Hocam sırf teşekkür etmek için üyelik açtım, elinize sağlık. Gerçekten her şeyi en ince detayına kadar açıklamışsınız, hiç bilgisayar kullanmasını bilmeyen birisi bile kurabilir bu botu sizin talimatlarınızla. Tekrar teşekkür ederim, otomatik duvar basan versiyonunu (v5.8.3 galiba) bekliyoruz. İyi forumlar..
Elllerin kolların dert görmesin güzel kardeşim herşey süper. Teşekkürler

Locate Barracks Manually ye basip hata alican sonra devam dicen zaten sirayla 1 kere kislana bascan sonra devam diyip 2.kislana bascan sonra yine gelen pencerere devam diyip 3.kislana bascan yine gelen pencerede devam diyip son kislana tiklican.barack1 is not avalaible hatası veriyo bunu 4 kışladada yapıyo yerlerinide kayıt ettim madenleri topluyo asker gönderiyo asker istiyo bombaları aktif ediyo ama asker basıp savaşmıyo kışlaları bulamıyo lütfen yardım edin
Troops kisminda asker sayisini ordu kamp kapasitenle ayni gir program cakisip sonrabarack1 is not avalaible hatası veriyo bunu 4 kışladada yapıyo yerlerinide kayıt ettim madenleri topluyo asker gönderiyo asker istiyo bombaları aktif ediyo ama asker basıp savaşmıyo kışlaları bulamıyo lütfen yardım edin
oyle yaptım kardeşim zaten olmuyor malesef sana team versem yapabilirmisin bana bi zahmet lütfenTroops kisminda asker sayisini ordu kamp kapasitenle ayni gir program cakisip sonra![]()
Team viewer kullanmayi bilmiyom anca burdan yardimci olabilirim. Sen kislalara dokundukca generalde ne yaziyor bide botu programinin alt tarafinda koordinat tarzi bisey cikiyormu?oyle yaptım kardeşim zaten olmuyor malesef sana team versem yapabilirmisin bana bi zahmet lütfen
evet koordinatlar çıkıyo kendi kışlaya tklıyo ama bulamıyoTeam viewer kullanmayi bilmiyom anca burdan yardimci olabilirim. Sen kislalara dokundukca generalde ne yaziyor bide botu programinin alt tarafinda koordinat tarzi bisey cikiyormu?
Kislalarini yerini bi yanyana yap degistir sonra en bastan yap bide yapisik olmasin birnirlerine koydeki seyler. Mesela bende de tek bir iksir toplayiciaindan toplamiyor o ole birikiyor. Bide troops kismina gelip barrack kisimlarinda ne bascagini filan isaretledinmi oralara bi bak . ben yazilanlardaki gibi yapt tek seferde oldu birazda ben kendim kurcaladim iice cozdumevet koordinatlar çıkıyo kendi kışlaya tklıyo ama bulamıyo
seninkinde bi tuhaflik var galibabende üzerine kendi tıklıyo ama bulamıyo işteAra sira bulamadigi oluyor ama bi dahakine buluyor bende
bende üzerine kendi tıklıyo ama bulamıyo işte
İyide burda diyorki değişik liklerin gecerli olmasi icin yeniden baslatin yani pc yi ve uygulamayi yeniden baslattiginda aorunun cozulmesi lazim5.73 de şu hatayı veriyor
Please restart your computer for the applied changes to take effect.
bluestacki silip yeniden yükledim yine aynı hatayı veriyor ne yapmam gerekiyor?