Oyun Clash of Clans MYBoT 28.01.2016 yeni update !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Yararlı buldunuz mu ?

• evet

Kullanılan: 20 80.0%
  • hayır

Kullanılan: 5 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
unalsarac

unalsarac

Üye
arkadaşlar benim botun versiyonu 5.0.2 ganimet topluyor asker basıyor bağış yapıyor iyi güzel ama gel gelelim saldırı konusunda vasat. sadece ölü köylere saldı modu açık ve 100k altın ile 100k iksir sınırları var. aramam yapıyor 50. atta 110. aramada bile saldıramıor. dead base olmasına rağmen dead bas değil diyor ve saldırmıyor bir sonrak köye geçiyor. ne yapmam gerek?

serkaninsel

serkaninsel

Üye
Arkadaşlar yorumlarn hepsini okudum lakin hangi botu kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz??

kaganus-mybot

Üye
sen orjinalinden ve ücretsizinden ve stabilinden şaşma, mybotu kullan
arkadaşlar, bu arada bu başlıkta bahsi geçen;

Zeybek Bot
CoCBot.net
Ultra CoC Bot
FullBot
ClashofClansBot.net
clashclansbots.com

hepsi bitti :)
haberiniz olsun.

serkaninsel

serkaninsel

Üye
Kaganus mybotu kurdum ama durduruldu hatası alıyorum neden olabilir...

baskahmet

baskahmet

Üye
yasin abi, selamlar ilk önce, bot çalışır durumda mı acaba
Edit: Konudakileri yaptım bot şuan çalışıyor. Kendi gmail hesabıma bir coc hesabı açıp burdan devam edeceğim. 11 lwllık çardan devam edeceğim. Bakalım ne kadar kasacak bot :) teşekkürler
bu arada bu bot 2-3 tane ölü köy atladı ne yapabilirim?
Edit: Konudaki uyarıyı görüp karsız olan versiyonunu yükledim. yine kar yağıyor fakat ağaçların üstü felan kar değil. sanırım o bir fark yaratacak. inşallah ölü köyleri atlamaz da hemen eski köyüme yetişebilirim

Son düzenleme:
baronsavas

baronsavas

Üye
yasin abi, selamlar ilk önce, bot çalışır durumda mı acaba
Edit: Konudakileri yaptım bot şuan çalışıyor. Kendi gmail hesabıma bir coc hesabı açıp burdan devam edeceğim. 11 lwllık çardan devam edeceğim. Bakalım ne kadar kasacak bot :) teşekkürler
bu arada bu bot 2-3 tane ölü köy atladı ne yapabilirim?
Edit: Konudaki uyarıyı görüp karsız olan versiyonunu yükledim. yine kar yağıyor fakat ağaçların üstü felan kar değil. sanırım o bir fark yaratacak. inşallah ölü köyleri atlamaz da hemen eski köyüme yetişebilirim
burda ki versiyon sanırım kış güncellemesinden önce olduğu için atlamalar olabilir çünkü iksir resimleri farklılık gösteriyor tespit edemiyo bot

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
burda ki versiyon sanırım kış güncellemesinden önce olduğu için atlamalar olabilir çünkü iksir resimleri farklılık gösteriyor tespit edemiyo bot
o halloldu fakat kışlaya asker basmıyor doğru düzgün. onu nasıl halledebilirim
o halloldu fakat kışlaya asker basmıyor doğru düzgün. onu nasıl halledebilirim
Tamamdır o sorun da duzeldı. Bırlık bolumunden tum kısalalr yapınca duzeldı. Oyle bı secenek vardı sanırım. Botun kasmasını bekleyecegız artık tskler

baskahmet

baskahmet

Üye
arkadaşlar bi sorunum var. ben eski versiyonu yüklüyorum tekrar o ağaçların üstü karlı veryisonu yüklüyor.
bluestacks2 kullanıyorum rootlu da değil ki play storeden güncellemeleri kapatayım. lütfen yardım

manhunt

Üye
son 2 gündür yine ölü köyler kayboldu gibi. 300-400 arama olmasına rağmen zor buluyor. benim gibi sorun yaşayan var mı?

baronsavas

baronsavas

Üye
Saatte 500k kasıyorum, Th10:yuru

baskahmet

baskahmet

Üye
arkadaşlar sorunuma yardım edecek yokmu.
eski apk yi yüklüyorum tekrar güncelliyor. root olmadığı için ayarlardakı guncellemeleri kapatamıyorum
ağaçların üstü karlı versiyonda da savaş yapıyormu? yapmıyorsa ne yapmam gerek

baronsavas

baronsavas

Üye
arkadaşlar sorunuma yardım edecek yokmu.
eski apk yi yüklüyorum tekrar güncelliyor. root olmadığı için ayarlardakı guncellemeleri kapatamıyorum
ağaçların üstü karlı versiyonda da savaş yapıyormu? yapmıyorsa ne yapmam gerek
  • Play Store'u açın.
  • Menüye tıklayın
  • Ayarlar
  • Uygulamaları otomatik güncelleye tıklayın.> Uygulamaları otomatik GÜNCELLEME seçin.

baskahmet

baskahmet

Üye
  • Play Store'u açın.
  • Menüye tıklayın
  • Ayarlar
  • Uygulamaları otomatik güncelleye tıklayın.> Uygulamaları otomatik GÜNCELLEME seçin.
kardeş yazdığımı okumadın galiba? rootlu değil benimki. direk play store açılmıyor. ara butonu var ordan play storedekı uygulamları aratabiliyosun sadece. ayrıca bluestacks2...

baronsavas

baronsavas

Üye
Rot yetkisi alıcaksın almasını bilmiyosanda rotlu bluestacks indiriceksin başka çözüm yok

baskahmet

baskahmet

Üye
Rot yetkisi alıcaksın almasını bilmiyosanda rotlu bluestacks indiriceksin başka çözüm yok
tskler. Rootlu bluestacks lınkı atabılırmısınız sızın kullandıgınız. Nette cok rootlu dıye dolasan var ama hıcbırı rootlu degıl. Tskler

baronsavas

baronsavas

Üye
tskler. Rootlu bluestacks lınkı atabılırmısınız sızın kullandıgınız. Nette cok rootlu dıye dolasan var ama hıcbırı rootlu degıl. Tskler

bu işini görür. rotsuz sürümü tamamen kaldırdıkdan sonra kur.
ben mybot 5,02 yi kullanıyorum siz hangi botu kullanıyorsunuz ve dead base köy mü buluyorsunuz?
evet mybot 5.0.2 kullanıyorum, dead base tabi ki. canlı köyler için sadece %75den fazla doluysa saldırı yapıyor

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye

bu işini görür. rotsuz sürümü tamamen kaldırdıkdan sonra kur.

evet mybot 5.0.2 kullanıyorum, dead base tabi ki. canlı köyler için sadece %75den fazla doluysa saldırı yapıyor
çok teşekkürler :)
@baronsavas kardeş ne kadar sorunsuz bir bluestacks linki attın. çok teşekkür ederim

baskahmet

baskahmet

Üye
güle güle kullan dostum:bigstar:
teşekkür ederim. eski köyümün seviyesine yetişecem inşallah yeni hesabımla :) sizin ayarlarınız ne durumda da 500k kasıyor?
@baronsavas kardeş 2 ve 3.kışlada asker üretmiyor sadece 1.kışlada barbar üretiyor ne yapmam lazım

Üst Alt