C7 Kullanan arkadaşları içeriye bekliyorum yardıma ihtiyacım var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaNMaM

Üye
Ben çok memnunum ve hiç bir sorunu yok.

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Ya şöyle yani reset olsun donma olsun veya kapanma gibi bir problem olmadı mı ve en son güncellemesi yapılmış mı?

SaNMaM

Üye
Evet yapıldı. Şunu bil arkadaşım reset falan yok artık. Ben aldım, alalı ne reset ne donma nede kasma oldu. Allaha şükür. Canavar gibi.

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Evet yapıldı. Şunu bil arkadaşım reset falan yok artık. Ben aldım, alalı ne reset ne donma nede kasma oldu. Allaha şükür. Canavar gibi.

sorular biraz fazla oldu ama idare et bu sefer de...Telefonu aldığın tarih tam olarak ne zaman?yardım için teşekkürler.......

SaNMaM

Üye
Önemli değil 2.5 ay oldu alalı

risqkrt

risqkrt

Üye
C7 canavar gibi bi telefon tek kusuru çok yakından çekilen fotoğraflarda onun dışında bi sorunu yok
makro çekim senin için çok önemli değilse gayet güzel bi telefon

keldervis

keldervis

Üye
Telefonu 1 Aydır kullanıyorum kamerası 8mp ama 5mp olarak düşün sen onu.. Ayrıca bataryası 4-5 gün civarı gidiyor arkada bazen 6-7 uygulama açık kalıyor (internet mesajlaşma oyun vs.) en ufak bi takılma yok. Çok akıcı bi telefon
Avantajları saymakla bitmez :)
Dezavantajları:
-Kamerada Otofokus özelliğinin olmaması
-arkada 2 hoparlör olmasına rağmen birinden ses çıkması

SaNMaM

Üye
Arkada tek hoperlör var. 2 değil o dizayn için yapılmıştır. Ama süper kalite ses var. Nokia midi 9 mini hoparlörü.

chilekesh_mert

Üye
bende telefonu 7 şubatta aldım ve şuana kadar bana hiç sorun çıkartmadı. arada bi kaç kez reset attığı oldu ama ramden kaynaklı diye düşünüyorum. bi kaç haftadır bu sorun da yok şükür. kamerası bence gayet yeterli ama metin çekimi yapmak istersen o biraz zor. :ehe onun dışında şarjı sürekli oyun oynarsam gün içinde 1.5 -2 güne yakın gidiyo ( sürekliden kastım günde 3 saat civarı :D ) normal kullanımda 3 günü buluyo. eğer güç tasarufunda kullanırsan şahsen ben 5 günü gördüm 6. günün öğle saatlerinde bağırmaya başladı karnım acıktı diye :D tercih senin dostum

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bende 5800'dan N8'e terfi etmiş biri olarak birazda C7 tecrübem var tabi fakat iki telefonda donanım kalitesi olarak aynı.
İlk önce şunu söyleyerek lafa başlamak istiyorum: 5800'ı en yakın arkadaşıma sattım dolayısıyla eski telefonumuda her gün görüyorum. Ve inanırmısın şu an kendime acıyorum ben bu kadar zamandır buna nasıl katlanmışım diye. Yemin ediyorum oyuncak plastik telefon gibi duruyor N8'in yanında ki c7'nin yanındada aynı. Karşılaştırmana gerek bile yok iki telefonu ayrı iki cebine koy ikisinide aynı anda çıkart bir saniye bak tekrar ayrı ceplerine koy gözün kapalı C7 'yi seçersin ben öyle yapıyorum karşılaştıralım diyenlere:d:
O zamanlar cahil olduğumuzdan sanıyordumki 5800'ın ekranı idare eder. ya arkadaş N8'den sonra o telefonun ekranına dokunuyorum telefon resmen algılamıyor his yok odun gibi... menüler desen symbian3 e alıştıktan sonra 5800 ın menüleri simgeleri rezalet ötesi rezalet... hız desen c7 5800 ın yanında nasanın uzaya fırlattığı roketler gibi.. :D
kamera desen 5800'a lanet olsun dersin:kop:
5800'da çoçukluğumdaki gibi ilkel atari oyunları oynayabilirsin. C7'de oynadığın oyunlarda ise neredeyse bilgisayarda oynuyormuş tadı alıyorsun. Sistem öyle kolaylaştırılmış ve geliştirilmiş ki aklın çıkacak kullanınca. iphone kullananlar 5800'a ne kadar kaynasalar az biz bile bu kadar aciz olduğunu anlamışken ;) ......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt