Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

sezo19

Üye
arkadaşlar bende de ilk başlarda zooming out yapıyodu artık yapmıyo bi kaç kere tekrar kurmama rağmen. bide arkaplan a alınca waiting for main screen diyor oyuna tıklayana kadar çalışmıyor bu konular hakkında bilgisi olan var mı acaba?? şimdiden teşekkürler

ramahaN

Üye
Hocam sırf teşekkür etmek için üyelik açtım, elinize sağlık. Gerçekten her şeyi en ince detayına kadar açıklamışsınız, hiç bilgisayar kullanmasını bilmeyen birisi bile kurabilir bu botu sizin talimatlarınızla. Tekrar teşekkür ederim, otomatik duvar basan versiyonunu (v5.8.3 galiba) bekliyoruz. İyi forumlar..

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sırf teşekkür etmek için üyelik açtım, elinize sağlık. Gerçekten her şeyi en ince detayına kadar açıklamışsınız, hiç bilgisayar kullanmasını bilmeyen birisi bile kurabilir bu botu sizin talimatlarınızla. Tekrar teşekkür ederim, otomatik duvar basan versiyonunu (v5.8.3 galiba) bekliyoruz. İyi forumlar..

Rica ederim. 5.8 Versiyonu çıktı sadece ama sorunları var . Şuan 5.7.3 kusursuz durumda 5.8 den sonra çıkacak olanı bekliyorum şuan .
Gerçekten kullanmaya değmez 5.8..

0ceanS13

0ceanS13

Üye
Elllerin kolların dert görmesin güzel kardeşim herşey süper. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Elllerin kolların dert görmesin güzel kardeşim herşey süper. Teşekkürler

Teşekkürler rica ederim :)

Bu arada ücretsiz bluestacks versiyonunda Sanal butonlar gizleniyor ve sorun oluyor . Benim kullandığım rootlu+modlu versiyonu atıyorum.
Uzun süredir kullanıyorum kesinlikle sorunsuz ve güvenli indirilen site de sağlamdır.

yasarr35

Üye
kardeşim eline sağlık güzel anlatım olmuş senin kullandığın blue stacksi kurup denicem birazdan teşekkürler

aglot ucloy

Üye
Bu 5.7 ile 5.8 arasinda ne gibi degisiklikler varki ben direk 5.8 i kurip basladim 5.7 kullanmadim hangisi daha avantajli :)

dsax54

Üye
barack1 is not avalaible hatası veriyo bunu 4 kışladada yapıyo yerlerinide kayıt ettim madenleri topluyo asker gönderiyo asker istiyo bombaları aktif ediyo ama asker basıp savaşmıyo kışlaları bulamıyo lütfen yardım edin

aglot ucloy

Üye
barack1 is not avalaible hatası veriyo bunu 4 kışladada yapıyo yerlerinide kayıt ettim madenleri topluyo asker gönderiyo asker istiyo bombaları aktif ediyo ama asker basıp savaşmıyo kışlaları bulamıyo lütfen yardım edin
Locate Barracks Manually ye basip hata alican sonra devam dicen zaten sirayla 1 kere kislana bascan sonra devam diyip 2.kislana bascan sonra yine gelen pencerere devam diyip 3.kislana bascan yine gelen pencerede devam diyip son kislana tiklican.

aglot ucloy

Üye
Troops kisminda asker sayisini ordu kamp kapasitenle ayni gir program cakisip sonra ;)

aglot ucloy

Üye
oyle yaptım kardeşim zaten olmuyor malesef sana team versem yapabilirmisin bana bi zahmet lütfen
Team viewer kullanmayi bilmiyom anca burdan yardimci olabilirim. Sen kislalara dokundukca generalde ne yaziyor bide botu programinin alt tarafinda koordinat tarzi bisey cikiyormu?

dsax54

Üye
Team viewer kullanmayi bilmiyom anca burdan yardimci olabilirim. Sen kislalara dokundukca generalde ne yaziyor bide botu programinin alt tarafinda koordinat tarzi bisey cikiyormu?
evet koordinatlar çıkıyo kendi kışlaya tklıyo ama bulamıyo

byAndroid

byAndroid

Üye
Ara sira bulamadigi oluyor ama bi dahakine buluyor bende

aglot ucloy

Üye
evet koordinatlar çıkıyo kendi kışlaya tklıyo ama bulamıyo
Kislalarini yerini bi yanyana yap degistir sonra en bastan yap bide yapisik olmasin birnirlerine koydeki seyler. Mesela bende de tek bir iksir toplayiciaindan toplamiyor o ole birikiyor. Bide troops kismina gelip barrack kisimlarinda ne bascagini filan isaretledinmi oralara bi bak . ben yazilanlardaki gibi yapt tek seferde oldu birazda ben kendim kurcaladim iice cozdum :) seninkinde bi tuhaflik var galiba

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
paylaşım harika ama şöyle bir sorum var mesela ben savaşlarda 2 şifacı 20 dev 57 okçu 5 duvar yıkıcı kullanıyorum bu botta şifacı yok ve sanırım istediğimiz miktarda birlik te çıkaramıyoruz bunun bir ayarı var mı

yasarr35

Üye
5.73 de şu hatayı veriyor
Please restart your computer for the applied changes to take effect.
bluestacki silip yeniden yükledim yine aynı hatayı veriyor ne yapmam gerekiyor?

aglot ucloy

Üye
5.73 de şu hatayı veriyor
Please restart your computer for the applied changes to take effect.
bluestacki silip yeniden yükledim yine aynı hatayı veriyor ne yapmam gerekiyor?
İyide burda diyorki değişik liklerin gecerli olmasi icin yeniden baslatin yani pc yi ve uygulamayi yeniden baslattiginda aorunun cozulmesi lazim ;)

Üst Alt