C7 menu tus rengi kirmizi yapma

Sponsorlu Bağlantılar

tuzluca76

tuzluca76

Üye
C7 de farklı renkler var fakat N8 de sadece beyaz var olucağını sannıyorum. O menü tuşu yeşil olur hepsi beyz olur fln ama N8 de sadece beyaz.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Alt tarafı soru sorduk mobildeyim zaten nasıl oluyor merak ettim usta güzel oluyor desen ölecek misin?

spartuas

spartuas

Üye
Kurtuluş abi başka renk varsa paylaşabilrmisin :)

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
Ellerine sağlık abi süper oldu..yeşil tuşu kırmızı veya hepsini aynı renk yapabiliyormuyuz ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Tamam kurtuluş sağolasın telefonu hackleyince denerim.

spartuas

spartuas

Üye
Başka renk varmı yoksa ona göre kurcam bişi deyin.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Z:\private\10282bc4\rules\ in içinde birçok durum için rul dosyası varmış şimdi farkettim :)) yanıp sönen i bile bormal ışık yerine koyabiliriz galiba :))

MertcaN9

MertcaN9

Üye
kapatma tuşu da kırmızı menü tuşu da kırmızı hımm pek hoş durmuyor sanki :hmmm

ama yinede teşekkürler kurtuluş abi :tşk:

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
10282bc4 dosyası war fakat ıcınde rules yok:S halıyle attık olmadı :S

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşın C7 de gayet hoş görünüyor :))
C6-01 de denedim ama yemedi :D Z: nin içinde bu isimli dosya yok sanırım Anna da unutulmuş bu rul dosyası muhtemelen belle geldiğinde bu özellik de C6-01 e gelebilir

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşın C7 de gayet hoş görünüyor :))
C6-01 de denedim ama yemedi :D Z: nin içinde bu isimli dosya yok sanırım Anna da unutulmuş bu rul dosyası muhtemelen belle geldiğinde bu özellik de C6-01 e gelebilir
ama N8 de bile olmuyor.:(

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
güzel olmuş bence ama mesaj yada cevapsız çağrıda yine beyaz yanıp sönüyor bunuda kırmızı yapamazmısınız rica etsek ve tabiki mümkünse :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

ama N8 de bile olmuyor.:(

abi N8 in tuşuyla C7 nin tuşu farklı ama C7 ve C6-01 in neredeyse aynı o alt tuş takımı ;)

----------Eklendi @ 10:35:27 ---------- Yazıldı @ 10:32:59 ----------

güzel olmuş bence ama mesaj yada cevapsız çağrıda yine beyaz yanıp sönüyor bunuda kırmızı yapamazmısınız rica etsek ve tabiki mümkünse :)

yapılabilir ama o rul dosyasının biraz kurcalanması gerek
sorun şu ki kırmızı led uzun süre yanmaya veya flash gibi yanıp sönmeye dayanıklı mı acaba?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
yapılabilir ama o rul dosyasının biraz kurcalanması gerek
sorun şu ki kırmızı led uzun süre yanmaya veya flash gibi yanıp sönmeye dayanıklı mı acaba?

deneyip görmek gerek.biraz anlasam şu işlerden teli kesin bozarım ama anlamıyorum iyikide anlamıyorum zırt pırt tel alamamki :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sağolasın kurtuluş abi telefon daha çok havalı oldu :)

cyber

cyber

Üye
C6–01 e olmuyor

Üst Alt