Oyun Clash of Clans MYBoT 28.01.2016 yeni update !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Yararlı buldunuz mu ?

• evet

Kullanılan: 20 80.0%
  • hayır

Kullanılan: 5 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
Teknojix

Teknojix

Üye
TH10 650-850 kupa aralığı, 4 kenar kışla modu sadece okçu, sadece ölü köy altın 120k iksir 100k

Hocam v5.0.1 yakındır galiba büyü bağışı yapıyor mu?
Birde droid4x arka planda çalışma olsa güzel olucak.

Teknojix

Teknojix

Üye

kaganus-gamebot

Üye
droi4x de arka plan modu henüz desteklenmiyor, büyü bağışı da yok, bunlar (droid4x olabilirse o da) 5.1 sürümünde olur en erken, 5.0.x li sürümler genelde basit problem çözümleri içerir, yeni özellik eklemeyiz.

5.0.1 yakın evet bu hafta sonu gelme ihtimali yüksek :)

bu arada belki farkında olmayan arkadaşlar olabilir, MyBot 5.0 ile beraber BlueStacks (eskiden kullandığımız), BlueStacks 2 (yeni) ve Droid4X (yeni) emülatörleriyle uyumlu çalışıyor. bu sayede 1 adet bluestacks 1 adet de droid4x aynı bilgisayarda sanal makineye ihtiyaç olmadan 2 bot çalıştırılabiliyor. diğer botların aksine ar-ge çalışmalarımız sürüyor :) dediğim gibi, her zaman orjinaline güvenin, diğerleri her zaman bizden kopyalacaktır..

• Beğen
Tepkiler: forever_love
forever_love

forever_love

Üye
1. bluestacksi yükle hocam ozaman . bide öyle dene olmadı ben baglanım teamdan bakim.
Sorunun nedenini buldum TH11 de calışmıyor Bot benim iki tane car var digeri th10 onda çalıştırdım sorunsuz çalışıyor ama th11 çar da aramaya geçmiyor . bot ile alakalı bi problem sanırım .
droi4x de arka plan modu henüz desteklenmiyor, büyü bağışı da yok, bunlar (droid4x olabilirse o da) 5.1 sürümünde olur en erken, 5.0.x li sürümler genelde basit problem çözümleri içerir, yeni özellik eklemeyiz.

5.0.1 yakın evet bu hafta sonu gelme ihtimali yüksek :)

bu arada belki farkında olmayan arkadaşlar olabilir, MyBot 5.0 ile beraber BlueStacks (eskiden kullandığımız), BlueStacks 2 (yeni) ve Droid4X (yeni) emülatörleriyle uyumlu çalışıyor. bu sayede 1 adet bluestacks 1 adet de droid4x aynı bilgisayarda sanal makineye ihtiyaç olmadan 2 bot çalıştırılabiliyor. diğer botların aksine ar-ge çalışmalarımız sürüyor :) dediğim gibi, her zaman orjinaline güvenin, diğerleri her zaman bizden kopyalacaktır..

Ben Droidx4 ü kurdum oyunu yükledim falan ama zoom modu yok galiba bot sürekli uzaklaştırma hatası veriyor :)

Scabies

Scabies

Üye
@BLade AzraiL hocam merhaba. öncelikle ellerine sağlık uzun süredir takipteyim. şu an son sürüm olan mybot v5.0.2 kullanıyorum ama uzun süredir çoğu botta karşılaştığım ve çözümünü bir türlü bulamadığım ki özellikle th11 güncellemesinden sonra sıkça karşılaştığım bir hata var;

Out of Sync Error, Reloading CoC..

Kod:
[02:55:06] Trying to locate Main Screen
[02:55:07] Out of Sync Error, Reloading CoC...
[02:55:12] Waiting for Main Screen
[02:55:21] Zooming Out
[02:55:28] Main Screen Located
[02:55:28] Disconnected At Search Clouds
[02:55:30] Trying to locate Main Screen
[02:55:30] Main Screen Located
[02:55:30] Restarted after Out of Sync Error: Attack Now
[02:55:31] Trying to locate Main Screen
[02:55:31] Main Screen Located
[02:55:31] Going to Attack...

bu hata beni artık benden etti usandım açıkçası ve şu ana kadar herhangi bir çözüm bulamadım. ortalıkta bulduğum bir çözüm yolu var sadece oda konum ayarlarını "yüksek doğruluk" yapmak fakat bu da bir çözüm üretmedi bende. botla ilgili hiç bir sıkıntım yok saldırı yapıyor, bağış yapıyor, yükseltme yapıyor fakat ortalama 70 aramada bir bu hatayı alıyorum.

sabırsızlıkla bir cevap bekliyorum. iyi çalışmalar, kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: BLade AzraiL

blau1907

Üye
bu hata beni artık benden etti usandım açıkçası ve şu ana kadar herhangi bir çözüm bulamadım. ortalıkta bulduğum bir çözüm yolu var sadece oda konum ayarlarını "yüksek doğruluk" yapmak fakat bu da bir çözüm üretmedi bende. botla ilgili hiç bir sıkıntım yok saldırı yapıyor, bağış yapıyor, yükseltme yapıyor fakat ortalama 70 aramada bir bu hatayı alıyorum.

sabırsızlıkla bir cevap bekliyorum. iyi çalışmalar, kolay gelsin.[/QUOTE]

Simdi saldir! secenegi tikla bi belki düzelir.

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
@BLade AzraiL hocam merhaba. öncelikle ellerine sağlık uzun süredir takipteyim. şu an son sürüm olan mybot v5.0.2 kullanıyorum ama uzun süredir çoğu botta karşılaştığım ve çözümünü bir türlü bulamadığım ki özellikle th11 güncellemesinden sonra sıkça karşılaştığım bir hata var;

Out of Sync Error, Reloading CoC..

Kod:
[02:55:06] Trying to locate Main Screen
[02:55:07] Out of Sync Error, Reloading CoC...
[02:55:12] Waiting for Main Screen
[02:55:21] Zooming Out
[02:55:28] Main Screen Located
[02:55:28] Disconnected At Search Clouds
[02:55:30] Trying to locate Main Screen
[02:55:30] Main Screen Located
[02:55:30] Restarted after Out of Sync Error: Attack Now
[02:55:31] Trying to locate Main Screen
[02:55:31] Main Screen Located
[02:55:31] Going to Attack...

sabırsızlıkla bir cevap bekliyorum. iyi çalışmalar, kolay gelsin.
öncelikle ağzına saglık
biraz araştırma yaptım.
şu linkte aynı hatayı alanlar var botun kendı sitesi.

bu linktede hata ayıklama modu var.

inşaallah düzelir.

Scabies

Scabies

Üye
@blau1907 hocam şimdi saldır seçeneği işaretli 1, 2, 3, 4, 5 hepsini denedim sonuç aynı.

@BLade AzraiL hemen bakıyorum hocam umarım olumlu bir sonuç doğurabilirim :)

• Beğen
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
@blau1907 hocam şimdi saldır seçeneği işaretli 1, 2, 3, 4, 5 hepsini denedim sonuç aynı.

@BLade AzraiL hemen bakıyorum hocam umarım olumlu bir sonuç doğurabilirim :)
Cozduysen yaz da konuya ekliyim ;)

Scabies

Scabies

Üye
@BLade AzraiL valla hocam scripti editledim lib log değiştirdim eskiden 5 aramada bir os hatası alıyordum şimdi 40 50 aramada bir hata alıyorum ama sanırım ram kaynaklı bir sorun gibime geliyor başka arkadaşlarda 300 400 aramayı görüyoruz ama bende sanırım sorun var. ama çözüm olarak şu anda en azından daha az hata aldığımı söyleyebilirim. fix olarak ekleyebilirsin bence. :) çok teşekkürler yeniden bu arada.

• Beğen
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
@BLade AzraiL valla hocam scripti editledim lib log değiştirdim eskiden 5 aramada bir os hatası alıyordum şimdi 40 50 aramada bir hata alıyorum ama sanırım ram kaynaklı bir sorun gibime geliyor başka arkadaşlarda 300 400 aramayı görüyoruz ama bende sanırım sorun var. ama çözüm olarak şu anda en azından daha az hata aldığımı söyleyebilirim. fix olarak ekleyebilirsin bence. :) çok teşekkürler yeniden bu arada.
Eline saglik :) ben tesekkur ederim

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Autoitteki editledigin dosyalari paylasabilirsen botun icine enjekte edebilirim.
Yada komple download et ;)

kaganus-mybot

Üye
o problem için Çeşitli tabındaki Köy Arama Gecikmesi alanındaki Min ve Max değerlerle oynayıp deneyin uygunu bulunca bırakın. genelde çok hızlı Next'e basınca alınıyor o hata, bu dediğim ayar botun bir köyden diğerine geçme süresini arttırır

forever_love

forever_love

Üye
MyBot v5.0 ile yola devam :)

sebo7

sebo7

Üye
uzun zamandır bot kullanıyordum çok iyiydi maden sıkıntısı hiç çekmedim ama şu son güncelleme nakavt etti :D Google cloud ile otomatiğe alıp 7/24 açık bırakmak artık hayal sanırım. bugun botlar hakkında biraz araştırma yaptım ve çıkan sonuç hüsran ne yaparsan yap ölü köy bulma işi bitmiş. çünkü 24 saat aktif olmayan bir köy aramada artık çıkmıyormuş. yani artık okcuyla saldırma işi bitti th9 ve üzeri içinde içeri girip alma işi oldukça zor. hele kale dolu çıkarsa çok zor. varsa bir çözüm söyleyin yapalım ama ben bulamadım olmuyor th 11 bide benim :D

forever_love

forever_love

Üye
uzun zamandır bot kullanıyordum çok iyiydi maden sıkıntısı hiç çekmedim ama şu son güncelleme nakavt etti :D Google cloud ile otomatiğe alıp 7/24 açık bırakmak artık hayal sanırım. bugun botlar hakkında biraz araştırma yaptım ve çıkan sonuç hüsran ne yaparsan yap ölü köy bulma işi bitmiş. çünkü 24 saat aktif olmayan bir köy aramada artık çıkmıyormuş. yani artık okcuyla saldırma işi bitti th9 ve üzeri içinde içeri girip alma işi oldukça zor. hele kale dolu çıkarsa çok zor. varsa bir çözüm söyleyin yapalım ama ben bulamadım olmuyor th 11 bide benim :D

süpercel e mesaj yolladım zamanla ganimet sorunlarının düzelecegini her güncelleme sonra boyle sorunların oldugunu söyledi sizlerin önerileri ile gereken düzenlemeler yapılacak falan dedi :) inşallah zamanla düzelir yoksa bot eskisi gibi gani bulamıyor.
ben botun sitesine erişemiyorum sizdede boyle bi sorun varmı ?

Alcyone

Alcyone

Üye
abi bluestacks benim pc de çok kasma yapıyor daha kurmamla beraber bilgisayar kendinden geçiyor. acaba bu autotit dediğin nasıl bi program onu hiç denemedim daha önce.
bilgisayarımın özellikleri : intel inside 1.90 ghz cpu , 2 gb ram.

baronsavas

baronsavas

Üye
abi bluestacks benim pc de çok kasma yapıyor daha kurmamla beraber bilgisayar kendinden geçiyor. acaba bu autotit dediğin nasıl bi program onu hiç denemedim daha önce.
bilgisayarımın özellikleri : intel inside 1.90 ghz cpu , 2 gb ram.
Bluestacksın kullandığı ram miktarının regedite girerek arttırman gerek. Gagılda aratırsan bunu anlatımlı videolar mevcut.

Üst Alt