Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
1600e çektim kupayı bakalım

Legendary.

Legendary.

Üye
Ya beyler bu bot iyi hoş daaa cok sık eksi yiyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
Bende yiyom kardeşim valla zekası pek iyi değil alamayacağı yerlere de dalıyor

mgo26

mgo26

Üye
@Luck Star yeni sürümün kullanımını nezman anlatacaksin

Enisina

Üye
army camp sorununu çözdüm yalnız bir sorunu var mesela rakip ararken istemci ile sunucu uyumlu değil gibi bir hata verince bot ordan devamını getirmiyor yada bağlantı koptuğunda bu hatayı nasıl çözebiliriz

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Ya beyler bu bot iyi hoş daaa cok sık eksi yiyorum

Bende de hiç eksi almıyor sabah bi kalkıyorum kristal lige çıkmış..
@Luck Star yeni sürümün kullanımını nezman anlatacaksin

Ben bu sürümü tavsiye ediyorum yeni sürümde sorun var her köy geçişinde 10 saniye bekliyor . Bir sonraki sürümü bekliyorum sorun var şuan istatistikler diye yeni bir yer eklemişler orası da çalışmıyor.
army camp sorununu çözdüm yalnız bir sorunu var mesela rakip ararken istemci ile sunucu uyumlu değil gibi bir hata verince bot ordan devamını getirmiyor yada bağlantı koptuğunda bu hatayı nasıl çözebiliriz

Sen bırak o tekrar döner oyuna hiç olmazsa bottan force active seçeneğine tik koymayı dene.
Teamwiever ile yardimci olabilir misin ?

fazla vaktim yok şuan açıksan yardım ederim.

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
ben yapamadım niye olmuyo ya

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
the06

the06

Üye
Başlattığım konu nerelere gelmiş.

eneramo585858

Üye
Please restart your computer for the applied changes to take effect.
Bu hataya bi çözüm bilen var mı arkadaşlar yardımcı olun lütfen

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
bende sonunda yüklemeyi başardım teşekkürler fakat saldırıya geçmiyo bi türlü. asker kışlalarını kontrol ediyo, tuzakları klan kalesini ve madenleri topluyo fakat saldırmıyo. nerde yanlış yapıyorum

w-n0ny

w-n0ny

Üye
herşeyi yaptım saldırmıyor asker eğitiyor felan ama saldırı yapmıyor yardımcı olun lütfen... Twden yardım edebilecek bir hayrsever var mı :?=

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
herşeyi yaptım saldırmıyor asker eğitiyor felan ama saldırı yapmıyor yardımcı olun lütfen... Twden yardım edebilecek bir hayrsever var mı :?=
Ozelden tw at ama telefondan baglancam ekranda sadece bot programı olsun :)

baronsavas

baronsavas

Üye
1tane kışlayı yükseltmeye alırsak bi sorun olurmu

w-n0ny

w-n0ny

Üye
yardım lütfenn

Son düzenleme:
sebo7

sebo7

Üye
<
önce asker ürettikten sonra sen kendin bir bas arama butonuna bi ara bende de olmuştu ben bastıktan sonra aramıştı. olmazsa Bot klasörünü sil sonra rardaki botu tekrar çıkar tekar aç sonra bottan oyunu başlat kışla konumlarını yenile. Hala olmuyorsa çözünürlükle oyna düşür 800 pixele kadar..

Üst Alt