tam olarak ne işe yarıyo anlayamadım ?![]()
ben 7 seviye köy binasını seçiyorum bot gidiyo 8e saldırıyo
sürekli saldırıyorişe yarayan kısmını söylemek gerekirse programı ayarlıyorsun , otomatik asker basar , tuzakları tamir eder ,klandan asker ister ve asker bağışlar sonra köy arayarak belirlediğin miktarda maddeye sahip düşmana saldırır . İyi yanı maddelerin sadece üreteçlerde olan ölü köyleri seçip saldırması.
Eğer sürekli 8lv köylere saldırıyorsa sıkıntı var demektir ama tek tük saldırıyorsa normal çünkü resim tarayarak köy seviyesini belirliyor.Bu program oyuna hiç bir şekilde etki etmiyor sadece görsel olarak çalışan bir script.
sürekli saldırıyor
Konuyu baştan sona okuyup ta yapılmaycak bir şey yok2-3 Günde 65k kara iksir 60milyon altın 75 milyon iksir kastım köy binası 9level ve aşırı zor ilerliyodum böyle oynasam 2-3 ayda bu hale ulaşırdım
Hocam yaptığın ayarları bi söylesene. Dünden beri çalışıyor daha 2.5 m altın 1.8 m iksir 1000 kara iksir kasabildi. Köy seviyesi 7.

taş bamadan öğleye kadar 8 milyon a fulledim
ancak inşaatçi yok
bu program işlerinden anlayan arkadaşlar acaba bu elemanın parayla sattığı programdaki gibi bu programa sadece taş basma ekleyebilirlermi? otomatik gecede 2 taş bassa kışlalara yeter valla 

Yap usta bekliyoruz
yeni botta çok fazla seçenek gelmiş mesela duvar yükselte , kraliçeyi - kralı taşla hızlandırma , kışlayı hızlandır. ve bu ayarları yaparken şöyle oluyor . Diyelim duvarı bota tanıttık nasıl kışlayı tıklayarak gösterıyorsak , bot her basladıgında tek tek hepsine tıklayıp bakıyor. şuan sadece tuzağa bakıyor , ordu kampına bakıyor , asker basıyor ,klan kalesi istek açıyor , savaşa gidiyor..

Şu yükseltme süreleri deli ediyor insanı![]()
, ama yine de oyundan soğutamıyor o süreler , nasıl bir şey yaptılarsa bağımlılık yapıyor 
İki hesap yükselsin bakalım büyücüleri bastık bu seferdeÖyle valla, ama yine de oyundan soğutamıyor o süreler , nasıl bir şey yaptılarsa bağımlılık yapıyor
![]()