Teamwiever ile yardimci olabilir misin ?Bi kere start stop yapınca kaydediyor.
Ya beyler bu bot iyi hoş daaa cok sık eksi yiyorum
@Luck Star yeni sürümün kullanımını nezman anlatacaksin
army camp sorununu çözdüm yalnız bir sorunu var mesela rakip ararken istemci ile sunucu uyumlu değil gibi bir hata verince bot ordan devamını getirmiyor yada bağlantı koptuğunda bu hatayı nasıl çözebiliriz
Teamwiever ile yardimci olabilir misin ?
ben yapamadım niye olmuyo ya
hemen deniyorumBlueStacksı sil , pc yi restart yap , sonra tekrar bluestacks indir yükle ve tekrar restart atıp açtıktan sorna işlemleri yap o kısımlar gelir büyük ihtimal.
oyunu kapa start bot de bakalım olacakmıPlease restart your computer for the applied changes to take effect.
Bu hataya bi çözüm bilen var mı arkadaşlar yardımcı olun lütfen
Ozelden tw at ama telefondan baglancam ekranda sadece bot programı olsunherşeyi yaptım saldırmıyor asker eğitiyor felan ama saldırı yapmıyor yardımcı olun lütfen... Twden yardım edebilecek bir hayrsever var mı :?=

burda mısın tw atayım ?Ozelden tw at ama telefondan baglancam ekranda sadece bot programı olsun![]()

önce asker ürettikten sonra sen kendin bir bas arama butonuna bi ara bende de olmuştu ben bastıktan sonra aramıştı. olmazsa Bot klasörünü sil sonra rardaki botu tekrar çıkar tekar aç sonra bottan oyunu başlat kışla konumlarını yenile. Hala olmuyorsa çözünürlükle oyna düşür 800 pixele kadar..yardım lütfenn