bu bot stabil olarak çalışıyo mu arkadaşlar ??Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızBuyrun Bot)))
broken botvarmı şöyyle vipsiz çalışan bir bot
sorun yaşayanların %90ı ayarlardan kaynaklanıyor.resimlerdeki ayarlar kişiler ayarlardır.kendinize göre ince ayarları yapa yapa bulcaksınız mecburen.tavsiyem : herolar ile klan kalesini kullanmayın.ordu olarak full okçu yapın,altın ve iksir arama kriterinide enaz 150bin olarak ayarların yeterli.1buçuk günde 8er milyon gaminet kasmış bot,hatta depolar dolmuş hala saldırı yapıyordu son anda gördüm tün ganimeti duvara bastımBu broken bot iyi hoş çalışıyorda çoğu zaman saçma sapan saldırılar yapıyor? Askerler saldırırken savaşı bitiriyor?
şuan 3m altım 2.5m iksir 11bin karaiksir kasmış.1500 ve 1700 kupa aralığı th9 lar için en ideali bence.Ayarları benimle paylaşır mısın ?sorun yaşayanların %90ı ayarlardan kaynaklanıyor.resimlerdeki ayarlar kişiler ayarlardır.kendinize göre ince ayarları yapa yapa bulcaksınız mecburen.tavsiyem : herolar ile klan kalesini kullanmayın.ordu olarak fu ll okçu yapın,altın ve iksir arama kriterinide enaz 150bin olarak ayarların yeterli.1buçuk günde 8er milyon gaminet kasmış bot,hatta depolar dolmuş hala saldırı yapıyordu son anda gördüm tün ganimeti duvara bastımşuan 3m altım 2.5m iksir 11bin karaiksir kasmış.1500 ve 1700 kupa aralığı th9 lar için en ideali bence.
Tabi bazen ganimet bulamıyo 220 aramada bulduğu oluyo bunuda göz önünde bulundurun.
burada : Uygulama - Brokenbot güncellemeden sonra çalışan bot (ücretsiz) | Sayfa 36 - MaxiCepAyarları benimle paylaşır mısın ?
orda ayarlar yok ki sadece kışlaları falan tanımlayın demiş.
konudaki botu indirdiysen ayarlar yapılı şekilde çalışcak ztn bot.orda ayarlar yok ki sadece kışlaları falan tanımlayın demiş.
Kendi internet sitesinden indirmistimkonudaki botu indirdiysen ayarlar yapılı şekilde çalışcak ztn bot.
konudaki linkten indircenKendi internet sitesinden indirmistim
Tamam sagolkonudaki linkten indircen