Cm hakkında kafama takılanlar var. Acil

Konu Sahibi
Cm hakkında kafama takılanlar var. Acil
Öncelikle merhaba beyler. Cm'a karşıydım önceden ama gerek vine gerek instagramın vine özelliğinin gingerbreade verilmemesiyle birlikte artık yüklemeye karar verdim. Touchwiz entegreli romumu buldum inş. yükleyeceğim ama geçenlerde bir konu gördüm ve kafam karıştı. Yardımcı olursanız sevinirim.

1-) Cm yükleyince telefonun arama özelliği gidiyor mu ? Yani efs klasörü kesin siliniyor mu ?

2-) Efs siliniyorsa peki bunu nasıl yedeklerim ve rom yükledikten sonra arama sorununu nasıl çözerim ?

3-) Orijinal roma dönünce tekrar kendi imei nosu gelir mi ?

Bide son olarak cm'dan orijinal roma yani gingerbread'e dönerken rom dosyasını nereden bulabilirim ? Şimdiden teşekkür ederim.

Kardeş öyle iş mi olur arama yapılmasa kim kullansın o modu, eski sürümlerde betalarda vardır belkide öyle bi sortun yok yukle 10.1 gitsin :>

kardeş telefon arama yapmıyosa niye kullanıyım ki kullanmam ? orjinale dönsem düzelmez mi?

Konu Sahibi
Kardeş öyle iş mi olur arama yapılmasa kim kullansın o modu, eski sürümlerde betalarda vardır belkide öyle bi sortun yok yukle 10.1 gitsin :>

Bilmiyorum kardeşim ama zaten komple aranmıyor demedim. İlk yüklendiği anda sadece aranmıyormuş. İnternet de bir çok kişinin başına geldiğini okudum. Aynı zamanda eski orj. roma dönünce düzeliyor diyorlar ama emin olmak lazım.

hadi kurduk arama yapmıyo napcaz ? orjinal rom yüklycez ? imei değişince sıkıntı yaratır mı?

IMEI NASIL yedekleniyo ? hadi yedekledim nasıl yüklycem ?

MaxiHan

Üye
Cihaz yurttisindan mi geldi

Konu Sahibi
Cihaz yurttisindan mi geldi

Hayır, Turkcell bayiİnden alınma. Güzel yere parmak basmışsın çünkü baktığım sitede birisi yurtdışı değilse sorun olmaz demişti

___

Beyler ben zaten hiç arama yapılmıyor demiyorum, ilk kurunca hat bağlanmıyormuş. İmei geri yükleyince düzeliyormuş. Hepiniz yedekle yedekle diyorsunuz da ben de zaten nasıl yedekleniyor diye soruyorum. Anlatın yapalım işte

MaxiHan

Üye
Aynen bende tam onu diyecektim sorun olmaz yukle gec

Tepkiler: mertekin34

dene bi kardeş şunu yedekle sonra kur romu eğer sıkıntı çıkmazsa tel gelince bende kurcam

- - - Eklendi - - -

bide face varsa verirmsn

MaxiHan

Üye
Yav ne yedegi, sorun olmaz kur sen romunu. yurt icinden alinan hic bir telefonda sorun cikarmaz

patronus kardeş alsın yinede sorun çıkmaz yedekten fazla iş göz çıkarmaz olası bi durumda yükler olur biter

MaxiHan

Üye
dene bi kardeş şunu yedekle sonra kur romu eğer sıkıntı çıkmazsa tel gelince bende kurcam

- - - Eklendi - - -

bide face varsa verirmsn

Face/msn gibi sosyal ag linkleri eklemek yasak, ancak pm yoluyla verebilirsiniz