiler whatsapp ses kaydedici vs. hata vermeye başladı. Bende tek çareyi formatta gördüm. Fazla bataryası olan varsa deneyebilir?son sürümde garip bir hata var gibi duruyor
telefon kapalı iken şarja taktığınızda şarj animasyonu görülmüyor ekran açık fakat ekranda hiçbir şey yok,kararık sadece ışıklandırma var
son sürümü kullanan arkadaşlar onalayabilirlermi?
Ayni sorun bendede varwhatsapp video gondrimi olmuor telefon donuor ve resetlior kendini
son sürümde garip bir hata var gibi duruyor
telefon kapalı iken şarja taktığınızda şarj animasyonu görülmüyor ekran açık fakat ekranda hiçbir şey yok,kararık sadece ışıklandırma var
Sorun senin tlfnda olabilir gayet iyi cm11
Bende herhangi bir sorun olusmadi ? Dün aksam video gönderdim. Saygilarwhatsapp video gondrimi olmuor telefon donuor ve resetlior kendini
Bende herhangi bir sorun olusmadi ? Dün aksam video gönderdim. Saygilar
Arkadaslar cm11 in hatalarini bu baslik altinda toplarsak ve bu hatalari bildirirsek inaniyorumki yakin zamanda cm11 final cikarirlar bu nedenle cm11 hatalarini buraya yazalim Fikir icin sir mordred ustaya tsklr.
hata rapor edicek arkadaşlar cwm sürümünün 6.0.4.5 ve üstü olduğundan emin olsunlar daha sonra romu(cm11) temiz yüklediklerinden emin olsunlar(romu temiz yüklemeyenlerin hataları kabul edilemez çünkü romu temiz yükleyen arkadaşlar bu hatalarla karşılaşmıyor olabilirler)
rom yükleme adımları sırasıyla uygulanabilir:
-wipe data/factory reset
-wipe cache partition
advanced menüsünden
-wipe dalvik cache
mounts and storage menüsünden
-format system
-format sdcard0
önceki romdan kalan artık parçaları temizlik işlemleri tamamlandı şimdi yeni romu flaşlamaya
install zip from'dan ilk önce romu daha sonra gapps dosyasını flaşlayın bu kadar
Hata raporu
1.Ekran kapalı iken kulaklık takınca ekran açılmıyor
2.instigram da kamera calismiyor.
3.Şarj kalibrasyon hatasi.
4.Youtube videolarinda on izleme yapilamiyor.Siyah ekranda kaluyor.
5.Video modunda zoom yapilamiyor.
6.ön kamera ile açılı çekilmiş fotoğraflar düzgün değil bu yüzden kamera önizlemesi ile çekilen fotoğraf birbiriyle uyuşmuyor birbirine simetrik gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?