Oyun Clash of Clans MYBoT 28.01.2016 yeni update !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Yararlı buldunuz mu ?

• evet

Kullanılan: 20 80.0%
  • hayır

Kullanılan: 5 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
baronsavas

baronsavas

Üye
el ile de belirtiyorum 240 kapasite yazdıgım halde aynı hatayı veriyor windows ile alakalı bi sorunmu acaba windows10 da kullanan varmı
sekmelerden bi tanesinde hangisi hatırlamıyorum şuan binaları manuel tanıtma bölümü var hepsinin ufak resimleri var sol alt kısımda bi de ordan tanıtmayı dene

forever_love

forever_love

Üye
sekmelerden bi tanesinde hangisi hatırlamıyorum şuan binaları manuel tanıtma bölümü var hepsinin ufak resimleri var sol alt kısımda bi de ordan tanıtmayı dene
oyle deneyim bakim sonucu paylaşırım

zero1995

zero1995

Üye
oyle deneyim bakim sonucu paylaşırım
ben win10 kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ve ayrıca my botla sabah 9 da bıraktım 100k altın ve 200k iksir vardı saat 14de bi geldim 2.5m altın ve iksir kastı ben mybot yanayım arkadaşlar.

kayaadam

Üye
.

forever_love

forever_love

Üye
ben win10 kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ve ayrıca my botla sabah 9 da bıraktım 100k altın ve 200k iksir vardı saat 14de bi geldim 2.5m altın ve iksir kastı ben mybot yanayım arkadaşlar.

kardeş bluestack sürümü hangisi sendeki onu ögrenip yazabilirmisin bende ona gore yükleyim

kaganus-gamebot

Üye
th10 tabi ki, diğerlerinde zaten sıkıntı yok çok

Bende boyle bi sorun var win10 da kullanıyorum ama çalışmıyor aynı sorunu yaşayan varmı acaba:vur

forever_love oyunun dili ingilizce değil sanki, başka açıklaması yok bu hatanın, diğer herşeyi okuyup, kamptaki asker sayısını okuyamıyorsa, oyun dili farklı olmalı. sebebi de şu; kamp ekranındaki xxx/240 yazan yeri okuyoruz botla, ancak dil değiştirince bu sayının bulunduğu yer değişiyor (öncesindeki yazı dilden dolayı uzayıp kısalıyor)

forever_love

forever_love

Üye
th10 tabi ki, diğerlerinde zaten sıkıntı yok çok

forever_love oyunun dili ingilizce değil sanki, başka açıklaması yok bu hatanın, diğer herşeyi okuyup, kamptaki asker sayısını okuyamıyorsa, oyun dili farklı olmalı. sebebi de şu; kamp ekranındaki xxx/240 yazan yeri okuyoruz botla, ancak dil değiştirince bu sayının bulunduğu yer değişiyor (öncesindeki yazı dilden dolayı uzayıp kısalıyor)

ingilizce kardeş ne yaptıysam aynı hatayı verdi hep olmadı

kaganus-gamebot

Üye
TH10 650-850 kupa aralığı, 4 kenar kışla modu sadece okçu, sadece ölü köy altın 120k iksir 100k

Owner035

Üye
TH10 650-850 kupa aralığı, 4 kenar kışla modu sadece okçu, sadece ölü köy altın 120k iksir 100k

Ya kupa ayarlarını nasıl yapıyorsun mybota? ve altın 2k vardı benim bıraktım bot 600.000 bine düşürmüş eski sürüm coc yüklü olduğu halde iksir ve kara iksir kasmis ileri demekten bitirmiş altını

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Ya kupa ayarlarını nasıl yapıyorsun mybota? ve altın 2k vardı benim bıraktım bot 600.000 bine düşürmüş eski sürüm coc yüklü olduğu halde iksir ve kara iksir kasmis ileri demekten bitirmiş altını
MİSC TE trophy setting var o aralığı istedigini belirtebilirsin.

kaganus-gamebot

Üye
RESİMLERİN ÇIKMIYOR.
resmin direk linkini paylaş

resimler imgur sitesinde, şu an gözükmüyorsa linki versem de açamazsın büyük ihtimalle, bir imgur a kendin girmeyi deneyip haber etsene bakayım. olmadı baska yere yüklerim

ayarların "Çeşitli" yazan kısmında "Kupa Ayarları" diye bir alan var. o alanın içinde de "Kupar Aralığı" diye bir yer var, onun ilkine 650 ikincisine 850 yazarsan eğer; 850 kupanın üstüne çıktıktan bir süre sonra kendisi otomatik 1 asker atıp teslim olarak 650 ye kadar kupanı indirir sonra devam eder
MİSC TE trophy setting var o aralığı istedigini belirtebilirsin.

botun türkçe desteği var, Misc tabında English yazan yerde Türkçe seçip botu tekrar başlatın

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
resimler imgur sitesinde, şu an gözükmüyorsa linki versem de açamazsın büyük ihtimalle, bir imgur a kendin girmeyi deneyip haber etsene bakayım. olmadı baska yere yüklerim

ayarların "Çeşitli" yazan kısmında "Kupa Ayarları" diye bir alan var. o alanın içinde de "Kupar Aralığı" diye bir yer var, onun ilkine 650 ikincisine 850 yazarsan eğer; 850 kupanın üstüne çıktıktan bir süre sonra kendisi otomatik 1 asker atıp teslim olarak 650 ye kadar kupanı indirir sonra devam eder

botun türkçe desteği var, Misc tabında English yazan yerde Türkçe seçip botu tekrar başlatın
650-850 demi şuan en iyi ganimet ?

Owner035

Üye

Kupa aralığı yazan yerde başka bir botta girmiştim bot düşürmek yerine o kupa aralığındaki rakiplere saldırmıştı demek bu öyle değilmiş tşk ederim birde o kupalarda ganimet geliyordu kar güncellemesi sonrası o da gitti artık

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
TH10 için saatte 310k altın ve iksir, 1600 de kara iksir kasılıyor bu kupa aralığında, en iyisi mi bilemem :)
benim yeni bi eziq hesap var 12 lvl :) o kupa aralıgındayım.
bu eziqe bile ganimet gelmiyo :))))
hiç yüksek köylere rastlamadım.
dogru soyluyor olabilrsin.
eger dogru soyluyorsan.
bnm eziq th 5 daha ona gelmiyorsa , demek ki o th aralıgında veriyor.
sencede öyle mi @kaganus-gamebot ?

kaganus-gamebot

Üye
th5 lere th8-9-10 çıkmaz zaten, max th7 çıkar, genelde 4-5-6 çıkar. bir de zaten th5 ile bot kullanıyosanız 100k 200k ayarlamayın aramayı, 30k 50k ayarlayın, zaten o ganimetler sizi 1-2 saate fuller :)

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
th5 lere th8-9-10 çıkmaz zaten, max th7 çıkar, genelde 4-5-6 çıkar. bir de zaten th5 ile bot kullanıyosanız 100k 200k ayarlamayın aramayı, 30k 50k ayarlayın, zaten o ganimetler sizi 1-2 saate fuller :)
yok th 7 ye kadar bot kullanılmaz biliyom ;)
th 9 hesabım var.arkadaştan aldım.kendı hesabımı sattım.
th 9 da deniyorum botları.

Üst Alt