Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

DDPROG

Üye
Ban yemekten korkuyorum ya :/

baronsavas

baronsavas

Üye
Kislalardan birini yukseltmeye verdigimizde sikinti oluyormu

sebo7

sebo7

Üye
Ban yemekten korkuyorum ya :/
bot da ban yemezsin merak etme sadece biri seni şikayet ederse belki :) bunda bildiğim kadarıyla anlaması imkansız. script kullanan bir bot sonuçta..

m4libu

Üye
5.8 kullanıp hata alan varmı 2 veya 3 saatte bir ardı ardına çıkan 3 tane aynı pencere oluyor hata veriyor ama hatayı anlayamadım resim çekmeyide unuttum bi daha hata verirse resmini çekip paylaşıcam olmazsa artık bi alt sürümü kullanırım
bu hatayı alıyorum yaklaşık 2 saat sora falan 3 tane bu pencereden çıkıyor bunları kapatınca bot devam ediyor

mgo26

mgo26

Üye
Ya sizlerdede oyundan cok atma sorunu varmi telefonda oyundan atmiyor ama pc de surekli adam ararken oyundan atiyor bir cozumu varmı

byAndroid

byAndroid

Üye
5.8 kullanıp hata alan varmı 2 veya 3 saatte bir ardı ardına çıkan 3 tane aynı pencere oluyor hata veriyor ama hatayı anlayamadım resim çekmeyide unuttum bi daha hata verirse resmini çekip paylaşıcam olmazsa artık bi alt sürümü kullanırım
bu hatayı alıyorum yaklaşık 2 saat sora falan 3 tane bu pencereden çıkıyor bunları kapatınca bot devam ediyor
Aynı hata bende de var

m4libu

Üye
Aynı hata bende de var
sanırım çözdüm google a input mapper tool bluestacks yazdım bluestack ın sitesinde buranın nasıl açıldığı yazıyor
CTRL+ALT+i tuşlarına basılınca açılıyormuş
bence istek den kaynaklanıyor yazdığın istekten I ve İ harflerinin hepsini kaldır shrbaz yaz mesela şuanlık çalışıyor gibi tekrar hata verirse haber veririm

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Bende klan kalesini kapatmıştim zaman kaybı olduğu için. Bu aralar neden almıyorum diyorum hatayı :D

• Beğen
Tepkiler: m4libu

m4libu

Üye
Bende klan kalesini kapatmıştim zaman kaybı olduğu için. Bu aralar neden almıyorum diyorum hatayı :D
o zaman kesin olarak sorunu çözdük :D dün gece pc yi açık bırakmıştım sabaha kadar kasmamıs deli olmuştum :D

MTG5334

Üye
Kardeş herşey oluyor asker istiyo asker basıyor tamamda saldırmıyor ya birde iksirleri topluyo ama saldırmıyor niye ya bu saate kadar uğraştım lütfen bi yardımcı olun ya
bende oldugunu zannettim kıslaları hızlandırdım ya sürekli aynı şeyler bombalara bakıyo asker basıyo ham topluyo bekliyo yine aynı bi saldırmıyor ya 5.7.3 üde yaptm 5.8 ide yaptum hepsini anlıyarak yaptım ama neden saldırmıyor ekranda küçük 1 haftadır arıyorm bu botu buldum sevindim ki oldu bide ama neden olmuyo ya bi yardım lütfenn
Ayarlardan clandan alınan yardımlarıda kapattım herşey tam değilmi yav anlamadım gitti ya

Beyler banada bi yardım etseniz

Son düzenleme:
byAndroid

byAndroid

Üye
o zaman kesin olarak sorunu çözdük :D dün gece pc yi açık bırakmıştım sabaha kadar kasmamıs deli olmuştum :D
Bazen bendede kasmiyor pc beklemeye geçerse kasmiyor sendede öyle olabilir

emz

emz

Üye
İyiymiş bu :ehe

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
herşey tamam ama hiçbir tepki vermiyor oyun.. acaba sıkıntı nereden kaynaklanıyor olabilir?

[13:23:38] ~~~~Welcome to AutoIt ClashBot v5.7.3!~~~~
[13:23:38] Au3 Script running on X86 OS
[13:23:38] Bot is starting...
[13:23:39] Trying to locate Main Screen
[13:23:42] Waiting for Main Screen
[13:33:15] Unable to load Clash Of Clans, Restarting...
[13:33:38] Waiting for Main Screen

baronsavas

baronsavas

Üye
ordu kampını tanıtırken kamp kapasitesini dogru girdinizmi

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorunu olanlar Team Viewer aracılığı ile yardım isteyebilir.Sonuçta programı ben yazmadım ancak her kurulumda sıkıntısız yapıyorum ben illaki bir yerde hata yapıyorsunuz bundan emin olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ia.phlvn
baronsavas

baronsavas

Üye
orada bir sıkıntı var evet.
bendede aynısı olmuştu saldırı yapmıyordu diger herşey normaldi ordu kampı tanımlı olmadıgından ordu tam dolmadan savaşa girmiyor sen full görsende program görmüyo full oldugunu tabi

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
bendede aynısı olmuştu saldırı yapmıyordu diger herşey normaldi ordu kampı tanımlı olmadıgından ordu tam dolmadan savaşa girmiyor sen fu ll görsende program görmüyo fu ll oldugunu tabi
baya ugraştım en sonunda pes ettim. sürekli bir döngü halinde 1. 2. 3. 4. barrack'ı işaretliyorum tekrar tekrar tekrar ama sonu gelmiyor bu işin :) nerede yanlış yapıyorum bilemedim. :)

Üst Alt