denedim ben olmuyo o kışlayı pas geçiyoKislalardan birini yukseltmeye verdigimizde sikinti oluyormu
bot da ban yemezsin merak etme sadece biri seni şikayet ederse belkiBan yemekten korkuyorum ya :/
bunda bildiğim kadarıyla anlaması imkansız. script kullanan bir bot sonuçta..Aynı hata bende de var5.8 kullanıp hata alan varmı 2 veya 3 saatte bir ardı ardına çıkan 3 tane aynı pencere oluyor hata veriyor ama hatayı anlayamadım resim çekmeyide unuttum bi daha hata verirse resmini çekip paylaşıcam olmazsa artık bi alt sürümü kullanırım
bu hatayı alıyorum yaklaşık 2 saat sora falan 3 tane bu pencereden çıkıyor bunları kapatınca bot devam ediyor
sanırım çözdüm google a input mapper tool bluestacks yazdım bluestack ın sitesinde buranın nasıl açıldığı yazıyorAynı hata bende de var
o zaman kesin olarak sorunu çözdükBende klan kalesini kapatmıştim zaman kaybı olduğu için. Bu aralar neden almıyorum diyorum hatayı![]()
dün gece pc yi açık bırakmıştım sabaha kadar kasmamıs deli olmuştum 
Bazen bendede kasmiyor pc beklemeye geçerse kasmiyor sendede öyle olabiliro zaman kesin olarak sorunu çözdükdün gece pc yi açık bırakmıştım sabaha kadar kasmamıs deli olmuştum
![]()
orada bir sıkıntı var evet.ordu kampını tanıtırken kamp kapasitesini dogru girdinizmi
bendede aynısı olmuştu saldırı yapmıyordu diger herşey normaldi ordu kampı tanımlı olmadıgından ordu tam dolmadan savaşa girmiyor sen full görsende program görmüyo full oldugunu tabiorada bir sıkıntı var evet.
baya ugraştım en sonunda pes ettim. sürekli bir döngü halinde 1. 2. 3. 4. barrack'ı işaretliyorum tekrar tekrar tekrar ama sonu gelmiyor bu işinbendede aynısı olmuştu saldırı yapmıyordu diger herşey normaldi ordu kampı tanımlı olmadıgından ordu tam dolmadan savaşa girmiyor sen fu ll görsende program görmüyo fu ll oldugunu tabi
nerede yanlış yapıyorum bilemedim.