c7 ye flash atarken usb kabloyu çıkart bataryayı çıkart sorunu bilen arkadaşlar bir bakıversin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

painkler

Üye
    Konu Sahibi
c7 ye flash atarken usb kabloyu çıkart bataryayı çıkart sorunu bilen arkadaşlar bir bakıversin
Merhaba arkadaşlar c7 mde şu anda yabancı belle yüklü türkçe belle dosyalarını indirdim flashı atarken orada 5 tane yapmamız gereken bişeyler çıkıyor ilk olarak usb kabloyu çıkartıyorum bataryayı çıkartıyorum usb kabloyu takıyorum bataryayı takıyorum daha sonra açma kapama tusuna bir kez hızlıca basıp çekiyorum yeniden deneye tıklıyorum ama yine o ekran geliyor kaç defa yapmama ragmen sorunu çözemedim yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
usb çıkar batarya çıkar batarya tak usb tak power tuşuna 1 bas çek o zaman flash atar zaten

mmb7982

mmb7982

Üye
dead flash atıyosun heralde.bende bikaç kez karşılaştım bununla ama üst üste denerken kendiliğinden oluveriyo.neden yaptığını bilmiyorum ama taktığın usb girişi değiştirip dene bide.bilgisayarını yeniden başlat herzaman taktığın usb ye değilde farklı bi yuvalarına tak öyle bi dene kardeş.

Febris

Febris

Üye
C6-01 de o aşamada sadece batarya cıkarıp takiyorum ve devam ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt